Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Strawnilla

Ikke på lager

Jordbær og vanilje i perfekt samspil

Åhhh, er der noget bedre end jordbær med fløde. Med Strawnilla får du smage – endda toppet op med dejlig vanilje! Kort sagt endnu et smagsmæssigt pletskud i Hangsens Series 8. Fås uden nikotin eller med 4 forskellige nikotinstyrker – alle i PG/VG-forholdet 50/50.

45 kr.
45
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Strawnilla

Detaljer

Lækker komposition med jordbær og vanilje

Hører du til de mange danskere, der elsker jordbær med sukker og fløde, vil du med garanti kunne sætte stor pris på Strawnilla, der på mange måder kommer ret tæt på. Vaniljen sætter dog sit eget appetitlige særpræg på blendet, så den skal smages! Grundlæggende kan du dog forvente masser af frisk frugtsmag med en formildende vanilje fra denne e juice, som på blød og nænsom vis neutraliserer frugtens skarphed.

Strawnilla er fra af e-juicens opfinder

Strawnilla og resten af Series 8 er ikke tilfældige smage fra en tilfældig leverandør. Disse smage kommer fra selveste Hangsen, som faktisk har lagt hele grunden til e-juice, som vi kender den i dag. I 2004 opfandt Jide Yao e-juicen, og stiftede samtidig Hangsen. I dag bruger alle producenter de samme grundlæggende opskrifter, men Jide Yao, også kendt som ”the godfather of e-juice”, er altid et skridt foran, og Strawnilla er et perfekt eksempel.

Allerede den eksklusive emballage frister smagsløgene

Både Strawnilla og de andre 8’ere fra serien, skiller sig markant ud fra mængden af rygevæsker med en meget eksklusiv emballage, som mest af alt minder om en miniudgave af en dyr whisky i rør. Med emballagen ønsker Hangsen allerede fra start at sætte forventningerne højt, akkurat som når en gourmet-kok anretter sine lækkerier. Det kræver selvfølgelig, at smagen ikke efterfølgende skuffer. Det gør den IKKE. Strawnilla smager om muligt endnu bedre, end den ser ud!

Ren nikotin direkte fra tobaksplanten

Hangsen benytter i disse produkter en helt ren nikotin (99,7 %), som er udvundet fra naturlige tobaksplanter. Du får valgmuligheden mellem nikotinindhold på 3, 6, 11 eller 16 mg, eller alternativt en nikotinfri udgave. PG/VG-forholdet er lagt fast på 50/50, som giver en god balance mellem damp og halskrads. Efter en lang række kvalitetstests, tappes din Strawnilla til sidst på 10 ml flaske, og forsegles. Så er den frisk og klar til brug, så snart du får den hjem.

Verdens største e-juice leverandør står bag

Strawnilla er udviklet af Hangsen, som er verdens største producent af e-juice. Distributionsnetværket dækker mere end 80 lande verden over, og hver dag sælges der millioner af e-juicer med det kendte Hangsen-logo. Der er kun én måde at opnå en sådan succes: Konsistens mht. kvalitet og attraktive priser. Hangsen har ikke i sinde at skuffe sine trofaste kunder, og derfor er Strawnilla og de andre Hangsen-juicer et sikkert valg.

Series 8 for den mere erfarne damper

Det er moderne at lancere nye serier med et væld af valgmuligheder, men med Series 8 er Hangsen gået mod strømmen. Man har kælet for hver enkelt detalje og smagsnuance, og den udviklingsproces har taget rigtig lang tid. Derfor er udvalget relativt lille, men til gengæld præget af eksklusivitet hele vejen igennem. Har du dampet i længere tid, stiller du formentlig større krav end de fleste, og her er Strawnilla og de andre 8’ere nogle rigtig gode valg.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Strawnilla

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Jens - (Indsendt den 22/01/2016)
Stærk jordbær smag - Smager ikke helt som adviseret. Jeg synes bare den havde en stærk smag af jordbær, og ikke så meget andet. Men det er jo også fint, hvis det er det man er til

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt