Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

VOOPOO MODS

VooPoo er et firma, der virkelig skubber teknologien bag e-cigaretter fremad. De er udviklerne af Gene-chippen - der blandt andet driver deres populære Drag-Mod - hvilket giver den absolut laveste responstid på omkring 0,02 sekunder fra du trykker på knappen, til der genereres damp. Deres unikke designs og innovative teknologi, resulterer i Mods der både ser godt ud, og yder efter forventning.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Pris
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  VOOPOO DRAG 4 MOD

  VOOPOO DRAG 4 MOD

  499 kr.
  499
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  VooPoo mod | 5-177W |
  0,05 - 3Ω coils

  Ikke på lager

  Få kontrol over din dampning med VOOPOO mods

  VOOPOO arbejder benhårdt på at udvikle nye modeller, og derfor kommer VOOPOO mods også med nogle features, du kan bruge som damper.

  Kan være at vi skal linke til VOOPOO Kits i stedet. Det er vores mest populære brand for tiden.

  VOOPOO mods er kendt for:

  • Gene-teknologi– Med Gene kan du nemlig 100 procent styre din dampning. Du kan styre din temperatur, men du får samtidig hurtig responstid på 0,2 sekunder, fra du trykker på powerknappen – og dét er altså hurtigt.
  • Syret design – VOOPOO mods er nok også ret kendte for deres rimelig syrede designs. Men VOOPOO mods findes i mange forskellige varianter. Tag fx deres resin-mods, hvor ikke to er ens.
  • Sikkerhedsfunktioner – der er adskillige sikkerhedsfunktioner i hvert VOOPOO mod.
  • Store skærme (OLED) – det er ikke alle VOOPOO mods, der er udstyret med OLED-skærme, men flere af dem er, og det betyder, at du kan justere din e-cigaret, når du skal dampe. Du kan fx også følge med i, hvor meget strøm der er tilbage på din e-cigaret via det store OLED display.

  Sådan kommer du i gang med din VOOPOO e-cigaret

  Har du bestilt et VOOPOO kit, eller overvejer du det bare? VOOPOO kits, mods, pods og e-cigaretter kræver ikke meget, før du kan dampe – herunder kan du se trin for trin, hvordan du tager dit kit i brug.

  1. Det første, du skal gøre, er at fulde e-juice i din VOOPOO e-cigaret. Herefter lader du den trække i cirka 15-30 minutter. Det sikrer, at coilen er gennemvædet, så du ikke kommer til at ”brænde” coilen af, allerede før du er gået i gang.
  2. Du kan indstille antallet af watt på din VOOPOO mod, så du får den ønskede mængde damp og samtidig undgår brændt smag. Når du skal indstille det, handler det om at prøve sig frem, indtil du finder den indstilling, der passer dig bedst.
  3. Husk at vælge den e-juice, der passer til din e-cigaret fra VOOPOO. Nogle passer bedst til sub ohm dampning, mens andre er mere standard – det kan du læse om i de enkelte beskrivelser af VOOPOO e-cigaretter og pods.
  4. Hold øje med, om der medfølger batteri til din pod – ellers skal du sørge for at købe det ved siden af. Overvej også at investere i en ekstern oplader til dit batteri, da det kan sikre, at dit batteri holder længere.

  Bestil dit VOOPOO mod i dag

  Her på siden har vi samlet alle vores VOOPOO mods, så du kan finde det mod, du er på udkig efter. Du kan klikke dig ind på hvert enkelte produkt, hvor du læse alt det, du har brug for, for at tage det rigtige valg. Her kan du se specifikationer såvel som hvilke tanks de forskellige mods passer til.

  Når du har fundet den udvalgte, skal du bare klikke den hjem – så sørger vi for, at dit nye VOOPOO mod er hos dig hurtigt.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...