• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

Ingen fine fornemmelser med Vulture Punch

Button Junkie er på ingen måde bange for at fornærme det etablere borgerskab – faktisk elsker de det. Navnet ”Vulture Punch” siger det hele, og skulle der være en enkelt, der ikke fanger budskabet, er der også graffiti på flasken.

Det er en fuldblods street-juice, som leveres i en 10 ml-flaske. Button Junkies var bestemt ikke tilfredse med de etablerede premium-juicer. Derfor satte de sig for at lave noget endnu bedre – og det har de så gjort.

Udviklet og produceret i unikt samarbejde med high-end dampere

Folkene bag Button Junkie er helt ”almindelige” engelske high-end dampere, og det var lidt af en udfordring at udvikle og producere ny e-juice uden hverken kapital eller faciliteter. Løsningen blev et samarbejde med Ecigwizard, som med det samme spottede, at disse fyre havde en vision, der var værd at bakke op om. Ecigwizard stillede derfor laboratorier og produktionsfaciliteter til rådighed, og resultatet blev en lille serie af helt unikke e-juicer, som vi sælger på det danske marked.

Vulture Punch er mest beregnet til det tunge udstyr

De engelske Button Junkies kommer fra street-miljøet, hvor man sætter en ære i at producere en god, stor og tæt dampsky. Vulture Punch er derfor også udviklet med denne målgruppe for øje.

Det høje VG-indhold på hele 70 % gør e-juicen velegnet til Sub-ohm og lignende lidt kraftigere udstyr. Der er også tænkt specielt på dripperne, idet der i flaskens låg er indbygget en pipette eller dråbetæller, så du kan drippe direkte. Vælg mellem 3 ml eller 6 ml nikotin, når du bestiller din Vulture Punch.

Ingredienserne i Vulture Punch er et mysterium

Sammensætningen af Vulture Punch diskuteres ivrigt i diverse damper-fora. De mest fremtrædende toner er uden tvivl karamel, jordbær og vanilje, men der er masser af undertoner, som ikke så let lader sig bestemme. Button Junkie frigiver dog nok ikke opskriften foreløbigt, så tag i stedet et frikvarter og nyd en god original Vulture Punch.

Quality
4 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 vare(r)

pr. side
Søt og fyldig Bedømt af Noam Chomsky
Quality
Denne væsken er både søt og fyldig. Den gjør seg greit i cuboid tanken med en 20-25 watt effekt. Men, i smok TFV-4 på 80-100 watt så blir smaken for meget. Den søte profilen linger i ganen som en ubehagelig eftersmak.

En smaksrik væske for de med et ønske for sødhet. (Indsendt den 5. sep. 2016)
Do you find this review helpful? 

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: VULTURE PUNCH

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv