Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

SMOK Mods

SMOKTech er kendt for en vis råhed i deres mods, både når det kommer til design og power. Vi har samlet de bedste mods fra producenten i denne oversigt.

SMOKTech er absolut markedsleder, når det kommer til indførelse af ny teknologi, f.eks. som det kommer til udtryk i SMOK I-Priv 230W voice control TC Box Mod, der som navnet antyder, kan styre din el cigaret med din stemme. SMOKTech er også leveringsdygtige når det kommer til råkraft i form af SMOK T-Priv 3 300W TC Box Mod, som kan leverer et output på helt op til 300W. Denne type mods anbefaler vi dog kun til mere erfarne brugere.

Læs meget mere om produkterne under produktbillederne.

24 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

24 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

SMOKTech, også populært kaldet Smok, var de første, der kunne tilbyde variabelt output, og det ser man også på produkterne. Alle mods kommer med variabelt output – selvfølgelig med undtagelse af de mekaniske mods. Udvalget rummer både kraftige box-mods (helt op til 80W med Xpro M80 Plus) og flere forskellige runde mods, som ligger godt i hånden og er en smule mere diskrete i udtrykket. 

SmokTech bruger løse batterier med mere power

Næsten alle produkterne fra SMOKTech anvender løse batterier, og det hænger givetvis sammen med, at du med løse batterier ganske enkelt får mere batteripower for pengene. Og power er netop et nøgleord for SMOK. Løse batterier fylder normalt en smule mere, men SMOK imødegår problemstillingen ved at udforme de fleste mods efter batteriet, dvs. rundt og aflangt. På den måde er der ingen spildplads i konstruktionen, og den runde aflange facon er klassisk inden for damperverdenen. Faconen foretrækkes af rigtig mange erfarne dampere, både pga. udseendet, og fordi det er behageligt at holde på.

Fordelen ved løse batterier er, at de ganske enkelt kan udskiftes, når de enten er udtjente, eller hvis du ønsker at opgradere til et batteri med mere kapacitet. Den mulighed har du ikke, hvis batteriet er integreret. Ulempen ved løse batterier er selvfølgelig, at de skal oplades i en ekstern lader, men det opvejes så rigeligt af fordelene.

Mekaniske mods for den erfarne bruger

Vi har normalt ikke mekaniske mods i sortimentet, men har valgt at gøre en undtagelse med SMOKTechs Fury S-serie, som vi finder dokumenteret sikker at bruge for den erfarne damper. Dermed være ikke sagt, at mekaniske mods er ufarlige, for det er voldsomme kræfter, der slippes løs, når et moderne batteri ikke er elektronisk reguleret. Det antyder SMOKTech også med både navnet ”Fury” og det indgraverede kranie på mod’et.

Fordelen ved mekaniske mods er, at 100% af energien er dedikeret til coilen, og dermed fås den størst mulige effekt ud af setup’et. Ulempen er, at der ikke er beskyttende elektronik, der kan gribe ind, hvis coilen kortslutter eller trækker for meget strøm. Enhver brug sker på eget ansvar, og vi anbefaler kun brugen af mekaniske mods til erfarne dampere med teknisk indsigt.

Avanceret bluetooth-teknologi i flere af produkterne

SMOKTech var de første til at lancere indbygget bluetooth-teknologi i damper-produkter, som det f.eks. ses i Xpro BT 50W og Bec Pro 50W Bluetooth. Teknologien gør det kort sagt muligt, at betjene og overvåge e-cigaretten via en bluetooth-enhed som f.eks. mobiltelefonen. Det er ualmindelig smart, for mobiltelefonens store display er langt lettere at aflæse end de typisk meget små displays på selve e-cigaretten. Dertil kommer så gadget-effekten, som ikke skal underkendes. Der fås selvfølgelig både apps til iPhone og Android.

Du kan læse mere om mærket SMOK her

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv