• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

RBA - REBUILDEABLE TANKE

Hvis du er på jagt efter en tank (også kaldet mizer eller clearomizer), der giver mulighed for brug af selvbyggede coils, har vi samlet de bedste af slagsen her i denne kategori. Vi har selvfølgelig også medtaget både værktøj og byggematerialer – dem får du nemlig også brug for.

Vær dog opmærksom på, at der ved Sub-Ohm er tale om høje strømstyrker og ganske stor effektudvikling, og at det derfor ikke er helt ufarligt at rode med. Vi anbefaler derfor, at du sætter dig grundigt ind i teknikken og evt. finder en god vejledning, før du kaster dig ud i eksperimenterne. Under produktbillederne finder du et videoeksempel på hvordan du sætter en RBA tank op.

21 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

21 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Udvalget af selvstændige tanke, der giver mulighed for at bruge hjemmeviklede coils, er endnu ikke så stor, da RBA (rebuildable)-teknikken er forholdsvis ny på markedet. Finder du ikke den helt rigtige tank her, tilbyder flere af de større producenter desuden færdige sæt med både batteri og RBA-tanke.

Hvordan vikler du dine egne coils

Det er lettest at få en ide om fremgangsmåden ved at se f.eks. en videoguide, eller kigge en erfaren selvbygger over skulderen. Princippet er dog relativt enkelt som sådan. Kanthaltråden vikles lettest til en spole vha. et vikleværktøj, f.eks. RBA/RDA Universal Toolkit, som du finder i sortimentet herover. Den resulterende ohm-værdi afhænger af trådens resistans og længde, hvilket selvfølgelig afgøres af antallet af viklinger og spolens diameter. Den kanthaltråd vi tilbyder her i kategorien, fås i ruller á 10 meter, og du kan vælge mellem 3 forskellige tykkelser. Så der skulle være til at du kan viklen mange coils med en rulle!

Efter viklingen klippes den færdige spole af med en skævbider og rettes til, således at spolen har 2 ”ben”, der efterfølgende kan monteres i RBA-basens skrueterminaler. Det er en god ide at have et ohm-meter til at kontrollere spolens resulterende ohm-værdi, men det er også muligt at regne sig frem til en omtrentlig værdi ud fra trådspecifikationer og længde.

Mange muligheder med vægen

Når selve coilen af kanthaltråd er klar, skal vægen monteres. Der er rigtig mange måder at gøre dette på, og mange materialer er også forsøgt anvendt. Vi anbefaler helt klart at bruge vægematerialer i absolut bedste kvalitet, f.eks. økologisk japansk bomulds-vat, som også er tilgængeligt her i sortimentet. Det er et dumt sted at spare, for vægen koster næsten ingenting, men har stor betydning for den damp, der genereres og smagen af den. Vægen kan laves kompakt eller løs, og du kan eksperimentere med større eller mindre mængder vægemateriale. Eksperimenter og find din helt egen stil.

Husk i øvrigt at lade vægen suge godt med e-væske, før du afprøver din nye coil. Vent 5-10 minutter, så du ikke risikerer, at den brænder i tør tilstand. Det skader både væge og coil, og giver også en ubehagelig brændt smag.

Advarsel – endnu engang

Der er både penge at spare og ikke mindst muligheder for at optimere til perfektion, når du selv vikler coils. Men det skal endnu engang understreges, at det ikke er ufarligt. Coilen bliver rødglødende, når strømmen tilsluttes, og er den ikke dimensioneret korrekt, er der risiko for overbelastning af batteriet. Dette gælder især, hvis du f.eks. bruger et mekanisk mod. Til den mindre erfarne anbefaler vi batteri med indbygget elektronik, som vil beskytte batteriet og forhindre uheld, hvis der er fejl på coilen. Du kan læse meget mere om dette i vores sub-ohm guide.
Find sub ohm guiden her.

 

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv