Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

WIZARD'S LEAF

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vellykket tobaks-juice til kendere

Wizmix betragter selv Wizard’s Leaf som flagskibet inden for tobaks-juice, og rigtige mange tilfredse brugere er parat til at skrive under. Hvis du som damper sætter pris på tobaks-smag, har du sikkert i tidens løb stiftet bekendtskab med mange mislykkede forsøg på at skabe en autentisk smag. Nu er den her!

Tobakssmagen er en af de helt svære, men Wizmix har tydeligvis allieret sig med både troldmænd og højere magter, som navnet også antyder. Wizard’s Leaf tager dig med på en fortryllende ”tobaksrejse” med masser af spændende og autentiske smagsindtryk.

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x WIZARD'S LEAF

Detaljer

Et eventyr af magiske smage og indtryk

Når du suger dampen ind, mødes du af en smag, som bedst kan beskrives som tung tobakssmag med base i en sød svampet jordbund. Den tunge smag smyger sig om et centrum af karamel. Eventyret fortsætter dog, når du puster dampen ud, for her skifter smagen karakter, og bliver mere koncentreret tobak a la Virginia. Sødmen forsvinder delvist, og tobakken får mere bid.

Eftersmagen skifter gradvist over med en lidt mere bitter undertone, der giver følelsen af ægte varer. Der er ingen spor af kemiske uheldige eftersmage, og du sidder tilbage med en rar fornemmelse af ægte og lækker tobak for voksne.

Britisk produkt efter europæisk smag

Langt det meste e-juice kommer i dag fra Kina, hvor produktionen er billigst. Wizmix går dog i den modsatte retning, idet både udvikling og produktion sker hjemme i Old England. Smag og behag varierer på tværs af kontinenterne, og det er Wizmix’s argumentation for at udvikle og fremstille lokalt.

En rigtig e-juice skal være udviklet AF europæere og TIL europæere. Det er en fordyrende luksus, men de lækre smage er blevet voldsomt populære, og det betyder i praksis, at masseproduktion har fået prisen ned i et konkurrencedygtigt niveau.

Specialbygget fabrik i Peterborough

Wizmix har fået produktionsfaciliteterne specialbygget med henblik på højest mulig kvalitet. Alt er klinisk rent, og overvågningen er så præcis, at enhver lille 10 ml-flaske kan spores tilbage til tapningen. Råvarerne udvælges med omhu, alt – både råvarer og produktion – overvåges og godkendes i henhold til de skrappeste krav fra de engelske fødevaremyndigheder. Fabrikken er placeret i byen Peterborough, der ligger i det den østlige del af det centrale England.

Wizard’s Leaf har et PG/VG-forhold på 50/50, og giver dermed en optimal afstemning mellem halskrads, damp-volumen og smag.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: WIZARD'S LEAF

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller