Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

USA Mix Dekang

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

LET TOBAK MED NATURLIGE SMAGSNUANCER

Er du til tobak i den lidt lettere genre, er USA Mix lige til dig. Dette blend er blevet utrolig populært verden over. Med USA Mix får du en mild og luftig tobakssmag, der også værdsættes af mange dampere, der ikke er belastet af rygning fra fortiden.

Der er god grund til, at tobak er blevet et af de mest udbredte nydelsesmidler over hele verden. De mange spændende smagsnuancer kildrer smagsløgene, og mulighederne er uendelige. Dekang bruger patenterede processer til at udvinde smagen fra naturlige råvarer, så vælg USA Mix eller en af Dekangs andre tobaksvarianter, hvis du vil så tæt på originalsmagen som muligt.

 

35 kr.
35
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x USA Mix Dekang
  • 5 stk. x USA Mix Dekang

Detaljer

MILD OPLEVELSE MED SMAGEN I FOKUS

Valget af e-juice med tobakssmag er selvfølgelig oplagt for eksrygere, men flere og flere vælger tobakken til som en spændende smag, uden nogensinde at have indåndet røgen af afbrændt tobak. Hører du til denne kategori, vil USA Mix formentlig være den perfekte indgang til tobakkens spændende verden af sansemæssige oplevelser. Den er mild, som dagen er lang, og leveres i en helt nikotinfri udgave. Ingen grund til at bevæge sig ud af den tangent, hvis du er på jagt efter den gode smagsoplevelse.

LIGE DELE PG OG VG

Til både USA Mix og de andre smagsvarianter har Dekang valgt en filler med lige dele PG (propylenglycol) og VG (vegetabilsk glycerin). Det anses af de fleste som et godt kompromis mellem smag og dampmængde. PG er nemlig den ingrediens, der bærer den fine tobakssmag frem til dine smagsløg. De fleste dampere sætter dog også pris på en fornuftig dampudvikling for at gøre oplevelsen fuldendt, og den forstærkes med VG-indholdet. Samtidig er glycerinen med til at afrunde den fine tobakssmag fra USA Mix.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: USA Mix Dekang

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt