Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Snow Cream

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Dessert drømme e juice 

Drømmer du dig tilbage til fløderand, isdessert og flødeskumskager fra din mormors køkken, så hæld en gang Snow Cream på e-cigaretten og udlev drømmen – uden at tage så meget som et gram på. Snow Cream er en af de få, udvalgte smagsvarianer i Hangsens allerede sagnomspundne Series 8 – den hvor kun de bedste smage er med. Fås uden nikotin og i flere nikotinstyrker – alle med et PG/VG-forhold på 50/50.

45 kr.
45
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Snow Cream

Detaljer

Farmors lækre dessert uden kalorier

Fordelene ved damp er mange, men en af de vigtigste er uden tvivl de fraværende kalorier. Snow Cream ville utvivlsomt have været et forbudt kalorieorgie som dessert, men det er bare damp - så du må godt! Det er hverken flødeskumslagkage eller isdessert, men den rammer et sted midt imellem, hvor alle de søde smagssanser pirres på én gang. En ideel damp som opfølger på en god middag eller som et lækkert indslag i en hektisk hverdag.

Snow Cream kommer fra e-juicens opfinder

Det var Jide Yao, som for år tilbage sammensatte e-juicen, som vi møder den i dag. Han er nu topchef hos Hangsen, som står bag Snow Cream og de øvrige e-juicer fra Series 8. Du har med andre ord fat i selve den oprindelige kilde!

Alle producenter bruger i dag den samme opskrift i forskellige variationer til fremstilling af e-juicens grundsubstans, men ingredienser og blandingsforhold til de spændende smage fra Hangsen er stadig hemmelig. Smagen er uforlignelig, og den fås kun hos Hangsen!

Helt speciel emballage til Series 8

Snow Cream og de øvrige varianter fra Series 8 er i en liga for sig, og det afspejles også i emballagen. Flaskerne leveres i et lille rør, og minder ganske meget om en bedre whisky i miniformat. Det pirrer sanserne allerede før juicen fyldes på tanken.

Som regel er forventningens glæde den største, men Snow Cream er en af de få undtagelser. Den smager faktisk endnu bedre, end den ser ud, og det siger ikke så lidt.

Sød dessert med et twist af nikotin

Snow Cream fås selvfølgelig i en version helt uden nikotin, men mange foretrækker et lille twist af nikotin. Derfor fås den i flere styrker: Vælg mellem 3, 6, 11 og 16 mg nikotin. Til Series 8 bruger Hangsen 99,7 % ren nikotin, udvundet direkte fra naturlige tobaksplanter. Juicen er i alle styrker blandet med et PG/VG-forhold på 50/50, og tappet på standardstørrelse 10 ml flasker.

Snow Cream fra verdens største leverandør af e-juice

Det er ikke hvem som helst, der lægger navn til Snow Cream og de andre eksklusive e-juicer fra Series 8. Hangsen er i dag verdens største producent af e-juicer, og de er ikke bange for at trykke navnet på emballagen.

For gennem en årrække har de arbejdet hårdt på at opbygge et troværdigt brand, og det holder 100 %. Produkterne sælges i over 80 lande verden over, og millioner af erfarne dampere går specifikt efter juice fra Hangsen. Prøv selv Snow Cream eller de andre varianter fra Series 8 – det er kræs for kendere.

Eksklusive e-juicer i Series 8

Ofte ser man, at nye serier lanceres med et væld af valgmuligheder og varianter. Tiden til research, eksperimenter og raffinering er dog sjældent ubegrænset. Mange produkter giver mindre tid til det enkelte produkt, og derfor har Hangsen begrænset Series 8 til relativt få udvalgte smage, herunder Snow Cream. Hver enkelt smag har fået udelt opmærksomhed, og det smager man straks.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Snow Cream

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt