Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

WISMEC REULEAUX RX200

Ikke på lager

Med RX200 chip

Wismec har med denne Reuleaux erstattet den normale DNA chip med deres egen RX200 chip. Det betyder at du får avanceret temperaturstyring i et handy design til en uhørt lav pris. Med dette mod er du klar til at køre sub ohm for fuld damp.

Wismech Reuleaux RX200 indeholder følgende:

  • Selve boxmod’et
  • Et magnetisk batteridæksel
  • USB-kabel til opladning og opdatering
  • RX200 chip

Husk at bestille 3x 18650 batterier

Se Wismech Reuleaux med DNA200 chip her

559 kr.
559

Tilføj tilbehør til Wismec Reuleaux Rx200 (Valgfrit)

Detaljer

Wismech Reuleaux boxmod’et byder på voldsom kraft

Med hele 200 W til rådighed giver Wismech Reuleaux boxmod’et dig overlegen power. Den bruger hele tre standardbatterier af typen 18650, hvilket sikrer dig lang batteritid. Wismech har skabt et unikt design der får det til at virke mindre voldsomt end det lyder. Mod'et ligger perfekt i hånden og det føles ikke så voldsomt som det lyder med de 3x 18650 batterier. Husk at batterier ikke medfølger. Sørg for at vælge kraftige batterier - vi anbefaler minimum 30A afladning. 

Variabelt Watt og Temperaturstyring

Effekten kan reguleres i hele området fra 1-200 W så mod'et er klar til seriøse sub ohm coils. Den indbyggede temperaturregulering styret af den avancerede RX200 chip er præcis og hurtig. Der er mulighed for præcis regulering i området 100-300 grader celcius. 

Wismech Reuleaux avanceret teknologi

Wismec Reuleaux har naturligvis alle de gængse sikkerhedsfunktioner indbygget. Der kan oprettes og gemmes op til otte forskellige personlige ”profiler” i softwaren. Det betyder at du nemt kan skifte mellem forskellige tanke og coils uden at skulle bruge tid på at lave indstillingerne om.

Firmwire på Reuleaux gør at du altid kan opgradere mod'et til den nyeste version via USB kablet. 

Specifikationer

Size: 50.0mm*40.0mm*84.0mm
Thread type: 510 thread
Cell type: Three 18650 cells(discharging current should be above 25A )
Output mode: TC-Ni/TC-Ti/TC-SS/VW mode
Output wattage: 1-200w
Temperature range: 100-300°C/200-600°F(TC mode)
Resistance range:
0,05-1,0ohm for TC-Ni/TC-Ti/TC-SS mode
0,1-3,5ohm for VW mode
0,69 inch OLED screen

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: WISMEC REULEAUX RX200

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Martin L. - (Indsendt den 04/01/2017)
Stolvaerdigt mod, super investering! - Jeg blev noedt til at skrive min bedoemmelse, fordi jeg synes Reuleauxen fortjener det. Og i starten, hvor jeg begyndte at damp, der var saa mange muligheder, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle koebe. Saa jeg skrev til support-team om mit oenske om en mod der kunne anbefales. Jeg fik mange valgmuligheder, men besluttede om Reuleaux'en (selvom det var lidt mere dyre end de andre). Men jeg valgte rigtigt, der er ingen tvivl om det. Jeg har haft den i otte maaneder, og jeg forventer at vape paa den i de naeste 5 aar. Den er bygget saa grundigt, og det fejler intet. Man faar kaempe skyer (hvis man kan lide det), og den har enormt meget kraft i den. Den er den sidste mod jeg har koebt, og lige nu, er der absolut ingen grund til at koebe et andre. Den er stolvaerdigt, den sidder godt i haanden, og naar man saetter tanken paa (510's), de sidder taet, og der er aldrig problemer uanset hvilken tanke man bruger med den (saa laenge at det er et sub-ohm tank med 510 hook-up). Der er et grund at alle de beroemte Youtube "Vapers" har naevnte Realeaux'en den bedste mod i 2015-2016. Jeg er bare taknemmelige at jeg var anbefalet denne mod, fordi lige nu, har jeg ikke brug for noget andet. Jeg tror ikke det kan blive meget bedre end det her. Kan varmt anbefales.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt