Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

FAQ

+

Der findes ikke et entydigt svar på, hvilken e-cigaret der giver mest damp. En e-cigaret er sammensat af nogle forskellige komponenter, der tilsammen giver den mængde damp, som du oplever. Du kan eventuelt læse om sub-ohm dampning, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kan få mere damp, når du benytter din e-cigaret.

+

Du kan købe en e-cigaret og tilhørende udstyr flere forskellige steder både online og i fysiske butikker. Vær dog opmærksom på kun at benytte godkendte danske forhandlere, hvis du vil være sikker på, at din e-cigaret lever op til de gældende krav på området.

+

Priserne på en e-cigaret varierer meget alt efter, hvordan din e-cigaret er sammensat. Du kan finde e-cigaretter, der er i en relativt billig ende af prisskalaen, men du kan også finde større og dyrere såkaldte mods, som giver mulighed for større brugertilpasning af den enkelte e-cigaret.

+

Den coil, du bør vælge, afhænger helt og holdent af personlige præference. Der findes derfor ikke noget konkret svar på, hvilken coil der er den bedste til dig, men nogle vælger at benytte coils med lav ohm-styrke for at opnå større dampskyer. Du kan læse om sub-ohm dampning, hvis dette har interesse for dig

+

Butikker må ikke sælge e cigaretter til børn og unge under 18. Du skal altså være myndig for at have lov til at købe en e cigaret.

+

Hvis du ryger en pakke cigaretter til 55 kroner om dagen, rammer du cirka et årligt forbrug på 20.000 kroner. Baseret på et gennemsnitligt forbrug af e-cigaretter og tilhørende e-væske vil mange rygere opleve et nedsat økonomisk forbrug, hvis de går over til e-cigaretter i stedet for at ryge normale cigaretter.

+

En e-cigaret består af nogle forskellige komponenter, som tilsammen giver det, man definerer som en e-cigaret. Hoveddelene er et batteri og en brænder, der opvarmer den væske, som du hælder i e-cigaretten. Selvom der findes forskellige brands af e-cigaretter, vil ovenstående være grundlæggende for alle e-cigaretter, som du støder på.

+

En e-cigaret, også kaldet en VAPE, skal man være 18 år for at købe i Danmark. Hvis du derfor ikke er myndig endnu, kan du ikke købe en VAPE.

+

Philip Tønnesen, forsker i rygeafvænning og lungesygdomme, udtaler følgende om e-cigaretter sammenlignet med normale tobakscigaretter: ”Tobaksrygning er dødsensfarligt. Der kan også være visse skadelige stoffer i e-cigaretter, men de indeholder langt fra alle de samme kræftfremkaldende stoffer, som man finder i rigtige cigaretter”.

+

En coil er brænderen i en e-cigaret, som fordamper væsken, du hælder i e-cigaretten, og den kan variere en del i pris afhængigt af model og mærke. En coil er ikke hele e-cigaretten, men blot en del af den, så hvis du køber en coil enkeltvis, skal du have de andre komponenter ved siden af også.

+

Ohm beskriver størrelsen af den elektriske modstand i en enhed. Ved en lav ohm-styrke i din atomizer kan du typisk opleve, at der skabes mere damp, samtidig med at du opnår en mere intens smag. Vær dog opmærksom på, at en lav ohm-styrke er mere krævende for din e-cigaret, hvorfor du også kan forvente en lavere batteritid, hurtigere dræning af væske og en forkortet levetid på atomizeren. Sikr dig også, at din enhed faktisk kan fungere ved lav ohm.

+

Ja, e cigaretter er lovlige. Du skal dog være fyldt 18 for at købe en i Danmark.

+

Vi leverer dag-til-dag. Alt efter hvilket fragtfirma, som du vælger kan du se, hvornår du kan forvente at få din varer leveret. Se oversigten her.

+

E juice, e væsker og aroma vil i fremtiden kun kunne findes med smag af tobak eller menthol. Fra d. 1. april 2022 vil alle andre smagsvarianter ikke være lovlige at sælge i Danmark. Denne indskrænkning af udvalget, til dig som forbruger gøres for at sikre, at de unge ikke finder e-cigaretter fristend.

+

Billeder på anmodning

For at undgå at unge tiltrækkes af vores produktsortiment, må vi ikke længere vise billeder af de produkter vi sælger, før du som forbruger aktivt har anmodet om at se produkterne. Derfor skal du som forbruger aktivt angive at du ønsker at blive eksponeret for billeder af vores produkter fra og med 1. April 2021.

Kampagner

Rabatter, tilbud og udsalg er ikke lovlige. Forbrugerombudsmandens retningslinjer betyder at vi ikke kan tilbyde nogen form for tilbud til hverken nye kunder eller stamkunder. Dette tiltag er lavet for at undgå, at lokke folk til at købe e cigaretter.

Ingen anprisninger

I forbindelse med kravet om anmodning før visning af vores sortiment, er der kommet lidt ændringer i hvordan vi må beskrive vores produkter. Vi må således fremover ikke have nogen form for anprisninger der angiver at et produkt er godt, at en e juice smager godt eller at en coil holder i lang tid. Vi må udelukkende oplyse, dig som forbruger, helt neutralt om hvad produktet indeholder. Ligeledes må vi udelukkende forholde os neutralt til e cigaretter og ikke angive nogen form for sammenligning med almindelig tobaksrygning eller andre alternativer hertil. Du vil altså ikke længere kunne finde tekster der antyder, at e cigaretter er mindre skadelige alternativer eller er sundere end cigaretter. Ligeledes er det slut med at have links til videnskabelige artikler, der udfra seriøs forskning mener at have evidens for e cigaretters virkning. Vi henviser til forbrugerorganisationen DADAFO, der har samlet alt relevant viden om e cigaretter på deres hjemmeside.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller