Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

Venus

Ikke på lager

Marshmellow peanut fusion

Kærlighedens gudinde, en glohed planet med vulka…. Nej… Kærlighedens gudinde! Det er ikke for sjov at denne damp har fået det tilnavn. Hvis du har spist på en fin restaurant med 12 stjerner og kandelabre med 25 arme, så har du sikkert også fået en dessert hvor du lige har følt at dessertkokken er gået lidt for meget amok. Det er han også her… på den gode måde! Du får grillede marshmellows med peanutbutter, krydret med velsmagende karamel og en lille top af den sødeste flødeskum. Selv om det lyder helt overdrevet, så er dette en utrolig velafbalanceret e-juice, som giver fyldig damp der smager så fuglene synger. Vi har kåret denne smag som vores favorit fra Space Jam, og ja, i hele vores sortiment. Det er simpelthen den vildeste smag vi har prøvet.

95 kr.
95

Detaljer

Se flere e væsker fra Space Jam her.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Venus

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Christian - (Indsendt den 19/04/2016)
bedste smag jeg har smagt - Den er præcis som beskrevet det er virkelig den bedste smag jeg har smagt fra space jam indtil videre.
Jens - (Indsendt den 22/01/2016)
Rigtig god - Muligvis den bedste jeg har prøvet ind til videre. Den er bestemt en vinder, bare for dyr! Derfor giver jeg den 4/5
Martin - (Indsendt den 26/10/2015)
Aggemam? - Ja det er det!
I starten var jeg lidt overvældet over alle de mange smagsnuancer så de første par sug; røg i kategorien sært. Men allerede efter en lille times tid var det ligesom smagen voksede (som en god vin) og jeg kunne smage flere og flere lækre detaljer. Og om aftenen hvor jeg rigtig kunne sidde og nyde den var jeg helt solgt! Helt klart noget af det bedste jeg har prøvet.

Eneste minus er prisen.
Kim - (Indsendt den 10/09/2015)
WOW! <3 - Wow... Jeg har til d.d. ikke prøvet en e juice der smagte så lækkert.
Jeg kan kun anbefale den med topkarakter efterfulgt af +++++ og jeg er ikke i tvivl... den er med stor sikkerhed vanedannede. :-)
Den er lækker og smager næsten præcist som beskrevet.

Eneste minus er den høje pris.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller