Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

FURY-S 18350

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

MEKANISK MOD FRA SMOKTECH

Dette er en rigtig bad boy fra SmokTech, som er utrolig lækkert udført. Dette er virkelig et fantastisk Mod og et af de mindste du finder. Måler kun 6,5 cm i længden (uden tank). På trods af dens lille størrelse byder den på rigelige mængder af damp.

BEMÆRK: Dette er kun et mod. Clearomizer, batteri og oplader er ikke inkluderet i pakken. Dette er et mekanisk mod uden beskyttelse og derfor skal man kende sit batteris grænser. – Det anbefales at man sætter sig ind i ohms lov og eller tjekker dette link om mekaniske mods (engelsk):

Guide til sikker brug af mekaniske mods - Klik her

349 kr
-13%
399 kr
349

Tilføj tilbehør til Fury-s 18350 (Valgfrit)

  • KANTHALTRÅD
    KANTHALTRÅD
    39 kr
    39

Detaljer

Nødvendigt tilbehør til dette mod

Vi anbefaler at der tilkøbes:

Efest 18350 700 mAh Batteri

Oplader

Protank 2 

Et MEKANISK MOD i smukt design

Fury S er et nyt og innovativt mekanisk Mod udført i massivt rustfrit stål. Mod'et aktiveres i bunden med en magnetisk knapfunktion der er betydeligt forbedret ift. fjeder knappen som andre Mod's af denne type normalt bruger. Den magnetiske funktion sidder inde i kontakten hvor der er to magneter med polerne overfor hinanden. Dette skaber modstand til at simulere en fjeder! dette system forbedrer holdbarheden betydeligt!

Derudover byder Mod'et på et 360 graders låsesystem så den kan låses ved blot at dreje bundknappen en omgang. Dette Mod vil virkelig få dig til at sidde tilbage med følelsen af et rigtigt luksus produkt! 

Smoktech FURY-S vil omfatte en 30 dages begrænset garanti mod eventuelle fabrikationsfejl fra leveringsdatoen. Ridser og misfarvning fra regelmæssig brug der betragtes som normal slitage og er ikke omfattet af garantien.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: FURY-S 18350

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt