Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

Box Mods

Tidligere var de små runde diskrete batterier meget populære, men udviklingen går i retning af de såkaldte box-mods, som vi har samlet et udvalg af i denne oversigt.

Et box-mod er, som navnet antyder, et kasseformet mod, dog som regel udformet med afrundede ”hjørner”, så det er behageligt at holde på. Som oftest giver et box mod bedre mulighed for at få plads til både power og elektronik, så oversigten er præget af kraftige og avancerede modeller. Der er dog også lidt mindre produkter som f.eks. de små modeller i iStick-serien, hvis du foretrækker det.

Læs mere om anbefalede tanke osv. til box-mods længere nede på siden.

90 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

90 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

En af de store fordele ved box-mod’ets kasseform er, at udstyret ikke kan rulle og f.eks. falde ned fra bordet. Et godt mod er jo både dyrt og avanceret, og skulle helst kunne holde i mange år. Mange oplever dog også, at den afrundede box-form er rigtig behagelig at holde på, også gennem længere tid.

Udformningen sikrer også, at udstyret ikke bliver alt for langt/højt. Det kan være et problem med de runde mods, hvis der både skal være plads til batteri og en masse avanceret elektronik.

Box-mod med løse eller integrerede batterier

Før du vælger dit box-mod, er der en række behov og parametre du skal tage stilling til, og et af dem er valget mellem løse eller integrerede batterier. Der er både fordele og ulemper ved begge dele.

Som hovedregel er box mods med indbygget batteri en smule mindre i forhold til ydelsen, og opladningen sker helt simpelt ved tilslutning af f.eks. USB-kabel. Til gengæld kan batterierne ikke udskiftes, når de er udtjente

I box-mods med løse batterier skal batterierne tages ud og oplades eksternt. Det er måske nok lidt mere bøvlet i hverdagen, men til gengæld får du mulighed for at udskifte batterierne, når de er udtjente. Med løse batterier er der også mulighed for at opgradere til batterier med større kapacitet og/eller ydelse, uden at det behøver koste det helt store.

Overvej en stor tank til dit box-mod

Eftersom box-mods generelt hører til i den store ende rent fysisk, er det oplagt at vælge en lidt større tank. Et stort mod med en lille tank får et lidt ubalanceret udtryk, og de fleste dampere foretrækker stadig større tanke. Dette gælder ikke mindst med henblik på Sub-ohm, hvor der forbruges en del mere e-juice. Som tommelfingerregel gælder, at desto større ydelse dit mod kan levere, desto større tank bør du vælge.

Derfor har vi samlet en kategori med store tanke, der er velegnede til mods og måske især boxmods. Vi rådgiver naturligvis også gerne om passende tankstørrelser, hvis du er i tvivl. Overvej evt. også pakkeløsninger som f.eks. Subox Mini fra Kanger eller Evic VT fra Joyetech. Her er mod og tank afpasset præcist efter hinanden, både når det gælder tankkapacitet, men også i forhold til farver og design.

 

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv