Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

SMOK X-PRIV 225W TC BOX MOD

Ikke på lager

RÅ POWER OG SKØNHED

X-PRIV Mod'et fra SMOK kommer med en smuk glasfront med en dertilhørende 2" HD skærm, der tilbyder dig en fantastisk oplevelse når du navigerer rundt i Mod'ets styresystem. Mod'et er lavet i et ergonomisk design med bløde kanter, der ligger virkelig godt i hånden. Powerknappen er lokaliseret på Mod'ets venstre side, så du kan trykke ind på den med et fast greb om Mod'et. Knapperne til at justere dine indstillinger er placeret nederst i højre hjørne på fronten. X-Priv leverer et fantastisk output op til 225W og dets forskellige modes sørger for at du er altid ind uanset hvilken type dampoplevelse du ønsker. Mod'et bruger 2 stk. 18650 batterier. Disse følger ikke med og skal derfor købes seperat.

 

PAKKEN INDEHOLDER

 • X-PRIV Mod
 • USB-kabel
 • Brugsanvisning
 • Reservedele

 

OBS: SMOK X-Priv benytter 2 x 18650 batterier, som IKKE medfølger, og derfor skal købes separat. Se anbefalet batterimodel nedenfor.

 

489 kr.
489

Tilføj tilbehør til Smok X-priv 225w Tc Box Mod (Valgfrit)

Detaljer

Anbefalet tilbehør til SMOK X-Priv

Sony VTC5 Batteri - Der medfølger ikke batterier til X-Priv Mod'et og disse skal derfor købes seperat. Vi anbefaler hertil VTC5 batteriet fra Sony.

 

SMOK TFV8 Big Baby Light Edition - Vi kan anbefale denne lysende tank til at give dit SMOK X-Priv Mod en ekstra funky dimension.

 

FORSKELLIGE MODES AT VÆLGE IMELLEM

X-PRIV Mod'et kommer som sagt med en række forskellige modes; Temperature Mode, Watt Mode og MEMORY Mode. Førstnævnte med fokus på kontinuitet og smag, Watt Mode er perfekt hvis du ønsker store skyer og endeligt er MEMORY Mode perfekt til dem som vil personalisere deres dampoplevelse ned til mindste detalje. Ligeledes kommer X-Priv med en Intelligent Atomizer Recognition-funktion som genkender den isatte tanks modstand og kommer med forslag til et output. Sikkerheden er også en høj prioritet hos SMOK og derfor kommer X-Priv blandt andet med en 12 sekunders automatisk cut-off plus beskyttelse mod kortslutning og overophedning. Det medfølgende USB-kabel, der ovenikøbet er lavet i et slidstærkt materiale, sørger naturligvis for at du kan lade Mod'et op når behovet opstår såvel som at opdatere dets firmware.

 

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Størrelse (mm): 88 x 46,5 x 30,4
 • Effektinterval: 1 – 225 W
 • Spændingsområde: 0,5 – 9 V
 • Standby: <500 uA
 • Batterier: 2 x 18650 batterier (ikke inkluderet)
 • Modstand: 0.1 – 2.5 ohm(VW)/0,05 – 2 ohm (TC)
 • Temperatur: 200 - 600°F/100 - 315°C
 • Gevind: 510-gevind

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SMOK X-PRIV 225W TC BOX MOD

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Frank - (Indsendt den 02/04/2020)
Smok x-priv - Virkeligt det bedste mods jeg har prøvet , og jeg har prøvet en del . Let at bruge , og finde ud af .

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller