Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ALT OM FRAGT OG LEVERING

LEVERING NORGE- OG IKKE EU LANDE

Når du handler fra Norge eller andre ikke EU lande gælder der nogle bestemte regler. Det er vigtigt at du sætter dig godt ind i reglerne om fragt og levering og ikke mindst toldreglerne. Med denne vejledning er du godt rustet til at handle nemt og bekvemt.

INGEN MOMS PÅ VARER TIL NORGE

Alle vores forsendelser til Norge er uden moms. Det betyder at du kan fratrække 20% af priserne på produkterne hos din-ecigaret.dk. Bemærk at momsen først bliver fratrukket ved betaling. Dette gælder også levering til andre ikke EU lande.

PRIS FOR FORSENDELSER TIL NORGE 

Fragtpriserne til Norge bliver afgjort af vægten af din samlede bestilling og beregnes automatisk når du kommer til kurven.

  • 39 kr. ved 0 - 500 gram
  • 49 kr. ved 500 - 1000 gram
  • 59 kr. ved 1000 - 2000 gram
  • 119 kr. ved mere end 2 kg

For at gøre leveringen hurtig og effektiv anbefaler vi vores norske kunder at bestille e-cigaretter og tilbehør for under 350 kroner pr. bestilling - inklusiv fragt. Det øger hastigheden for levering fordi Tollvesenet ikke har grund til at stoppe din pakke mhb. på betaling af afgifter. Ønsker du eksempelvis at bestille varer for 1700 kr., anbefaler vi at du bestiller 5 gange á 350 kr i stedet for 1 gang á 1700 kr. 

TOLLVESENETS REGLER - 350 NOK – GRÆNSEN.

Ved forsendelse til Norge gælder følgende regler. Hvis en forbruger i Norge bestiller varer fra Danmark, hvor forsendelsen har en værdi på under 350 NOK, er denne forsendelse afgiftsfri. Der skal således hverken betales moms eller told på forsendelsens indhold ved modtagelse. Fragtafgifter indgår i 350-kronersgrænsen. Er forsendelsensværdi på mindre end 350 NOK, skal du som kunde derfor ikke betale afgifter på varen. Det er Tollvesenets egne valutakurser, der er gældende, hvorfor værdien på en forsendelse må være under 350 NOK på fortoldningstidspunktet, for at den betragtes som værende afgiftsfri. 

LEVERINGSTID

Vi oplever at de fleste kunder allerede modtager deres pakker inden for 3 hverdage, men der kan gå op til 7 hverdage før pakken leveres alt afhængig destinationen i Norge. Har du bestilt for over 350 NOK. er der risiko for at Tollvesenet holder pakken tilbage og leveringstiden forøges tilsvarende. 

VORES ANSVAR

Din-ecigaret.dk vil uanset ordrens størrelse altid gøre sit bedste for at udfylde nødvendige tolddokumenter så godt som muligt, så du som kunde får den hurtigst mulige levering. Det er dog vigtigt at understrege at vi ikke dækker udgifter til Tollvesenet. Vi anbefaler derfor vores Norske kunder at orientere sig om reglerne for import til Norge som er beskrevet ovenfor.


 

LEVERING TIL DANMARK

Hos Din-ecigaret.dk har du flere leveringsmuligheder når du placerer din ordre. Du kan vælge mellem GLS, PostNord og "Levering til døren".

HVOR HURTIGT MODTAGER DU DIN ORDRE?

I nedstående skema kan du se skæringstidspunkterne for bestilling og levering. Eksempelvis kan du bestille onsdag inden kl. 15.30 med ”Levering til døren, og se at du kan modtage din ordre dagen efter. 

Levering DK

LEVERING TIL DØREN

Levering til døren er vores hurtigste leveringsmetode, hvor du i langt de fleste tilfælde kan have din ordre i hånden dagen efter du har bestilt. Hvis din ordre skal afsendes samme dag som du bestiller den, så kan du her se seneste bestillingstidspunkt for de forskellige dage.

Mandag til Fredag: Bestil inden kl. 15.30

Lørdag: Bestil inden kl. 14.30

Søndag: Bestil inden kl. 15.00

Med levering til døren pakkes og leveres der alle ugens dage - også i weekenden.

Priser: Vælger du "levering til døren" er der en fast fragtpris på 29 kr for alle ordrer under 500kr. Køber du for mere end 500 kr leverer vi din pakke gratis til dig.

LEVERING MED PostNord

Ved levering med PostNord er 3 forskellige leveringsmuligheder. Den mest populære er MyPack Collect. Her vælger du en pakkeshop nær dig hvor du kan afhente pakken når det passer dig. MyPack Home er levering på din hjemmeadresse og Erhverv er til virksomheder. vi pakker alle PostNord pakker alle hverdage:

Mandag - Fredag: Bestil inden kl. 14.30

Priser: Vælger du "PostNord", så er priserne som følger:

  • MyPack Collect - 34 kr
  • PostNord Erhverv - 34 kr
  • MyPack Privat - 49 kr

Her gælder at alle ordrer over 500 kr leveres uden fragtomkostninger. Dette gælder dog ikke MyPack Privat.

LEVERING MED GLS

Vælger du GLS som leveringsmetode, så kan du ligeledes vælge mellem "Pakkeshop", "GLS Erhverv" og "GLS Privat". Med GLS bliver din ordre afsendt samme hverdag, hvis du bestiller inden nedstående tidspunkter:

Mandag - Fredag: Bestil inden kl. 13.30

Priser: Vælger du "GLS", så er priserne som følger:

  • GLS Pakkeshop - 29 kr
  • GLS Erhverv - 29 kr
  • GLS Privat - 49 kr

Her gælder også at alle ordrer over 500 kr leveres uden fragtomkostninger. Dette gælder dog ikke GLS Privat.

LEVERINGSGARANTI

Har naboens hund angrebet den lokale postmand og brugt din pakke som kødben, så lover vi at du får hvad du har betalt for, også selvom det betyder at vi skal sende dig et nyt eksemplar af din el cigaret. Går der mere end 5-7 dage efter du har modtaget bekræftelsen på afsendelse af din pakke, beder vi dig kontakte os så hurtigt som muligt. Det kalder vi leveringsgaranti. Bliver din pakke returneret til os pga. af en leveringsfejl fra postvæsenet, ved mangelfuld adresse eller ved manglende afhentning på posthuset, kontakter vi dig med henblik på ny levering uden beregning. 

LEVERING OG TID

Alle vores pakker sendes i solid boblekuvert med stødabsorberende materiale for at undgå at pakken bliver beskadiget undervejs i transporten. Vi afsender pakker hver eneste dag og bestiller du inden kl. 15.30 garanterer vi at pakken videreleveres samme hverdag. Herefter er det op til posten hvor længe pakken er undervejs til din dør, men vores erfaring viser, at der typisk går 1-2 dage og  i sjældne tilfælde 3 dage. Under usædvanlige omstændigheder kan pakken være yderligere forsinket og har du ventet over 5-7 dage beder vi dig henvende dig, så vi straks kan undersøge hvad der kan være sket.

FRAGTPRISER I DANMARK

Vores faste fragtpris direkte til din dør er 29 kr. for alle ordrer under 500 kr. Køber du for mere end 500 kr. leverer vi din pakke gratis til dig. Prisen på 29 kr. er fast og dækker vores gennemsnitlige omkostninger til bl.a. porto og emballage. 


 

EU LANDE

Fragtpriser til EU lande er baseret på vægten af din ordre og det valgte leveringsland. Så snart du har indtastet den ønskede leveringsadresse, vil du kunne se fragtomkostningerne for de produkter du har i kurven til dit valgte leveringsland.

Leveringstiden kan variere, men vil typisk være 2-7 hverdage. Kontakt kundeservice såfremt du ikke kan finde dit ønskede leveringsland på listen over lande. Vi kan sende til hele EU.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt