Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

SUNDBYGAARD CIGARET

På lager

DET GODE VELKENDTE KRAS

E-cigaretter hører til blandt de bedste redskaber til rygestop, og derfor er der blandt det dampende folk en stor andel af eks-rygere. Og man stopper jo typisk ikke med at ryge, fordi det smager dårligt, men i stedet af hensyn til helbredet. Som eksryger kan man sagtens komme til at savne cigarettens lidt kradse og rå tobakssmag, men det er der nu råd for.

30 kr.
30

* Påkrævede felter

Detaljer

Sundbygaard har udviklet e-juicen Cigaret, og meget mere er der sådan set ikke at sige om smagen. Den er autentisk, men selvfølgelig uden menthol. Har du været vant til at ryge menthol-cigaretter, kan du evt. kompensere ved at tilsætte en anelse af den udmærkede menthol-juice fra Sundbygaard. Og så er du ellers klar til at få dit fortidsfix - men uden skadelig røg i lungerne.

Skal det være helt autentisk, skal der selvfølgelig også nikotin i dampen, og ved bestillingen kan du vælge mellem tilsatte mængder på henholdsvis 6, 12 eller 18 mg. E-juicen fås dog også uden nikotin, hvis du foretrækker det. Juicen, der leveres i en almindelig 10 ml flaske, er blandet med et PG/VG-forhold på 50/50 efter almindelig standard. Det tager hensyn til både god dampudvikling, smag og halskrads. Både PG, VG, aromaer og øvrige ingredienser er naturligvis farmaceutisk kontrollerede og fødevaregodkendte efter de høje danske standarder.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SUNDBYGAARD CIGARET

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Erling - (Indsendt den 18/05/2019)
Fantastisk - Rigtig god smøg til at starte dagen på.
Anette - (Indsendt den 07/03/2019)
Tag en smøg - Autentisk cigaretsmag. Efter jeg er begyndt at dampe, er det efterhånden blevet til flere frugtsmage, men denne her er god, hvis man lige skal have sig en smøg :-)
Johnny - (Indsendt den 02/09/2018)
Amazing - Så for helvede! Denne e-juice er det rene ambrosia for mine lunger og smagsløg. Har prøvet mange e-juice med cigaret smag, men denne her tager prisen. Smagen starter godt ud som en "standard" tobak, men ligger sig sødligt, uden at være kvalm, og med en mild eftersmag af vanilje. O...M...G...! Køber snart en omgang mere - en skam at der ikke er mængderabat ;) AMIRITE?!
ingvild - (Indsendt den 06/03/2018)
Den beste - Ren og fin smak.
Vipsen - (Indsendt den 07/12/2016)
bare god. - Jeg elsker den smag af cigaret, har prøvet flere, og har ledt efter en der ikke smager som pibe tobak.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller