Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

EGO OG EVOD BATTERIER TIL E CIGARETTER

Har du allerede en tank med eGo-gevind, eller af andre årsager foretrækker dette gevind, har vi gjort det let for dig, og samlet alle batterier med det populære eGo-gevind i denne kategori. Der er primært tale om runde handy batterier med simpel funktionalitet, hvor alle kan være med. Batterierne passer til et hav af tanke, men vi giver vores anbefalinger med på vejen i produktbeskrivelsen ved de enkelte batterier. Er du i tvivl vedr. valg af batteri eller tilhørende tank, står vi som altid klar med hjælp og vejledning.

Læs mere om batterierne i bunden af siden.

6 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Skru op og ned for dampen med variabel volt

En del af batterierne giver mulighed for at regulere outputtet, enten som Variabel Volt eller Variabel Watt, og det er så absolut en funktion vi kan anbefale. På den måde kan du nemlig regulere, hvor varm coil’en bliver, og dermed dampens smag og intensitet. Vi har jo hver især personlig smag og præferencer. Muligheden for at variere outputtet er også rigtig praktisk, hvis du f.eks. skifter til en anden type coil, og derfor har behov for at justere ind.

Dertil kommer, at batteriet giver et konstant output, når du har indstillet det – altså konstant damp og smag hele vejen igennem. Den luksus har du ikke med et almindeligt batteri, der yder mest ved fuld opladning, og derefter gradvist ændrer output (og dermed dampens karakter), efterhånden som batteriet aflades.

Vælg en farve der passer til din stil

Mange af batterierne giver dig også mulighed for at vælge ønsket farve, og dermed skabe din egen personlige stil. Foretrækker du afdæmpet eksklusivitet, kan du evt. overveje modellerne fra Aspire, der er udstyret med den populære kulfiber-overflade (CF), der både er lækker at holde om og se på. Bemærk også iTaste VV4 batteriet, der skiller sig lidt ud fra mængden, med et firkantet afrundet look. Det er smart, fordi den så ikke ruller, når du lægger den fra dig på bordet. Dertil har den et smart LCD display, med batteriindikator og andre brugbare informationer.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv