Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

TB

TB

Flere visninger
Vil du spare penge?
  • 3 stk 117,00 kr - spar 14%

Den royale kraftige tobak e juice

TB er en rigtig herresmag fra den allerede legendariske Series 8 fra Hangsen. Den er en konge værdig og fås i flere nikotinstyrker og også helt uden nikotin. Alle styrker fås i PG/VG-forholdet 50/50.

Kongelig smag for tobakselskere

TB fra Hangsen giver dig en solid maskulin tobakssmag, med god halskrads og tyngde. Hvis du har dampet gennem flere år, vil du helt sikkert sætte pris på denne autentiske smag, som går lige til sagen uden svinkeærinder. Er du mere til blød smag og en lidt mere feminin tilgang til tobakken, kan du også prøve Queen TB, som dog ikke er mindre autentisk.

Få din e-juice direkte fra opfinderen

De fleste tænker ikke over, at e-juicen som vi kender den i dag, faktisk er opfundet af Hangsen. Det var den nuværende topchef Jide Yao, som i sin tid opdagede, hvordan en god e-juice skal ”skrues sammen”. Det er sidenhen kopieret af alle i branchen, men Hangsen er altid et skridt foran. Når du damper din TB kan du også næsten smage, at det er et originalt produkt, både mht. råvarer og oprindelse.

Unik emballage til Series 8 og TB

Det afsløres allerede ved første øjekast, at både TB og resten er Series 8 er noget helt særligt. Flasken er indpakket i et rør-etui, akkurat som en bedre whisky i miniformat. Der er gjort meget ud af det, og tro det eller ej – det gør smagen endnu bedre.

Videnskaben har dokumenteret, at velanrettet mad ganske enkelt smager bedre. Det samme gør sig gældende for e-juice. Med TB går emballage og indhold op i en højere enhed. Det er ganske enkelt særklasse.

TB indeholder ren nikotin fra naturens hånd

Nikotinindholdet i TB er 99,7 % rent, udvundet af naturlige tobaksblade. Vælg mellem nikotinindhold på 3, 6, 11 eller 16 mg. Den fås naturligvis også helt uden nikotin, hvis du foretrækker det. TB har et PG/VG-forhold på 50/50, og leveres i en standardfalske med et indhold på 10 ml e væske.

Hangsen beskytter brandet for enhver pris

Hangsen har brugt mange år på at opbygge troværdighed og loyale brugere over hele verden. Virksomheden er i dag verdens største producent af e-juice, og leverer til trofaste dampere i mere end 80 lande. Det forpligter, og det ved Hangsen. Uanset om du vælger TB eller en af de andre varianter fra Series 8, kan du være 100 % sikker på, at kvaliteten er i højsædet, og at prisen er skarp.

TB er med i Series 8

Series 8 er en særlig eksklusiv serie af e-juicer, og det kræver noget helt særligt at være med i dette udvalg. TB er sammen med få andre smage med her, og derfor kan du forvente dig noget helt særligt.

Ofte lancerer producenterne en serie med mange smagsvarianter, men den går ikke med Series 8. Her er der kun ganske få varianter, som til gengæld har fået udelt opmærksomhed hele vejen gennem udviklingsprocessen. Det smager man med det samme.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

GOD!

Bedømt af Kim

Quality
Rigtig god tobak smag. Med en behagelig og blød eftersmag. (Indsendt den 10/11/2016)
Fantastiske smag!

Bedømt af Fenrisulv

Quality
Jeg fik en stor trang til at skrive om det, fordi jeg synes det er den bedste tobak e-juice jeg har nogensinde smagte paa. Det er en fornoejelse, virkelige, Det er er saa hoejt i kvaliteten, jeg kan overhoved ikke ryge en almindligt cigarette efter jeg har sugede paa TB i min Joyetech VTC. Jeg vil giv den 100/100 hvis jeg kunne. Bedst tobaksmage nogensinde. I min synspunkt, I hvert faldt :) (Indsendt den 30/05/2016)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv