Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

STRAWBERRY MILKSHAKE

Ikke på lager

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

JORDBÆR-MILKSHAKE PÅ DAMPFORM

Et særkende for Crafted er den bløde afrundede smag, og stilen passer perfekt til Strawberry Milkshake. Der er egentlig ikke meget at sige om smagen, som ikke allerede er givet ud fra navnet. Denne e-juice smager meget præcist af milkshake - som i en rigtig god en af slagsen.

Strawberry Milkshake er ikke kompleks, men Crafted har til gengæld brugt enorme ressourcer på at fintune smagen. Alene milkshake-delen tog næsten et år at få udviklet til perfektion.

39 kr.
39

Detaljer

JORDBÆR ER IKKE BARE JORDBÆR

Selv om Strawberry Milkshake sigter mod en enkel og klassisk smag, har den været langt mere kompleks at skabe, end man måske skulle tro. 20 nøje udvalgte aromaer indgår i den avancerede opskrift. Crafted lægger ikke skjul på, at de er meget stolte af selve jordbærsmagen, som ikke kan sammenlignes med noget andet på markedet. Smagen er autentisk i en grad, som man næppe skulle tro var mulig.

Resultatet er en jordbær-milkshake, som giver en oplevelse i flere lag, akkurat som en rigtig milkshake. Alt er afrundet til perfektion, ligesom du ikke bliver snydt for det helt rigtige og meget tilfredsstillende halskrads, som skaber optimal balance i oplevelsen.

HØJT INDHOLD AF VEGETABILSK GLYCERIN

Det er velkendt, at vegetabilsk glycerin (VG) fremmer den bløde smag og følelse i forbindelse med damp. Derfor er det perfekt, at Strawberry Milkshake kommer med et højt VG-indhold på hele 75%.

Oplevelsen bliver stor, rund og helt optimal. Som bekendt giver et højt VG-indhold også ekstra fylde til dampen, og bidrager derfor til den visuelle oplevelse, som jo også er en vigtig del for de fleste dampere.

EFTERBEHANDLING OPTIMERER SMAGEN

Eksperimenter har de senere år vist, at en e-juice sjældent er optimal rent smagsmæssig, når den kommer ud fra samlebåndet. Forskellige processer som for eksempel modning, udblødning og flere andre parametre kan optimere smagen yderligere.

Problemet er bare, at den slags tager tid - uger eller måske endda måneder. Derfor er det typisk ikke noget, der arbejdes med hos almindelige e-juice producenter. Det er simpelthen for dyrt. Ikke desto mindre har Crafted valgt at inkludere disse led for Strawberry Milkshake og deres øvrige e-juicer. Det har de gjort siden starten tilbage i 2014, og det er formentlig en af hemmelighederne bag de unikke produkter.

LUKSUSINDPAKNING TIL ET LUKSUSPRODUKT

Et hurtigt kig på flaskens label afslører, at Strawberry Milkshake ikke er en helt almindelig e-juice. Alt er stilfuldt og enkelt, og minder faktisk meget om en dyr flaske årgangsvin. Størrelsen på flasken afslører dog fejltagelsen. For Strawberry Milkshake kommer i standard 10 ml flaskestørrelse med børnesikret låg og indbygget glaspipette. Du vælger selv nikotinindholdet (0, 3 eller 6 mg pr. ml), mens VG/PG-forholdet er lagt fast på 75/25%.

Så hvis jordbærmilkshake er en af dine yndlingssmage, finder du den perfekte version her. Husk: Der er masser af plads til at bestille flere eller vælge nogle af danske Crafteds andre, lækre aromaer. Tjek også din coil-beholdning. For måske var det en god ide, at få fyldt op, ingen du hælder Strawberry Milkshake på din e-cigaret. Den er helt klart vanedannende!

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: STRAWBERRY MILKSHAKE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Henrik - (Indsendt den 08/08/2017)
Min favorit! - Den her smager simpelhen som navnet siger, af en genial jordbær milkshake!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller