Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

TIGER FIRE

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vækker din indre tiger

Forvent alt muligt spændende, når du sætter ”ild” til denne e-juice fra Button Junkie. I første omgang vader du direkte ind i et sandt springvand af saftige citrusfrugter med både appelsiner, citroner og grapefrugt, som brænder godt igennem med både friskhed og kraft. Du er advaret, men første gang vil altid være noget af en oplevelse – for der er en tiger på spring!

Den slags slagkraftige indtryk holder man dog ikke til i længden, så heldigvis skifter eftersmagen langsomt over i den mere dessertagtige og fløjsbløde genre, som slukker branden igen. Desserten består bl.a. af en bund med lækker sprød cheesecake, tilsat andre spændende og ubestemmelige toner, som gør Tiger Fire til en oplevelse ud over det sædvanlige.

95 kr.
95

Detaljer

Tiger Fire er en vaskeægte street-juice

Allerede ved første øjekast opdager du, at Tiger Fire ikke er nogen helt almindelig e-juice. Flasken er større end normalt (15 ml), og den er prydet med tiger-inspireret graffiti. Udtrykket falder perfekt i tråd med producenten, som i dette tilfælde ikke er et stort internationalt selskab, men engelske Button Junkie.

Button Junkie består såmænd blot af en håndfuld målrettede og passionerede engelske dampere, som ikke er tilfredse med de almindelige ”premium”-juicer på markedet. De har sammen skabt et nyt brand, som på kort tid har fået en del opmærksomhed.

En ide blev til virkelighed

Folkene bag Tiger Fire havde hverken penge, forskningsfaciliteter eller fabrik til rådighed, men som inkarnerede dampere havde de et brændende ønske om at lave bedre e-juice end markedet kunne tilbyde. Løsningen blev et samarbejde med Ecigwizard, der velvilligt stillede faciliteter til rådighed.

Ecigwizard har i dag eneret på salget af e-juicerne fra Button Junkie i hele Storbritannien og Irland. Heldigvis er Tiger Fire og de andre spændende juicer på vej ud i verden, og vi er stolte af at kunne repræsentere dem her i Danmark.

Tiger Fire er et kraftfuldt blend til high-end udstyr

Button Junkie sigter primært mod brugere som dem selv, dvs. dampere med lidt mere avancerede vaner, f.eks. cloud-chasere, drippere og brugere af high-end udstyr generelt. Af samme grund er der et PG/VG indhold på 30/70, som giver ekstra fylde og blødhed til dampen.

Så med Tiger Fire eller en af de andre varianter, kan der med andre ord genereres ekstra store og tætte dampskyer. Flasken er også forsynet med en pipette med ”dråbetæller” som er perfekt til dripping. Tiger Fire leveres i to varianter med hhv. 3 og 6 mg nikotin.

Opskriften på Tiger Fire er en velbevaret hemmelighed

Kigger du rundt på de forskellige ekspertfora omkring e-juice, kan du se, at der er livlig diskussion om, hvad Button Junkie mon har puttet i Tiger Fire. Der er mange bud, men faktum er, at de efterhånden legendariske junkies har brugt rigtig lang tid på at eksperimentere og finde det helt rigtige blend. Så vi forudser, at det bliver en anelse ”op ad bakke” at kopiere Tiger Fire. I mellemtiden kan vi andre dødelige nyde Button Junkies anstrengelser – det er damp i særklasse!

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: TIGER FIRE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller