Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

STEAM STARTPAKKE

Ikke på lager

START DAMPEN MED STEAM

Steam-serien består af en række tilpassede produkter, lige fra batterier til oplader og powerbank/opbevaring. Med et Steam Startsæt får du alle nødvendige komponenter i én pakkeløsning, og med en klækkelig pakkerabat. Det eneste du behøver ud over Start-sættet, er en eller flere pakker filtre med din personlige yndlingssmag.

Et Steam Startsæt indeholder følgende:

  • Genopladelig Steam Pack (1100 mAh)
  • 1 stk. Steam batteri (á 280 mAh)
  • Væg-adapter
  • Kabel til opladning (USB/Micro USB)
  • Manual.

300 kr.
300

Tilføj tilbehør til Steam Startpakke (Valgfrit)

Detaljer

Lækkert dansk design fra Steam

Steam er et dansk produkt – udviklet og designet i Danmark. I Danmark har vi altid været dygtige til både udvikling og design, og det skinner tydeligt igennem med produkterne fra Steam. Alt er gennemtænkt og brugervenligt, og hele herligheden fylder ikke mere, end at det snildt kan være i bukselommen eller en lille taske.

Steam er inspireret af de gammeldags cigaretter

Hele Stem-konceptet leder tankerne hen på de almindelige cigaretter, og det er sikkert ret bevidst. Mange moderne e-cigaretter minder på ingen måde om de gamle ”røgpinde”, og det kan faktisk være en ulempe, hvis man ønsker at bruge e-cigaretten som led i et rygestop. En del af ryge-afhængigheden relaterer til vanerne, og her kan Steam være en god hjælp.

Konceptet er udformet som en cigaretpakke, og e-cigaretterne minder på mange måder om rigtige cigaretter. Steam går hele vejen, og bruger også den velkendte betegnelse ”filter” om e-cigarettens sektion med tank, coil og mundstykke.

E-cigaretten fra Steam er fuldautomatisk

Når du får en Steam e-cigaret i hånden, må du kigge forgæves efter den normale fire-knap. Der er faktisk hverken knapper eller indstillinger på udstyret overhovedet. Alt foregår brugervenligt og fuldautomatisk, og du mærker intet til den avancerede indbyggede elektronik. E-cigaretten opdager selv, når der suges, og kvitterer med det samme med lækker fyldig damp.

Steam Pack er hjørnestenen i konceptet

Steam Pack er selve ”cigaretpakken”, som passer i enhver lomme eller taske. I pakken er der plads til en færdigsamlet Steam e-cigaret, som er klar til at dampe. Derudover er der plads til et ekstra batteri, som kan monteres i den indbyggede oplader. Steam Pack fungerer nemlig også som powerbank, og har med sine 1100 mAh kapacitet nok til 4 hele opladninger af e-cigaretten.

I sættet medfølger et batteri på 280 mAh. Vi anbefaler derfor at du køber et ekstra, så du med Steam Pack hele tiden have det ene batteri til opladning, mens det andet er i brug eller klar til brug. Ud over det filter, der er monteret på e-cigaratten, har Steam Pack derudover plads til yderligere tre filtre. På den måde kan du altid have fire forskellige smage ved hånden, og det tager kun et øjeblik at skifte mellem dem.

Steam er et 100 % vedligeholdelsesfrit produkt

En af de smarte ting ved Steam-konceptet er engangsfiltrene, som rummer både tank med e-juice, coil og mundstykke i ét. Du behøver ikke tænke på at skulle påfylde e-juice, og slipper dermed også for at risikere at spilde noget.

E-juicen er sikkert indkapslet i de lækfrie filtre. Du er også fri for at skulle adskille og rengøre tanken, og du slipper for at skulle udskifte coils. Et filter holder typisk til 2-3 dages brug (selvfølgelig afhængigt af dit forbrug), hvorefter du blot smider det ud og monterer et friskt.

En lille sag med stor ydelse

Ud fra Steam e-cigarettens beskedne dimensioner forventes der automatisk en meget beskeden ydelse, men den er en lille ulv i fåreklæder. Det kraftige 4,7 V batteri og de toptunede filtre leverer overraskende meget damp, og overhaler let alle andre e-cigaretter i klassen.

Selvfølgelig vil dampudviklingen ikke kunne måle sig med et kraftigt box-mod, men tager du størrelsen i betragtning, præsterer Steam fantastisk godt.

Steam sætter sikkerheden i højsædet

Eftersom Steam er et dansk produkt, er der fuldt styr på hele produktionsprocessen og godkendelserne. Selve produktionen er ISO-certificeret, og produkterne er godkendte og certificerede efter både CE og TüV-normerne.

I 2016 træder der nye skærpede regler i kraft for e-cigaretter, og alle disse opfylder Steam-produkterne allerede på forhånd.

Skræddersyede filtre sikrer optimal smag

Et generelt problem med de fleste e-cigaretter er, at det aldrig helt er til at forudsige, hvordan en given e-juice og smag vil performe. Det afhænger nemlig rigtig meget af den anvendte coil, den indstillede effekt og udstyrets vedligeholdelsesniveau.

Den samme e-juice kan med andre ord smage forskelligt på forskelligt udstyr. Det problem er elimineret med Steam! E-juice og coil er en integreret enhed, og de er nøje afstemt efter hinanden. Steam har på den måde mulighed for at optimere smagsoplevelsen, og du er sikker på perfekt og ens smag hver gang.

Husk at tilkøbe filtre, når du bestiller dit Steam Startsæt

Når du køber et Steam Startsæt, får du et komplet sæt med alt nødvendigt tilbehør. Smag og behag er dog en personlig sag, så derfor er der ikke filtre med. Dem skal du derfor huske at bestille.

Hvis du har lyst, kan du få såkaldte smagspakker med blandede filtre/smage, så du lettere kan eksperimentere og finde frem til favoritterne. Men ellers er der 8 forskellige klassiske smage at vælge imellem. Filtrene kommer i pakker med fem styk, og hvert filter holder typisk 2-3 dage, alt efter forbrug.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: STEAM STARTPAKKE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Jytte Fredslund - (Indsendt den 15/03/2016)
Smart, fiks og brugervenlig. - Super, virkelig en rigtig oplevelse af at ryge, god røgsmag der ikke kradser, let at have med og enkelt at komme igang uden den store videnskab.
Kenneth Rasmussen - (Indsendt den 08/03/2016)
Dansk design når det er bedst - Jeg købte STEAM startpakken, og kan absolut anbefale det!
Smart, ingen knapper, flot stilrent design, - og pære-dansk!
Det tætteste man kommer på en alm. cigaret. Mundstykket - eller filteret - som STEAM kalder det, bliver en lille smule varmt mod læberne hvis man suger for hårdt, men ellers et gennemført kvalitets produkt. Specielt den bærbare oplader der ligner en smal diskret cigaretpakke, med plads til 2 batterier og 3 ekstra smags-filtre er godt gennemtænkt.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt