Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Vandmelon Dekang

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

MINDRE VAND, MERE MELON

Vandmelon hører til blandt de absolut populæreste smage inden for damp. Den er ret moderat i smagsindtrykket, og egner sig godt til at dampe dagen lang eller som en lille snack i ny og næ. Det afhænger helt af temperament og damperkultur.

Vandmelonsmagen fra Dekang er dog ikke så vandet, som visse andre e-juicer. Den kommer med både bid og smag, og man kan vel fristes til at sige, at du med vandmelon-varianten får et godt koncentreret produkt for pengene. Årsagen er uden tvivl Dekangs patenterede processer, som giver dem mulighed for at trække den maksimale smag ud af de naturlige råvarer. Er du til vandmelon, bør du ikke snyde dig selv for denne variant.

 

35 kr.
35

* Påkrævede felter

Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x Vandmelon Dekang
  • 5 stk. x Vandmelon Dekang

Detaljer

Vandmelon med eller uden nikotin

Hvis det først og fremmest er smagen af vandmelon, du går efter, er der naturligvis ingen grund til at blande nikotin ind i oplevelsen, og denne e-juice fås da også i en helt nikotinfri variant.

Skal e-juicen imidlertid bruges i forbindelse med en rygestop, kan det være en hjælp med et vist nikotinindhold, og det er heldigvis også muligt. Vi kan både tilbyde en moderat 6 mg/ml-version og en lidt kraftigere 18 mg/ml-version, hvis du har røget meget. Du kan frit vælge nikotinindhold i menuen til højre i forbindelse med bestillingen.

HVORDAN ER DEN RIGTIGE VANDMELON-SMAG?

Der findes et hav af e-juicer på markedet med smag af vandmelon, men de er ret forskellige. Den måde vi oplever smag på er i høj grad kulturelt bestemt. Andre steder i verden sætter man pris på en lidt sødere smag, hvorimod vi i vesten typisk opfatter disse smagsnuancer som syntetiske. Heldigvis er Dekangs Vandmelon fremstillet på europæiske fabrikker med sigte på europæiske smagsløg, og du vil formentlig opleve smagen som værende mere autentisk end de fleste. Prøv den, og døm selv.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Vandmelon Dekang

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller