Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

VISION MK COIL

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

 

Sub-ohm coil til Vision MK tank

Ekstra coils til din Vision MK tank.

Tåler mellem 30 og 100 Watt.

Modstand: 0,2 Ohm

Se Vision MK tanken her. 

35 kr
-29%
49 kr
35
Mængderabat - Køb mere og spar
  • 5 stk. kun 29.80 kr pr. stk  spar 15%

Detaljer

Vigtig information om Vision MK Coil

Når du monterer en ny coil i din tank, og det gælder sådan set for alle tanke, så husk at sørge for at den er ordentligt gennemvædet med e juice inden du tager den i brug. Vision MK bruger store kraftige coils, og her kan du med fordel prime coilen. Det vil sige at du, inden du fylder tanken med væske, så lige drypper nogle dråber direkte i de store indsugningshuller på siden af coilen. Derefter kan du roligt fylde tanken med din foretrukne e-juice, og derefter lade den stå i 5-10 minutter og absorbere færdig, før du damper løs. Coilen har en modstand så lavt som 0,2 ohm, og derfor kræver det at du bruger et batteri eller mod med høj ydeevne (30-100 Watt). Når man er oppe i den størrelsesorden, så er det endnu mere vigtigt at coilen er 100% gennemvædet, for at undgå såkaldte dry hits.

Anbefalede mods til Vision MK

Da der er tale om en sub ohm coil, så er det vigtigt at du vælger dit mod eller batteri med omhu. Du kan få rigtig meget damp ud af denne tank, hvis du vælger rigtigt. Her finder du et par mods som vi anbefaler.

SMOK M80 Plus. 80 Watt Box-mod med 4400 mAh batterikapacitet. Hvis du i fremtiden får lyst til at køre med temperaturstyring, så er dette mod også klar til det.

Sigelei 150W box-mod. Her får du fuld power for pengene. Dette box mod bruger 2 x 18650 batterier, og derved kan du virkelig hive noget effekt ud af det, plus at du får en høj batterikapacitet.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: VISION MK COIL

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt