Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

VIRGINIA - FLAVOURART

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Mild og lækker tobak fra FlavourArt

FlavourArt har noget for alle slags dampere, og derfor har de selvfølgelig også en masse gode tobakssmage, og her i blandt Virginia. Den hedder Virginia, da FlavourArt har ladet sig inspirere af Virginias mange typer tobak, især deres type af lysbladet tobak, som er en videreudvikling af den originale lysbladet tobak, som opstod ved en ny tørringsproces i 1839, i North Carolina. Denne lysbladet tobak giver en mild og rund smag, som er perfekt til dig der er ude efter god tobakssmag, som ikke er for kraftig. Pga. at Virginia er mild og rund i smagen, så kan den med fordel også anvendes i en blanding med andre tobakssmage.

31 kr.
31

Detaljer

Hvad er der ellers

Hvis ordet mild ikke lige er dig, og du gerne vil have en kraftigere tobak, så anbefaler vi vores Danske Tobak fra True Vapor. Hvis du derimod har prøvet Virginia, og syntes den er god men måske ikke helt rigtig, så prøv American Blend fra Liqua, USA Mix og Red USA Mix fra True Vapor, samt Virginia fra True Vapor.

 

American Blend - Liqua

USA Mix - True Vapor

Red USA Mix - True Vapor

Virginia - True Vapor

Hvilke nikotin niveauer kan jeg få den i?

Virginia kan købes i 18 og 9 mg, eller helt uden nikotin. Du kan dog få stort set den styrke du vil have, ved at følge guiden herunder.

Blandingsguide

 

 

 

 

 

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: VIRGINIA - FLAVOURART

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt