Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SUNDBYGAARD VANDPIBEÆBLE

På lager

DANSKE ÆBLER MED EKSOTISK STREJF

Danske Sundbygaard har skabt e-juicen Vandpibeæble, der kombinerer aromaer fra efterårets danske æblehøst med det vandrøgede twist fra vandpiben. 

Vandpibeæble kommer i en standardflaske på 10 ml, og både aroma og øvrige ingredienser er naturligvis godkendte efter de skrappe danske fødevarestandarder. Det gælder naturligvis også juicens grundbestanddele af propylenglycol og vegetabilsk glycerin, der i denne e-juice er opblandet i forholdet 50/50. Den del af opskriften følger markedets standard, da det giver en god afvejning mellem på den ene side tung og tæt damp, og på den anden side optimal smagsfremhævelse og halskrads. Selve nikotinindholdet vælger du selv i forbindelse med bestillingen: Vælg frit mellem 0, 6, 12 eller 18 mg nikotin pr. milliliter.

30 kr.
30

* Påkrævede felter

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SUNDBYGAARD VANDPIBEÆBLE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Palle - (Indsendt den 28/03/2018)
Til start god smag - Ryger man på vandpipe og det ikke helt spiller for man smagen af kul til sidst og det samme gør det med denne her lille hiv mange fint stort hiv kul i efter smagen
Carsten - (Indsendt den 19/12/2017)
Bedste smag - Har dampet af flere gange i nogle år nu, denne smag er den bedste jeg endnu har prøvet af alle dem der har været igennem mine dampere.
Anette - (Indsendt den 08/08/2017)
Overraskende god - Har aldrig prøvet en vandpibe, blev nysgerrig og købte derfor vandpibeæble-juice. Er overrasket over, hvor god den er og har derfor købt den igen. Let sødme af dejligt æble, den får kun 4 stjerner, da smagen selvfølgelig aftager jo længere man bruger den. Dette gælder dog også de andre smage jeg har prøvet, så man skal skifte juice ca. hver 3. dag har jeg erfaret.
EEE - (Indsendt den 01/08/2017)
Den bedste E-juice til dato. - Den smager fantastisk!
Susan - (Indsendt den 13/07/2017)
Mister smagen - Efter at have brugt denne væske i en måneds tid, synes jeg at smagen forsvandt.
Bent - (Indsendt den 08/02/2017)
Bedste smag - Til dato den bedste smag jeg er stødt på, kan dampes hele dagen.
Rund og blid æble med vandpibe præg, kan anbefales som det sikre valg. Jeg bruger den også som nødrep af andre ikke så heldige smage.
Jonathan - (Indsendt den 12/01/2017)
TÆTTESTE SMAG PÅ EN VANDPIBE - En virkelig dejlig smag af Vandpibe æble smagen som man får nede i vandpibe caffen. Virkelig god og rund i smagen..

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller