Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E cigaret kits fra Joyetech

I denne oversigt har vi samlet en helt stribe færdige kits fra JoyeTech, der placerer sig som én af verdens største og førende producenter af e-cigaretter og har også søsterselskabet Eleaf som en del af koncernen. Joyetech har rødder tilbage til 2007, hvor de var blandt de første e-cigaret producenter på markedet, og deres vision har siden starten været at have de førende ingeniører, designere og udviklere med om bord for fortsat at kunne producere og tilbyde e-cigaretter af højeste kvalitet.

Noget af det, der kendetegner Joyetech er deres Pass Through teknologi, der tillader opladning, mens der dampes. E-cigaret brugere verden over behøver nu ikke udsætte deres damptrang til efter endt opladning, men kan via denne teknologi oplade e-cigaretten, mens den er i brug. De fleste pakkeløsninger fra Joyetech hos Din-ecigaret.dk kommer med Pass Through teknologien.

 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Pris
 • Velegnet til
 • Farve
 • Andre Egenskaber
 • Batterianvendelse
 • 2 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  JOYETECH EGO POD KIT - 1700MAH

  JOYETECH EGO POD KIT - 1700MAH

  219 kr.
  219
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Joyetech kit | 1700mAh |
  1,2Ω coils
  2ml væskekapacitet

   

  Kom i gang med Joyetech 

  Uanset om du skal bestille din første e-cigaret, eller om du skifter fra et andet mærke til Joyetech, bør du være opmærksom på, at fylde tanken korrekt. Derudover er der en række andre råd, du kan følge. Se dem herunder:

  • Fyld tanken.
  • Du bør ”prime” coilen første gang, du bruger den: dryp et par dråber e-væske direkte ned midt i coilen. Det modvirker brændt smag og afbrænding af coil.
  • Første gang en ny tank påfyldes, og ved udskiftning af coil, bør du lade tanken trække i 15-20 minutter, inden du påbegynder at dampe. Det skyldes, at coilen skal være gennemvædet, for at undgå en brændt smag.
  • I langt de fleste tilfælde er batteriet aktiveret ved køb, men ved nogle e-cigaretter og kits, skal du selv aktivere batteriet. Det gør du ved at trykke 5 gange i træk. Vær desuden opmærksom på, at der ved nogle kit medfølger batterier, mens der ved andre kits skal tilkøbes særskilt.
  • Når du skal indstille den ønskede mængde damp, skruer du forsigtigt op for Watt output. Du bør ikke skrue for hurtigt op, da det kan resultere i en brændt smag.
  • Selvom batteriet kan oplades direkte via dit mod, bør du overveje at købe en særskilt batterioplader. Det forlænger nemlig batteriets levetid.

  Ovenstående råd er ikke specielle i forhold til Joyetech e-cigaretter, men generelle anbefalinger, uanset producent og model. Følger du ovenstående råd, vil du opleve, at din e-cigaret har en længere holdbarhed, og at smagen er bedre. Det er altså værd at bruge de ekstra minutter på at komme godt i gang.

   

  Hvilken Joyetech e-cigaret skal jeg vælge?

  Som ny damper kan det være svært at forholde sig til, hvad det bedste valg er, og derfor får du her en guide til nogle e-cigaretter fra Joyetech. Det skal nævnes, at der selvfølgelig intet er galt med de ældre modeller på markedet, men i takt med, at Joyetech udvikler nye ting, udgår de gamle, og dermed kan du opleve, at de e-cigaretter, du er vant til at benytte, pludselig ikke findes på markedet længere.

   

  Joyetech eGo AIO 

  Med Joyetech eGo AIO får du en e-cigaret i et klassisk design, der ikke vækker opsigt, og hvor tanken er indbygget for et mere strømlinet design. Tanken er på 2 ml og er nem at efterfylde, og så gør det store glas det overskueligt, at vurdere den tilbageværende mængde af e-væske. Tanken kan også fungere som indikationslys i følgende farver; rød, gul, blå, grøn, hvid, lilla eller indigoblå. Det er dog en helt valgfri feature, der kan slås til og fra. eGo AIO bruger coils med sub-ohm for en mere fyldig damp og en mere intens smag.

  Tanken på Joyetech eGo AIO kommer med en børnesikring, så toppen ikke kan skilles fra resten og dermed få adgang til væsken. Derudover er det heller ikke muligt at tænde eGo AIO ved at uheld, da det kræver 5 hurtige tryk i træk at aktivere den.

  Sub-ohm er som alt andet med e-cigaretter en smagssag, men netop ved sub-ohm har det førhen været et problem med meget varm damp. Dette problem findes ikke ved eGo AIO, hvor der er en indbygget spiralformet luftvej i drip tip’en. Det tillader dampen at køle af, inden den ”bliver lukket ud”. Lige under drip tip’en sidder der Air Flow Control, der lader dig at justere suget, så det passer til dine præferencer.

  Joyetech eGo AIO specifikationer:

  • Kapacitet: 1.500 mAh
  • Størrelse: 118 mm x Ø19 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml
  • Coil: 0,6 ohm

  Fra eGo AIO-serien bør også nævnes eGo AIO D16 og eGo AIO D22, som designmæssigt adskiller sig fra standardmodellen. D16 er lang og smal, mens D22 er lille og kompakt. Serien byder dermed på e-cigaretter i forskellige størrelser og udformninger, så der er noget for enhver smag. Alle de kendte features fra eGo AIO som integreret tank, børnesikring, nem opladning og sub-ohm er ligeledes en del af disse to efterfølgere. Det er stort set kun design og farve, der afviger.

  Foretrækker du i stedet en Joyetech e-cigaret uden sub-ohm, kan du tage et kig på Joyetech Exceed D19. Her får du eGo AIO’s tronfølger, der dog benytter en højere ohm-styrke. Kittet kommer med en præinstalleret MTL coil på 1,2 ohm, men også en DL coil på 0,5 ohm. Med en Exceed 19 får ganske som på eGo AIO justerbart air flow og topfyldning, og så er den designet ergonomisk og kommer i farverne silver, white, black white, dark orange og black. Exceed D19 er til gengæld en del mindre end eGo AIO.

   

  Joyetech eGo AIO Probox Kit

  Endnu en del af eGo AIO serien, der dog skiller sig markant ud fra de øvrige, er eGo AIO Probox. Her får du en e-cigaret af beskeden størrelse, der kan gemmes i hånden. Der er desuden tale om en box mod, så designet er firkantet frem for rundt og aflangt. Den lille firkantede e-cigaret er dog designet til at levere stor styrke og med henblik på intens smag og fyldig damp. E-cigaretten kommer med et indbygget og kraftigt 2.100 mAh batteri og LED-lys. Til gengæld er du med Probox fri for at gøre dig klog på Watt, Volt og ohm. Her får du nemlig kun muligheden for justeringerne ”high” (direct output) og ”low” (constant output).

  Joyetech eGo AIO Probox specifikationer:

  • Kapacitet: 2.100 mAh
  • Størrelse: 23 mm x 43,5 mm x 101 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml 

   

  Joyetech Atopack Penguin Special Edition Kit 

  Joyetech har et kæmpe udvalg af e-cigaretter i forskellige størrelser og former. Og indimellem eksperimenterer de lidt ekstra og afviger fra standarderne. Resultatet heraf var blandt andet Atopack Penguin Speciel Edition, som var en e-cigaret, hvis design mindede om formen på en pingvin. Denne speciel edition var en videreudvikling af Atopack Penguin, som dels kom i nye farver, og dels var anderledes end sin forgænger i forhold til vægt og design. Den originale var i metal, mens den nye Special Edition var i et lettere plastmateriale, som sænkede e-cigarettens vægt. Ligeledes var den udstyret med et lille vindue, hvoigennem man kunne holde øje med væskemængden.

  Atopack Penguin Speciel Edition vejer sølle 102 gram og har følgende mål:

  • 26,5 mm x 52 mm x 102,5 mm

  Der er altså tale om en meget lille e-cigaret, der stort set intet vejer, og som nemt gemmer sig i håndfladen uden at tiltrække opmærksomhed. Atopack Penguin, som er med et såkaldt Pod-system, er én af de mest eftertragtede e-cigaretter fra Joyetech, blandt andet fordi den både kan bruges til MTL (mund-til-lunge-sug) og DL (direkte-lunge-sug), afhængigt af den coil, der sættes i. Pod-systemet tillader dig nemt at klikke mundstykket/beholderen på, for at skulle skrue en ekstern tank på, som ved mange af de større modeller. Der medfølger to JVIC coils fra Joyetech, der er designet udelukkende til Atopack Penguin; en JVIC1 coil til MTL på 0,6 ohm, og en JVIC2 coil til DL på 0,25 ohm. Begge coils er designet til at skabe en endnu mere intens smag, og en tæt og fyldig damp.

  Joyetech Atopack Penguin Speciel Edition specifikationer:

  • Kapacitet: 2.000 mAh
  • Tankkapacitet: 2 ml
  • Maksimalt output: 50 Watt

  Ved pod-systemer som Atopack Penguin får man muligheden for at skifte hele tanksystemet på én gang, og du kan dermed kan skifte tank (og smag), når det passer dig, uden at du behøver tømme den tank, du er i gang med. Se alle vores pod-systemer lige her.

   

  E cigaretter fra Joyetech 

  På mange områder er Joyetech førende, når det kommer til produktion af e-cigaretter. De gik forrest i kampen, da e-cigaretterne skulle på markedet, og har siden høstet stor anerkendelse på globalt plan. Deres produktionsfaciliteter har fået de højst mulige certifikater og de var blandt andet den første e-cigaret producent til at opnå UL certifikatet.

  Det er tydeligt på Joyetechs produkter, at de gør en indsats i udviklingen af deres produker, og herigennem at de søger at give forbrugeren en mulighed for, at tilpasse e-cigaretten personligt. Dampning er nemlig i høj grad en smagssag, og der er store forskelle i præferencer, når det kommer til mængde og fylde af damp, sugeevne, smag og meget mere. Joyetech's e-cigaretter giver mulighed for at indstille sug, mængde af damp, osv., der gør oplevelsen brugerdefineret, så e-cigaretten passer til lige præcis dig.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...