Content watched by Whocopied.me
 • Fast Lav Fragt På 29 kr
 • 1-2 Dages Levering
 • Info@Din-Ecigaret.dk
 • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E Cigaret Kits fra Joyetech

I denne oversigt har vi samlet en helt stribe færdige kits fra Joyetech, der placerer sig som én af verdens største og førende producenter af e-cigaretter, og har også søsterselskabet Eleaf, som en del af koncernen. Joyetech har rødder tilbage til 2007, hvor de var blandt de første e-cigaret producenter på markedet, og deres vision har siden starten været, at have de bedste ingeniører, designere og udviklere med om bord, for fortsat at kunne producere og tilbyde e-cigaretter af højeste kvalitet.

7 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

KOM GODT I GANG MED JOYETECH 

Uanset om du skal bestille din første e-cigaret, eller om du skifter fra et andet mærke til Joyetech, bør du være opmærksom på, at fylde tanken korrekt. Derudover er der en række gode råd, du kan følge, for en bedre damp-oplevelse:

 • Fyld forsigtigt tanken.
 • Du bør ”prime” coilen første gang, du bruger den: dryp et par dråber e-væske direkte ned midt i coilen. Det modvirker brændt smag og afbrænding af coil.
 • Første gang en ny tank påfyldes, og ved udskiftning af coil, bør du lade tanken trække i 15-20 minutter, inden du påbegynder at dampe. Det skyldes, at coilen skal være gennemvædet, for at undgå en brændt smag.
 • I langt de fleste tilfælde er batteriet aktiveret ved køb, men ved nogle e-cigaretter og kits, skal du selv aktivere batteriet. Det gør du ved at trykke 5 gange i træk. Vær desuden opmærksom på, at der ved nogle kit medfølger batterier, mens der ved andre kits skal tilkøbes særskilt.
 • Når du skal indstille den ønskede mængde damp, skruer du forsigtigt op for Watt output. Du bør ikke skrue for hurtigt op, da det kan resultere i en brændt smag.
 • Selvom batteriet kan oplades direkte via dit mod, bør du overveje at købe en særskilt batterioplader. Det forlænger nemlig batteriets levetid.

Ovenstående råd er ikke specielle i forhold til Joyetech e-cigaretter, men er generelle anbefalinger, uanset producent og model. Følger du ovenstående råd, vil du opleve, at din e-cigaret har en længere holdbarhed, og at smagen er bedre. Det er altså værd at bruge de minutter ekstra på at komme godt i gang.

HVILKEN JOYETECH E-CIGARET SKAL JEG VÆLGE? 

Joyetech er blandt de bedste, mest erfarne og innovative på e-cigaret markedet, og det betyder, at udvalget er stort. Som ny damper kan det være svært at forholde sig til, hvad det bedste valg er, og derfor får du her en guide til de nyeste og bedste e-cigaretter fra Joyetech. Det skal nævnes, at der selvfølgelig intet er galt med de ældre modeller, men i takt med, at Joyetech udvikler nyt, udgår det gamle, og dermed kan du risikere, at de e-cigaretter, du er vant til at benytte, pludselig ikke findes på markedet længere. Derudover forbedres modellerne jævnligt, så de nyere e-cigaretter sikrer en mere fyldig damp, en længere batterilevetid, nemmere påfyldning og en masse andet, der forbedrer din dampoplevelse. Det kan derfor være en god idé jævnligt at se på nyhederne inden for e-cigaretter. 

JOYETECH EGO AIO 

Blandt de nyeste og mest innovative e-cigaretter fra Joyetech, bør nævnes Joyetech eGo AIO, som er spækket med smarte løsninger, der forbedrer oplevelsen ved at dampe. Her får du en e-cigaret i et klassisk design, der ikke vækker opsigt, og hvor tanken er indbygget for et mere strømlinet design. Tanken er på 2 ml og er nem at efterfylde, og så gør det store glas det overskueligt, at vurdere den tilbageværende mængde af e-væske. Tanken kan også fungere som indikationslys i følgende farver; rød, gul, blå, grøn, hvid, lilla eller indigoblå. Det er dog en helt valgfri feature, der kan slås til og fra. eGo AIO bruger coils med sub-ohm for en mere fyldig damp og en mere intens smag.

eGo AIO er med børnesikring, så små pilfingre ikke kan skille toppen fra resten og få adgang til væsken. Derudover er det heller ikke muligt at tænde eGo AIO ved at uheld, da det kræver 5 hurtige tryk i træk at aktivere den. Det gør den særdeles velegnet til forældre og andre med børn i nærheden, da der ikke er fare på færde ved at lade e-cigaretten ligge fremme i børnenes nærvær.

Sub-ohm er en smagssag, men netop ved sub-ohm har det førhen været et problem med meget varm damp. Dette problem findes ikke ved eGo AIO, hvor der er en indbygget spiralformet luftvej i drip tip’en. Det tillader dampen at køle af, inden den ”bliver lukket ud”. Lige under drip tip’en sidder der Air Flow Control, der nemt tillader dig at justere suget, så det passer til dine præferencer.

Joyetech eGo AIO specifikationer:

 • Kapacitet: 1.500 mAh
 • Størrelse: 118 mm x Ø19 mm
 • Tankkapacitet: 2 ml
 • Coil: 0,6 ohm

Læs anmeldelse af Joyetech eGo AIO

Fra eGo AIO-serien bør også nævnes eGo AIO D16 og eGo AIO D22, som designmæssigt adskiller sig fra standardmodellen. D16 er lang og smal, mens D22 er lille og kompakt. Serien byder dermed på e-cigaretter i forskellige størrelser og udformninger, så der er noget for enhver smag. Alle de smarte features fra eGo AIO som integreret tank, børnesikring, nem opladning og sub-ohm er naturligvis også en del af de to efterfølgere. Det er stort set kun design og farve, der afviger.

Foretrækker du i stedet en Joyetech e-cigaret uden sub-ohm, bør du tage et kig på Joyetech Exceed D19. Her får du eGo AIO’s tronfølger, der dog benytter en højere ohm-styrke. Kittet kommer med en MTL coil på 1,2 ohm, men også en DL coil på 0,5 ohm. Med en Exceed 19 får du mange af styrkerne fra eGo AIO som justerbart air flow og topfyldning, og så er den designet ergonomisk og kommer i farverne silver, white, black white, dark orange og black. Exceed D19 er til gengæld en del mindre end eGo AIO, men lad dig ikke snyde af størrelsen!

Se video review af Joyetech Exceed D19

Joyetech eGo AIO Probox Kit

Endnu en del af eGO AIO serien, der dog skiller sig markant ud fra de øvrige, er eGo AIO Probox. Her får du en e-cigaret af en så beskeden størrelse, at den nemt kan gemmes i hånden. Der er desuden tale om en box mod, så designet er firkantet frem for rundt og aflangt. Den lille firkantede e-cigaret gemmer dog på stor styrke og giver mulighed for intens smag og fyldig damp – så lad dig ikke afskrække af størrelsen. E-cigaretten kommer med et indbygget og kraftigt 2.100 mAh batteri og LED-lys. Til gengæld er du med Probox fri for at gøre dig klog på Watt, Volt og ohm. Her får du nemlig kun muligheden for justeringerne ”high” (direct output) og ”low” (constant output). Det gør e-cigaret kittet særligt velegnet til nybegyndere, der i første omgang skal lære at dampe uden at forholde sig til et hav af indstillinger og begreber. 

Joyetech eGo AIO Probox specifikationer:

 • Kapacitet: 2.100 mAh
 • Størrelse: 23 mm x 43,5 mm x 101 mm
 • Tankkapacitet: 2 ml

Skal det være endnu mere simpelt, kan du vælge lillesøsteren til eGo AIO Probox, nemlig eGo AIO Box, som om muligt er endnu lettere at betjene. Her skal du simpelthen bare tænde og slukke; simplere fås det ikke. Batterikapaciteten er den samme, mens størrelsen er en tand mindre. Til gengæld er den drypfri – ligesom eGo AIO Probox. Er du typen, der foretrækker det så nemt og overskueligt som muligt uden de store valgmuligheder, bliver eGo AIO Box din nye bedste ven.

JOYETECH ATOPACK PENGUIN SPECIAL EDITION KIT 

Joyetech har et kæmpe udvalg af e-cigaretter i forskellige størrelser og former. Og indimellem eksperimenterer de lidt ekstra og afviger fra standarderne; sådan er det at være first mover. Resultatet heraf er blandt andet Atopack Penguin Speciel Edition, som er en e-cigaret, hvis design minder om formen på en pingvin. Denne speciel edition er en videreudvikling af Atopack Penguin, som dels kommer i nye farver, og dels er en forbedret version i forhold til vægt og design. Den originale var i metal, mens den nye Special Edition er i et meget lettere plastmateriale, som sænker e-cigarettens vægt betydeligt, og gør den meget let og håndterbar. Sidstnævnte kommer blandt andet til udtryk i et nyt vindue, der tillader bedre overblik over tilbageværende mængde e-væske.

Atopack Penguin Speciel Edition vejer sølle 102 gram og har følgende mål:

 • 26,5 mm x 52 mm x 102,5 mm

Der er altså tale om en meget lille e-cigaret, der stort set intet vejer, og som nemt gemmer sig i håndfladen uden at tiltrække opmærksomhed. Atopack Penguin, som er med et såkaldt Pod-system, er én af de mest eftertragtede e-cigaretter fra Joyetech, blandt andet fordi den både kan bruges til MTL (mund-til-lunge-sug) og DL (direkte-lunge-sug), afhængigt af den coil, der sættes i. Pod-systemet tillader dig nemt at klikke mundstykket/beholderen på, for at skulle skrue en ekstern tank på, som ved mange af de større modeller. Der medfølger to JVIC coils fra Joyetech, der er designet udelukkende til Atopack Penguin; en JVIC1 coil til MTL på 0,6 ohm, og en JVIC2 coil til DL på 0,25 ohm. Begge coils er designet til at skabe en endnu mere intens smag, og en tæt og fyldig damp.

Joyetech Atopack Penguin Speciel Edition specifikationer:

 • Kapacitet: 2.000 mAh
 • Tankkapacitet: 2 ml
 • Maksimalt output: 50 Watt

Se video review af Joyetech Atopack Penguin 

Et godt alternativ til den lille og lette Penguin er Joyetech Teros Pod AIO, som er endnu mindre og endnu mere handy, dens design taget i betragtning. Kan du leve med en mindre kraftig e-cigaret, eller er du nybegynder, er Teros Pod AIO et god bud. Den ligger godt og ergonomisk i hånden, og den er nem at have med at gøre, da den netop ikke er særlig kraftig. Batteriet har dog også kun en kapacitet på 480 mAh, hvilket er noget lavt sammenlignet med Joyetechs øvrige produkter.

Det smarte ved netop pod-systemet er, at der medfølger to tanke, og at du dermed kan skifte tank (og smag), når det passer dig, uden at du behøver tømme den tank, du er i gang med. Det bliver ikke meget nemmere; du finder for eksempel ikke nogen knapper på den lille Teros Pod; den tænder af sig selv, når du begynder at suge, og slukker, når du stopper med at suge. På batteriet finder du en lyskilde, der signalerer tilbageværende mængde strøm, så det er nemt at vide, hvornår e-cigaretten trænger til en opladning.

BANEBRYDENDE E CIGARETTER FRA JOYETECH 

På mange områder er Joyetech førende, når det kommer til produktion af e-cigaretter. De gik forrest i kampen, da e-cigaretterne skulle på markedet, og har siden høstet stor anerkendelse på globalt plan. Deres produktionsfaciliteter har fået de højst mulige certifikater og de er blandt andet den første e-cigaret producent til at opnå UL certifikatet.

Joyetech har produkter for alle og forstår hele tiden at aflæse markedet, tænke innovativt og skabe nye og banebrydende e-cigaretter. De henter inspiration fra hele verden. Deres Atopack Penguin model, der skiller sig meget ud og har fået både store omtale og succes, er eksempelvis inspireret af pingvinerne på Antarktis. 

PERSONLIGT TILPASSEDE E CIGARETTER 

Det er tydeligt på Joyetechs produkter, at de gør en indsats for at gøre dampning så nemt og behageligt som muligt – men også, at de i højere og højere grad giver brugeren en mulighed for, at tilpasse e-cigaretten personligt. Dampning er nemlig i høj grad en smagssag, og der er store forskelle i præferencer, når det kommer til mængde og fylde af damp, sugeevne, smag og meget mere. Joyetech skaber mulighed for at indstille sug, mængde af damp, osv., der gør oplevelsen brugerdefineret, så e-cigaretten passer til lige præcis dig. Og så er der features, der generelt letter dampningen, som opfyldning af tanken i toppen uden at skille e-cigaretten ad, opladning under brug, osv., der gør helhedsoplevelsen bedre for brugeren.

Hos Din-ecigaret.dk kan vi godt forstå, at Joyetech er førende på e-cigaret markedet, og vi anbefaler deres produkter vidt og bredt. Vi kan også se, at kunderne er begejstrede og typisk vender tilbage efter produkter fra Joyetech, når først de er afprøvet. Uanset om du er til små og afdæmpede e-cigaretter, store og prangende e-cigaretter, e-cigaretter med sub-ohm eller brugervenlige e-cigaretter, findes de hos Joyetech.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv