Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Drip tips

Om du mangler en ny drip tip til din tank fordi du har tabt den gamle, eller bare skal have lidt fornyelse, så finder du helt sikkert en eller flere der falder i din smag her. 

Alt fra tips i glas der virker ekstra kølende på dampen, til plastik, metal, teflon og træ. Sæt dit eget personlige præg med vilde farver/former eller vælg et mere neutralt og klassisk design. Mulighederne er enorme så hold dig ikke tilbage. 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Mærke
 • Ryd
  Pris
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  VOOPOO DORIC GALAXY FILTER DRIP TIP

  VOOPOO DORIC GALAXY FILTER DRIP TIP

  59 kr.
  59
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Filter drip tip til VOOPOO Doric Galaxy Pod

  Brug for nye drip tips? Du finder det her på siden

  Du kan sammensætte din e-cigaret, som du har lyst til. På den måde kan du justere og tilpasse din dampoplevelse ned til mindste detalje eller skifte ud, hvis noget er gået i stykker eller simpelthen bare er blevet slidt.

  Men – det hele handler jo ikke om funktion, vel. Det handler også om farver og mønstre – og med drip tips kan du vælge mellem mange forskellige varianter til din e-cigaret

  Sådan finder du drip tips, der matcher din e-cigaret

  For at vælge de drip tips, der passer til din e-cigaret, skal du selvfølgelig vælge det design, der passer til dig. Foretrækker du følelsen af træ mod læberne, eller er du mere til den kølige metal-effekt? Nogle foretrækker at have begge dele at vælge mellem, men det er en god idé lige at overveje det på forhånd.

  Når det så kommer til at finde drip tips, der er kompatible med lige præcis din tank, er det faktisk slet ikke så svært. Rigtig mange af de forskellige drip tips er lavet til at passe til et hav af modeller, og det kan du fx afkode ud fra deres navn. Hedder de noget med 510, passer de fx til de standard 510 tanke.

  Du kan også indsnævre din søgning i vores søgebar, hvor du fx kan søge efter specifikke mærker af drip tips.

  Bestil drip tips i dag og få hurtig levering

  Er det på tide at købe nye drip tips? Her på siden har vi samlet vores udvalg af drip tips, så du kan finde den eller dem, du har brug for

  Når du bestiller hos os, får du altid lynhurtig fragt, så du har dine drip tips hjemme inden længe.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...