Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

STRAWBERRY SEDUCTION

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lad Wizmix jordbær-forføre dig

Hvis du ikke kæmper hårdt imod (og hvorfor skulle du det?), vil du med Strawberry Seduction opleve at blive lokket og forført, og snart er der ingen vej tilbage.

Det har rigtig mange andre oplevet før dig, og de har elsket det. For når alt kommer til alt: Hvem vil ikke gerne lade sig omfavne og forføre af et lækkert, fuldmodent jordbær?

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x STRAWBERRY SEDUCTION

Detaljer

Det starter så uskyldigt med Strawberry Seduction

Det hele starter uskyldigt og mildt med sødme og frugtsmag, men før du ved af det, eksploderer det med moden potent jordbærsmag med krop og masser af fylde. Sødmen er under fuld kontrol, og holdes desuden i skak af en let bitter undertone, som på en naturlig måde balancerer tingene og gør oplevelsen særdeles autentisk. Glem alt om tidligere tiders e-juicer med kunstig og flad smag. Med Strawberry Seduction får du ”the real deal”.

Er du så heldig at have en af Wizmix’s stærke menthol-varianter stående på hylden, kan du evt. prøve at eksperimentere og tilsætte en smule til Strawberry Seduction. Andre har gjort det med stort held, og resultatet er en endnu mere overvældende smag, naturligvis krydret med nye og spændende nuancer.

Udviklet af et team i Peterborough

Smage som Strawberry Seduction og de andre fantastiske kreationer fra Wizmix opstår ikke ved tilfældigheder. Teamet bag består af inkarnerede engelske dampere, og der er brugt år på at udvikle og raffinere.

Både udvikling og produktion foregår i den engelske by Peterborough, der er nogenlunde på størrelse med Aarhus. Her har man opført en topmoderne specialfabrik, hvor både leverandører (som alle er engelske) og processer kontrolleres af de skrappe engelske fødevaremyndigheder.

Produktionen overvåges automatisk, og enhver lille 10 ml flaske kan spores hele vejen baglæns i processen. Alt det spændende foregår i det såkaldte Clean Room, som ligger i hjertet af fabrikken. Her er alt 100 % klinisk rent, så intet udefra kommende kan ødelægge de delikate råvarer og smage.

Når først Strawberry Seduction har taget dig ved hånden og forført dig, glemmer du alt omkring dig, og yderligere stimulanser er i princippet unødvendige. Juicen kommer i en standard 10 ml flaske, og PG/VG forholdet er 50/50. Det giver et passende niveau af halskrads, damp-fylde og smag.

Baseret på europæiske smagspræferencer

Wizmix’s synes det er en uskik, at e-juice udvikles og produceres i Kina (som det er tilfældet for de fleste e-juicer på markedet), når kunderne er europæere. Argumentet er, at kineserne har en anden kultur og andre smagspræferencer, og at de derfor ikke på optimal vis kan udvikle smage til europæiske smagsløg. Af samme grund har Wizmix valgt selv at stå for hele processen fra udvikling til det færdige produkt, og resultatet taler for sig selv. Det smager simpelthen fantastisk.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: STRAWBERRY SEDUCTION

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt