Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Sweet Menthol

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Sød lækker menthol e juice

Menthol er en klassisker – også når det gælder e-juice. Her i en lidt sødere version, der er overraskende perfekt afbalanceret, sådan som det er tilfældet med alle smagsvarianterne i Hangsens Series 8. Som de andre fås denne variant både uden tilsat nikotin og med 4 forskellige nikotinstyrker. Alle styrker fås med et PG/VG-forhold på 50/50.

45 kr.
45
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Sweet Menthol

Detaljer

Sweet Menthol i perfekt balance

Når du første gang ”smager” på navnet Sweet Menthol, kan du måske være i tvivl om, hvorvidt den komposition kan være balanceret. Men det er faktisk lige, hvad den er. ”Perfekt balanceret som Yin og Yang”, mener Hangsen selv, og vi giver dem ret. Frugtagtige toner leverer en god sødme, som udbalanceres perfekt af mint i forskellige afskygninger. Sweet Menthol er indbegrebet af harmoni og nydelse.

Sweet Menthol er leveret af e-juicens godfather

Jide Yao opfandt i 2004 e-juicen, som vi kender den i dag, og det blev startskuddet til Hangsen, som sidenhen har været leverandør af en række fantastiske smage. Når du damper din Sweet Menthol bør du derfor sende en kærlig tanke til Jide Yao, som ikke alene har lagt grundlaget for din dampkarriere, men også har frembragt de fantastiske kompositioner i Series 8.

Eksklusiv emballage løfter oplevelsen

Allerede ved første øjekast bemærker du, at Sweet Menthol og de andre 8’ere er noget helt særligt. Akkurat som det er tilfældet på gourmet-restauranter, præsenteres menuen på flotteste vis. Flasken er emballeret i en lille tube, så pakningen mest af alt minder om en miniudgave af en dyr årgangs-whisky. Det skruer forventningerne gevaldigt op, men bare rolig – de bliver indfriet. Men brug gerne et par minutter på at nyde synet af din Sweet Menthol i indpakningen, inden du kommer den på tanken.

Ren naturlig nikotin i din Sweet Menthol

Til Series 8 har Hangsen valgt at bruge 99,7 % ren naturlig nikotin, udvundet fra tobaksplantens blade. Du kan få din Sweet Menthol med hhv. 3, 6, 11 eller 16 mg nikotin, eller i en udgave helt uden. Hangsen har endvidere afbalanceret PG/VG i forholdet 50/50, så der både er halskrads og fylde i dampen. De skønne dråber er afslutningsvis tappet på en standard 10 ml flaske, før endelig emballering i sin meget eksklusive og pompøse emballage.

Sweet Menthol fra verdens førende juice-leverandør

Genialiteten bag Sweet Menthol og de mange andre unikke smage har gjort Hangsen til det, der er i dag, nemlig verdens største leverandør af e-juice. Millioner og atter millioner af krævende forbrugere kan ikke tage fejl, når de dagligt spørger efter Hangsens produkter. Sweet Menthol sælges i over 80 lande verden over, og det lader sig kun gøre, fordi kvaliteten er uovertruffen.

Series 8 er målrettet den erfarne damper

Med Series 8 går Hangsen målrettet efter den erfarne damper, som kun stiller sig tilfreds med det bedste. Hvert enkelt produkt har fået udelt opmærksomhed gennem hele udviklingsprocessen, og derfor består Series 8 kun af relativt få produkter. Parolen har været kvalitet frem for kvantitet. Til gengæld er hver smag helt sin egen, og du bør afprøve dem alle. Start med Sweet Menthol, og se, hvor du ender.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Sweet Menthol

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt