Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Du kan kontakte Din eCigaret på følgende måder

KUNDESERVICE TELEFON: 71 99 34 92 

 


  

E-MAIL KONTAKT?

Du kan skrive til os på
info@din-ecigaret.dk

Vi mener at vores kunder fortjener en grundig og god service med i købsoplevelsen af deres e cigaretter hos os. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at tilbyde den bedste kundeservice! Vi svarer udførligt og hurtigst muligt på alle emails indenfor 24 timer. 

ER DU MERE TIL CHAT?

Du kan også fange os på chatten via chat boksen nederst i venstre hjørne.
Vi sidder klar fra 09-16 alle hverdage. 

NB! Hvis chat boksen ikke er synlig er det sandsynligvis fordi at vi har ekstra travlt på kontoret. Brug vores mail eller kundeservice telefon i stedet for. 

  


 

VORES ADRESSE?

Din eCigaret ApS
Vesterbrogade 20, 3 th.
1620 København V

CVR: 33864469 


 

Lidt mere om Din eCigaret og e cigaretter

Din eCigaret var en af de første forhandlere af e cigaretter. Da vi i sin tid introducerede e cigaretten kiggede vores venner, familie og andre bekendte på os med et let rystende hoved på os, og spurgte hvad det nu var for et underligt projekt vi havde kastet os ud i. Vi skal være helt ærligt og sige at i starten af 10’erne, der var der ikke meget salg i elektroniske cigaretter. Da Din eCigaret kom ind på markedet, der solgte vi fra starten noget af det bedste, der var på markedet, MEN der er sket en enorm udvikling på markedet, og kvaliteten af ecigaretter er blevet så meget bedre på de få ord, som e cigaretter har været på det danske marked.

Nedenfor har vi lavet en lille oversigt over forskellige produkttyper, og links der kan føre dig, derhen hvor du kan læse mere om produkterne.

e cigaretE cigaret – En e cigaret er det mest brugte ord for vores produkter, og det bliver oftest brugt som samlebetegnelse for udstyret, som dampere bruger. Du kan læse meget mere om forskellige e cigaret starter pakker her.

e cigaret batteriE cigaret batteri – Batteriet er så at sige e cigarettens motor og benzin. Det er typisk den nederste del af e cigaretten. Der er stor forskel på hvor lang tid batterier kan holde strøm, og hvor høj Ohm de har. Du kan se meget mere om vores forskellige batterier til e- cigaretter her.

clearomizerClearomizer – En clearomizer er typisk den øverste del af e cigaretten. Det er den beholder, hvor væsken opbevares, og hvor coilen sidder, der får væsken til at fordampe. Din eCigaret forhandler en række forskellige typer clearomizers, da der kan være stor forskel i smagsoplevelsen og fordampningen fra clearomizer til clearomizer. Det kan du læse meget mere om på denne side.

coilCoils – En coil er lidt populært en brænder, der fordamper væsken. Den mere specialiserede damperkultur går meget op i forskellige coils evne til at fordampe væske, da der igen er storforskel på fordampningens indflydelse på oplevelsen af damp og smag. Det kan du læse meget mere om på denne side.

e juiceE juice – E juice eller e-væske betegner den væske man tilfører e cigaretten, og som fordamper ved brug af en e cigaret. På denne side kan du også læse mere om forskellige styrker af e juice, og hvad e juice består af, og hvilke smage og brands vi fører.

Hvis det er første gang du skal vælge en e cigaret, så lad dig endelig ikke forvirre af ovenstående. Det er langt mere vigtigt at starte med en god og gedigen e cigaret starter pakker som eksempelvis denne med alt der skal til for starte. Så kan du altid prøve nogle nye varianter senere.

 

CSR - Samfundsansvar

Her kan du se forskellige virksomheder og initiativer vi støtter og/eller deltager i.

Reklamebeskyttelse          PlastikNejTak      miljoevenlig-pakning

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller