Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

THE SHERLOCK

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Silkeblød tobakssmag til eftertænksomhed

Hvis den navnkundige detektiv havde haft adgang til en e-pipe, ville The Sherlock helt sikkert have været hans foretrukne.

Den smager af lækker blød pibetobak, og er ideel til eftertænksomhed og hygge. Grundelementet er en dejlig træagtig tobak, afrundet med en anelse sødme af harpiks, og toppet af med en behagelig eftersmag af ren tobak.

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x THE SHERLOCK

Detaljer

Wizmix har ramt den svære tobaks-smag

Det er lidt af en kunst at få den rigtige tobakssmag ned i en flaske e-juice, men Wizmix har gjort det adskillige gange med stor succes, og The Sherlock er ingen undtagelse. Den er mild og velegnet til heldagsbrug, og du er fri for irriterende harskhed og bitterhed i både smag og eftersmag.

Alle tobakkens gode smagsmæssige egenskaber er bibeholdt, mens de mindre heldige bekvemt er sorteret fra. En rigtig keeper for alle tobakselskere.

Juicen er tappet på en standard 10 ml flaske med et PG/VG-forhold på 50/50, som erfaringsmæssigt giver den bedste balance mellem smag, halskrads og dampudvikling.

Elementært, min kære Watson!

The Sherlock er naturligvis fra England, for en god pibetobak skal naturligvis tilsmages og produceres lokalt, og Wizmix holder fast i at have hele produktionen samlet på fabrikken i England.

Mange producenter springer over, hvor gærdet er lavest, og får juicen udviklet og fremstillet i Østen, men Wizmix insisterer på, at en europæer er bedre i stand til at ramme de europæiske smagsløg præcist. Det kan der være noget om, og i hvert fald taler resultaterne deres eget klare sprog. Salget er eksploderet og i dag produceres Wizmix’s mange smagsvarianter i så store mængder, at der praktisk talt ikke er nogen prisforskel på dem og de Østasiatiske e-juicer.

De lokale råvarer forarbejdes i Peterborough

Alle råvarer til The Sherlock og alle de andre smage køber Wizmix fra lokale engelske leverandører, der er underlagt streng kontrol fra de engelske fødevaremyndigheder. Selve udviklingen og forarbejdningen foregår i en specialbygget fabrik, der er placeret i byen Peterborough i det østlige England.

Hjertet i fabrikken kalder Wizmix for The Clean Room, og det dækker selvfølgelig over et 100 % sterilt miljø, hvor de delikate smage håndteres optimalt og afskærmet for kontaminering fra omgivelserne. Det moderne anlæg overvåger produktionen i mindste detalje, og en hvilken som helst 10 ml flaske, der forlader fabrikken, kan spores præcist helt tilbage til tapningstidspunktet og hvilket personale, der stod ved maskinen der.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: THE SHERLOCK

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt