• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

THE CUSTARD

THE CUSTARD

Flere visninger

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

LÆKKER KAGECREME PÅ DAMPFORM

Varianten ”The Custard” har æren af at være den først lancerede smag fra Crafted. Som navnet antyder, at der tale om en blød smag af vaniljebudding eller kagecreme, hvor du kan spore både traditionelle og mere moderne kageopskrifter i kernesmagen, som har en god bund af vanilje.

På den base er der komponeret videre med strejf af blandt andet blød karamel, hvid chokolade, let fløde og pekannød. Og det smager lige så lækkert, som det lyder. Smagen er dyb og rig, uden at blive for tung - ren forkælelse af ganen.

HØJT VG-INDHOLD SIKRER DEN BLØDE SMAG

Et gennemgående tema i alle e-juicerne fra Crafted er den bløde smag, og linjen understøttes også af det meget høje VG-indhold på hele 75% i The Custard. Smagen er i forvejen designet til at være blød, og en kendt egenskab for VG er netop at runde smagen endnu mere af. Det høje VG-indhold gør også juicen perfekt til drippere og Sub-ohm dampere, der sætter pris på en god tæt dampsky.

LANG UDVIKLINGSTID FOR THE CUSTARD

Crafted fortæller selv, at The Custard blev udviklet på baggrund af mere end 200 forskellige aromaer, der kunne relateres til vaniljebudding og kagecreme. Hver eneste aroma er undervejs blevet testet på kryds og tværs, både i interaktion med andre aromaer, nikotin og forskellige PG/VG-blandingsforhold. På baggrund af det store forarbejde blev de 21 bedste aromaer udvalgt, og det er den hemmelige kombination af disse, du i dag kan nyde som The Custard.

UDBLØDNING OG MODNING OPTIMERER SMAGEN

En del damper-specialister har de senere år eksperimenteret meget med forskellige former for efterbehandling af den færdigblandede e-juice med henblik på at gøre den perfekte smag endnu bedre.

Det spor har Crafted også valgt, og eksempelvis The Custard gennemgår en række produktspecifikke udblødnings- og modningsprocesser, før den sendes ud fra Crafted. Processerne tager mindst 6 uger, men ikke overraskende er Crafted ret tilbageholdende med mere specifikke informationer om, hvordan de tryller i laboratoriet. Vi må derfor nøjes med at nyde magien uden helt at vide, hvordan det lader sig gøre. Men sådan er det jo med alle former for trylleri og magi!

EKSKLUSIV INDPAKNING

Der er gjort rigtig meget ud af emballagen til The Custard, og var det ikke for flaskestørrelsen, kunne man næsten tro, der var tale om en årgangsvin fra den helt dyre ende.

Flasken er dog i sagens natur en del mindre, og rummer 10 ml efter almindelig standard. Den er forsynet med børnesikkert låg, og der er indbygget glaspipette, der gør det let at overføre e-juicen.

VG/PG-indholdet er 75/25% og The Custard fås med 3 eller 6 mg nikotin pr. ml, samt i en nikotinfri version. Vælg selv nikotinstyrke ved bestillingen.

Er du på jagt efter den perfekte dessert til hvert eneste måltid, får du det bedst tænkelig bud lige her. Bestil hellere flere med i pakken med det samme eller prøv nogle af Crafteds andre lækre smage. Der er rigelig plads inden for vægtgrænsen. Husk også at vi giver fragten, hvis du køber for over 500 kroner.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Custard e jus

Bedømt af Ann Karin

Quality
God smak med litt dyrt. (Indsendt den 18/11/2017)
Creamy!

Bedømt af Henrik

Quality
Denne juice er bare for lækker! Den er blød i smagen med lækker følelse af vaniljecreme. (Indsendt den 08/08/2017)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv