Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Ego-gevind tanke

Uanset om du kalder det en tank, en clearomizer eller bare en mizer, skal den passe til batteriet. Hvis dit batteri har eGo-gevind, skal tanken også have det, og det er ikke nogen selvfølge. Derfor har vi gjort det nemt for dig, og samlet alle tanke med eGo-gevind i denne kategori. Hvis du har købt dit batteri hos os, kan du sikkert finde det i sortimentet, og gevindtypen vil fremgå af produktbeskrivelsen. Er du i tvivl om, hvilken type gevind du skal bruge, står vi selvfølgelig klar med råd og vejledning.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Pris
 • Ryd
  Velegnet til
 • Farve
 • 2 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  KANGERTECH CE4 ATOMIZER

  KANGERTECH CE4 ATOMIZER

  29 kr.
  29
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Kangertech tank | Ø 16mm
  1,8Ω coils
  1,6ml væskekapacitet
  ASPIRE ET-S

  ASPIRE ET-S

  59 kr.
  59
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Aspire tank | Ø 14,5mm
  1,6 - 2,1Ω coils
  2ml væskekapacitet

  Ikke på lager

  Hvis du er ny inden for dampens verden, kan det måske være lidt forvirrende, at alle produkter ikke er kompatible. Men e-cigaretter er ikke anderledes end så mange andre produkter: Producenterne kappes om at skabe og udbrede netop deres standard, og derfor er der flere forskellige, også når det gælder gevind.

  Heldigvis er det ikke så slemt, for der er i det store og hele kun to standarder at forholde sig til, nemlig eGo-gevind og 510-gevind. Når du køber en ny tank til batteriet (eller nyt batteri til tanken), skal du derfor lige sikre dig, at de begge opererer med samme gevindtype. Efter alt at dømme, er det især 510-gevindet, der i stigende grad ser ud til at overtage markedet. Dog kan du med en 510-eGo connector, mellem tank og batteri, bruge stort set alle tanke på alle batterier. Vær dog opmærksom på ting som sub-ohm og temperaturstyring, da det her er nødvendigt at dit batteri er kompatibelt.

  eGo type tank – Sørg for, at dit udstyr passer sammen

  Du kan vælge at dampe på nogle af de “færdige” e-cigaretter, men når du får lyst til at opgradere eller prøve at bygge selv, kan det godt blive en smule mere avanceret. For så skal alle de forskellige dele passer sammen, og her gælder det nogle gange om at holde tungen lige i munden.

  Men når det kommer til tanks, handler det blot om at forstå, hvordan det hænger sammen – og så kan du bygge selv. Her er der nemlig helt overordnet to forskellige typer:

  1. eGo-gevind
  2. 510 gevind

  Flere og flere af de nye modeller og forskellige dele til e-cigaretter er lavet til at passe med 510-gevind, mens det førhen var mest almindeligt med fx eGo type tanke.

  Det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet, og i sidste ende handler det om smag og behag – ofte kan de to typer det helt samme, så det er ikke noget, du som sådan vil lægge mærke til, når du damper. Uanset om det er med eGo type tanke eller noget andet.

  Hvornår skal du være ekstra opmærksom på det forskellige typer?

  I dag er det muligt at sammensætte stort set på kryds og tværs med 510 eGo Connector, der skal sidde mellem batteri og tank. Med den er det muligt at bruge stort set alle tanke på alle batterier – men pas på, hvis du er til sub ohm, da dit batteri skal være kompatibelt.

  Er du stadig lidt i tvivl om, hvordan det hele hænger sammen? Det kan virkelig være en jungle at finde rundt i. Derfor er du også altid velkommen til at hive fat i os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller hvordan de bruges. Så skal vi nok gøre vores bedste for at give dig vejledning, så du kan komme videre.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...