• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

STRAWBERRY MILKSHAKE

STRAWBERRY MILKSHAKE

Flere visninger

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

JORDBÆR-MILKSHAKE PÅ DAMPFORM

Et særkende for Crafted er den bløde afrundede smag, og stilen passer perfekt til Strawberry Milkshake. Der er egentlig ikke meget at sige om smagen, som ikke allerede er givet ud fra navnet. Denne e-juice smager meget præcist af milkshake - som i en rigtig god en af slagsen.

Strawberry Milkshake er ikke kompleks, men Crafted har til gengæld brugt enorme ressourcer på at fintune smagen. Alene milkshake-delen tog næsten et år at få udviklet til perfektion.

JORDBÆR ER IKKE BARE JORDBÆR

Selv om Strawberry Milkshake sigter mod en enkel og klassisk smag, har den været langt mere kompleks at skabe, end man måske skulle tro. 20 nøje udvalgte aromaer indgår i den avancerede opskrift. Crafted lægger ikke skjul på, at de er meget stolte af selve jordbærsmagen, som ikke kan sammenlignes med noget andet på markedet. Smagen er autentisk i en grad, som man næppe skulle tro var mulig.

Resultatet er en jordbær-milkshake, som giver en oplevelse i flere lag, akkurat som en rigtig milkshake. Alt er afrundet til perfektion, ligesom du ikke bliver snydt for det helt rigtige og meget tilfredsstillende halskrads, som skaber optimal balance i oplevelsen.

HØJT INDHOLD AF VEGETABILSK GLYCERIN

Det er velkendt, at vegetabilsk glycerin (VG) fremmer den bløde smag og følelse i forbindelse med damp. Derfor er det perfekt, at Strawberry Milkshake kommer med et højt VG-indhold på hele 75%.

Oplevelsen bliver stor, rund og helt optimal. Som bekendt giver et højt VG-indhold også ekstra fylde til dampen, og bidrager derfor til den visuelle oplevelse, som jo også er en vigtig del for de fleste dampere.

EFTERBEHANDLING OPTIMERER SMAGEN

Eksperimenter har de senere år vist, at en e-juice sjældent er optimal rent smagsmæssig, når den kommer ud fra samlebåndet. Forskellige processer som for eksempel modning, udblødning og flere andre parametre kan optimere smagen yderligere.

Problemet er bare, at den slags tager tid - uger eller måske endda måneder. Derfor er det typisk ikke noget, der arbejdes med hos almindelige e-juice producenter. Det er simpelthen for dyrt. Ikke desto mindre har Crafted valgt at inkludere disse led for Strawberry Milkshake og deres øvrige e-juicer. Det har de gjort siden starten tilbage i 2014, og det er formentlig en af hemmelighederne bag de unikke produkter.

LUKSUSINDPAKNING TIL ET LUKSUSPRODUKT

Et hurtigt kig på flaskens label afslører, at Strawberry Milkshake ikke er en helt almindelig e-juice. Alt er stilfuldt og enkelt, og minder faktisk meget om en dyr flaske årgangsvin. Størrelsen på flasken afslører dog fejltagelsen. For Strawberry Milkshake kommer i standard 10 ml flaskestørrelse med børnesikret låg og indbygget glaspipette. Du vælger selv nikotinindholdet (0, 3 eller 6 mg pr. ml), mens VG/PG-forholdet er lagt fast på 75/25%.

Så hvis jordbærmilkshake er en af dine yndlingssmage, finder du den perfekte version her. Husk: Der er masser af plads til at bestille flere eller vælge nogle af danske Crafteds andre, lækre aromaer. Tjek også din coil-beholdning. For måske var det en god ide, at få fyldt op, ingen du hælder Strawberry Milkshake på din e-cigaret. Den er helt klart vanedannende!

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Min favorit!

Bedømt af Henrik

Quality
Den her smager simpelhen som navnet siger, af en genial jordbær milkshake! (Indsendt den 08/08/2017)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv