Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Box-mod

Tidligere var det de små runde diskrete batterier, man oftest så, men udviklingen går i retning af de såkaldte box-mods, som vi har samlet et udvalg af i denne oversigt. Box-mods er ofte kraftigere batterier, og mange vælger at skifte over til et box-mod, når de bevæger sig ud af “begynder-fasen”, fordi der ofte er flere muligheder for at indstille fx temperatur og watt.


Et box-mod er, som navnet antyder, et kasseformet mod, dog som regel udformet med afrundede ”hjørner”, så det er behageligt at holde på. Som oftest giver et box mod mulighed for at få plads til både power og elektronik, så oversigten er præget af kraftige modeller. Der er dog også lidt mindre produkter som f.eks. de små modeller i iStick-serien, hvis du foretrækker det.


Gå på opdagelse i alle vores box-mods her på siden - og bruge søgefunktionen til at finde det, du leder efter.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Pris
 • Velegnet til
 • Farve
 • Batterianvendelse
 • 4 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ASPIRE PARADOX 75W BOX MOD

  ASPIRE PARADOX 75W BOX MOD

  649 kr.
  649
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Aspire mod | 0.91" OLED-skærm | 75W | 18650 batteri
  ASPIRE RHEA 200W MOD

  ASPIRE RHEA 200W MOD

  529 kr.
  529
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  ASPIRE mod | 230W
  2 x 18650 batterier
  forskellige farver Eleaf Istick 30w mods

  ELEAF ISTICK 30W

  349 kr.
  349
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Eleaf mod | 2200mAh | 30W
  Indbygget batteri
  GEEKVAPE AEGIS LEGEND 2 200W TC MOD

  GEEKVAPE AEGIS LEGEND 2 200W TC MOD

  599 kr.
  599
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  LEGEND 2 FRA GEEKVAPE


  Geekvape lancerer en opdatering til det deres Aegis Legend Mod, passende kaldt Legend 2. Testet mod vand, støv og stød efter de samme, strenge krav, er Aegis Legend 2 mindst lige så modstandsdygtigt som sin forgænger. Mod'et har et AS chipset, der giver den en ydeevne på 200W output.


  Aegis Legend 2 Mod'et drives af to 18650 batterier. Disse følger ikke med i pakken. 


  Pakken indeholder  • Aegis Legend 2 200W TC Mod

  • USB-C Kabel

  • Brugervejledning 


   


  Sony VTC5 Batteri Der medfølger ikke batterier til Aegis Legend 2 Mod'et og disse skal derfor købes seperat. Vi anbefaler VTC5 batteriet fra Sony.

  Hvad er et box-mod?

  Et box-mod kaldes også for et mod, hvilket egentlig bare er en forkortelse for “modifikation”. Det henviser til de første e-cigaretter, der alle havde det klassiske, aflange cylinderformede design.

  Efterhånden som man blev klogere på e-cigaretter, kom der så box-mods – men hvad er forskellen egentlig?

  • Et box-mod har som regel et større og mere kraftfuldt batteri, og derfor er box-mods også idéelle til den mere garvede damper, der stiller krav til fx muligheder for indstillinger og mængden af damp.
  • Et box-mod er det, der sidder “under” din e-cigaret, og de kan fås både med og uden integreret batteri. Nogle box-mods har altså et indbygget batteri, mens andre batterier skal tilkøbes. Det er lidt en smagssag, hvad man er til.
  • De fleste box-mods er udstyret med fx et display og knapper, hvor du kan justere temperatur på coils og watt. På den måde kan du skræddersy din dampoplevelse, så den passer til dig.
  • Box-mods er uden tvivl til den øvede damper – er du nybegynder, er det lige rigeligt at tage stilling til, og her anbefaler vi en af vores pakker til nybegyndere i stedet.

  Det, der er, ved box-mod’ets kasseform er, at udstyret ikke kan rulle og fx falde ned fra bordet. Et mod kan være både dyrt og avanceret, og skulle helst kunne holde i mange år. Mange oplever dog også, at den afrundede box-form kan være behagelig at holde på, også gennem længere tid.

  Et box-mod fylder ikke meget i lommen

  Udformningen af et box-mod sikrer, at udstyret ikke bliver alt for langt/højt. Det kan være et problem med de runde mods, hvis der både skal være plads til batteri og en masse avanceret elektronik.

  Box-mod med løse eller integrerede batterier – hvad skal du vælge?

  Før du vælger dit box-mod, er der en række behov og parametre du skal tage stilling til, og et af dem er valget mellem løse eller integrerede batterier. Der er både fordele og ulemper ved begge dele.

  Som hovedregel er box mods med indbygget batteri en smule mindre i forhold til ydelsen, og opladningen sker helt simpelt ved tilslutning af f.eks. USB-kabel. Til gengæld kan batterierne ikke udskiftes, når de er udtjente

  I box-mods med løse batterier skal batterierne tages ud og oplades eksternt. Det er måske nok lidt mere bøvlet i hverdagen, men til gengæld får du mulighed for at udskifte batterierne, når de er udtjente. Med løse batterier er der også mulighed for at opgradere til batterier med større kapacitet og/eller ydelse, uden at det behøver koste det helt store.

  Vælg den rigtige tank til dit box-mod

  Eftersom box-mods generelt hører til i den store ende rent fysisk, er det oplagt at vælge en lidt større tank. Et stort mod med en lille tank får et lidt ubalanceret udtryk, og de fleste dampere foretrækker stadig større tanke. Dette gælder ikke mindst med henblik på Sub-ohm, hvor der forbruges en del mere e-juice.

  Som tommelfingerregel gælder, at desto større ydelse dit mod kan levere, desto større tank bør du vælge.

  Derfor har vi samlet en kategori med store tanke, der er velegnede til mods og måske især box-mods. Vi rådgiver naturligvis også gerne om passende tankstørrelser, hvis du er i tvivl. Overvej evt. også pakkeløsninger, som fx. Subox Mini fra Kanger eller Evic VT fra Joyetech. Her er mod og tank afpasset præcist efter hinanden, både når det gælder tankkapacitet, men også i forhold til farver og design.

  Bestil dit box-mod online i dag

  Er det tid til en opgradering af dit udstyr? Gå på opdagelse her på siden og find dit nye box-mod – du kan klikke dig ind på de enkelte produkter og bruge vores smarte søgebar øverst, der gør det nemmere at finde den helt rigtige model.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...