Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SUNDBYGAARD TWIST

På lager

LEMONADEIS ÅRET RUNDT

Af en eller anden grund eksisterer der en uskreven lov om, at det primært er børn, der spiser lemonadeis. Det er en smule unfair for alle os, der faktisk elsker disse is - og måske ikke mindst den legendariske Twist med skøn blød smag af frugt og citrus og sommer. Danske Sundbygaard er dog gået ind i kampen med en e-juice, der både hedder og smager som Twist. Det betyder, at vi nu til enhver tid kan liste os til en Twist uden fordømmende blikke fra omgivelserne. Herligt.

30 kr.
30

* Påkrævede felter

Detaljer

Du får din Twist leveret i diskret indpakning i en standard 10 ml flaske, og det er selvfølgelig muligt at twiste den en ekstra tand med tilsat nikotin. I forbindelse med bestillingen kan du vælge mellem 0, 6, 12 eller 18 mg nikotin pr. milliliter. Produktet og alle ingredienser er godkendt efter de skrappe danske fødevarekrav. Det gælder også indholdet af propylenglycol og vegetabilsk glycerin, der er blandet i standardforholdet 50/50 for et optimalt tradeoff mellem dampkoncentration og smag og halskrads.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SUNDBYGAARD TWIST

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Brumme - (Indsendt den 14/03/2018)
Fantastisk smag - Super god smag der helt sikkert holder hvad den lover. Man er ikke i tvivl om det er en twist is man damper:-)
Dorthe - (Indsendt den 19/03/2017)
God frugtagtig smag - Super god frugtagtig smag ala den originale twister is.
Thomas - (Indsendt den 01/03/2017)
Mystisk, men spændende og god - Har en meget speciel smag, der ikke rigtigt kan beskrives, men netop fordi den er så speciel, formår den at skille sig ud som en spændende smagsvariant når man trænger til lidt afveksling.
Jacob - (Indsendt den 14/02/2017)
Fantastisk!!! - Vidunderlig smag

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt