Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

ASPIRE - TANKE OG CLEAROMIZERS

Aspire er på få år blevet et af de førende brands inden for e-cigaretter og tilbehør, og det skyldes ikke mindst de lækre tanke fra dette mærke. Aspire står f.eks. bag legendariske tanke som f.eks. K1, ET-S, CE5 og Viva Nova. Med mere end 25 banebrydende patenter bag sig, leverer Aspire til stadighed en lind strøm af fantastiske produkter. Senest er det tankene i serierne Atlantis 2 og Nautilus, der er det helt store samtaleemne i damperkredse. Det er helt klart nogen af de bedste tanke på markedet i øjeblikket. I denne kategori har vi udvalgt de allerbedste tanke fra Aspire. I bunden af siden kan du læse mere om clearomizers/tanke fra mærket Aspire.

15 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

15 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Det er ”tanken” der tæller, som man siger, og det gælder i høj grad også, når du damper. Væskebeholderen er helt central i damper-grejet, uanset om du kalder det en tank, en clearomizer eller bare en mizer (kært barn har mange navne). I gamle dage var e væske beholderen bare en beholder, men Aspire har gjort et banebrydende arbejde i forhold til at udstyre tankene med lækre finesser og features.

De klassiske mindre tanke

Aspire står bag en række mindre tanke med kapacitet i området 1,5 – 3 ml, og det er den størrelse, der stadig er mest udbredt. De mest kendte modeller i denne kategori er uden tvivl modeller som f.eks.

Som selvfølgelig er at finde i vores udvalg.

Fælles for disse er, at de som regel passer sammen med de fleste andre produkter på markedet, og derfor f.eks. kan kombineres med et batteri fra et andet mærke, hvis du måtte ønske det.

Vi gør en dyd ud af at teste og godkende de produkter vi sælger, så du finder ikke nødvendigvis alle produkter fra en Aspire i vores sortiment. Men dem du finder, har vi til gengæld testet og står 100 % inde for, ligesom vi kan give dig yderst kompetent rådgivning på disse modeller.

Overlegne tanke fra Nautilus-serien

Nogle af de tanke, der er rigtig populære i øjeblikket er de lidt større tanke fra Nautilus-serien. Nautilus-tanken har en kapacitet på hele 5 ml, og er forsynet med mulighed for Air Flow Control, så luftgennemstrømningen kan justeres, og du kan få et sug, der passer til netop din damper-stil.

Med en diameter på 22 mm er der tale om en velvoksen sag, som ser bedst ud i kombination med et batteri af en vis størrelse. Bryder du dig ikke om den slags, fås den lækre Aspire-tank også i en Nautilus mini udgave, der bortset fra størrelsen er forsynet med tilsvarende features. Det er vigtigt at være opmærksom på, at disse tanke ikke nødvendigvis er kompatibelt med andet udstyr – husk at tjekke det, eller spørg os, hvis du er i tvivl.

Subohm damp med topmodellen Aspire Atlantis

Subohm er det nye og hotte indenfor damp, og rigtig mange vil gerne forsøge sig med denne spændende disciplin, hvor damp og smag er ekstra koncentreret, og hvor der er store mængder af den. Problemet har for mange været, at de ikke selv har haft ønske om, eller mulighed for, selv at lave de specielle Subohm-coils. Med Atlantis-serien har Aspire som en af de første producenter lanceret en serie tanke, som er specielt optimeret til Sub-ohm.

Aspire-tankene minder på mange måder om Nautilus-modellerne, men med den forskel, at de som nævnt er optimerede til Sub-ohm. Der medfølger derfor også passende coils. Overvej, om det måske er tiden til at gå hele vejen med topmodellen Atlantis 2, som er forbedret med allernyeste teknologi, bl.a. udvidet mulighed for Air Flow Control.

Spar porto og køb ekstra coils med tanken

Som regel medfølger der en coil eller to, når man køber sin tank, og det gælder selvfølgelig også for Aspire. Husk blot, at coil’en slides, og derfor jævnligt skal udskiftes. Selve coilen koster ikke ret meget, så det er en rigtig god ide at købe ekstra coils med, når man alligevel skal have tilsendt varer. Ellers risikerer man let at havne i en situation, hvor fragten er den største udgift. Du kan finde alle Aspire coils her.

Du kan læse mere om mærket Aspire her

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv