Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E CIGARET BATTERIER MED VARIABEL VOLT / WATT

I denne oversigt har vi samlet en række batterier og mods med variabelt output. Variabelt output er et krav fra alle moderne dampere, der ønsker fuld kontrol over dampudvikling og smag fra deres e cigaret. Variabelt output fås enten som Variabel Volt, Variabel Watt eller en kombination af begge dele. Det er meget forskelligt, hvordan de enkelte producenter udformer muligheden for at variere spændingen eller effekten. Typisk er der tale om en drejeknap i bunden af batteriet, eller evt. en stepvis reguleringsmulighed via trykknapper, men det er som regel underordnet for funktionen. Pointen er, at du som bruger kan justere ydelsen efter dine personlige præferencer.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Variabelt output er et relativt nyt fænomen i damper-verdenen, men det er på vej til at blive standard. Derfor bør du kraftigt overveje denne parameter, hvis du er i markedet for et nyt batteri eller mod.

Førhen var det almindeligt, at en e-cigaret kun var udstyret med en enkelt knap – den såkaldte ”fire button”, som du kunne tænde for coilen, så der kunne dampes. I dag findes der et væld af forskellige coils, e-juicer og batterityper, og dermed er der et stigende behov for reguleringsmulighed, så tingene kan tilpasses hinanden.

Derfor er der både væsentlig flere knapper og meget mere avanceret elektronik i et mod med variabelt output og på det indbyggede display har du fuld kontrol med alle indstillingerne.

En lidt teknisk sammenligning af Variabel Volt kontra Variabel Watt

De første batterier og mods med variabelt output, var med Variabel Volt – altså muligheden for at variere spændingen til coilen. Spændingsområdet er forskelligt fra batteri til batteri, men det kunne f.eks. være muligheden for at variere i området 3-6 V. Eftersom coilens resistans er konstant, vil den afgivne effekt (W) variere.

Nogle nyere batterier og mods tilbyder i stedet Variabel Watt, hvor du direkte kan vælge den ønskede effektafsættelse i coilen. Der er dog i princippet stadig tale om Variabel Volt, blot med en direkte aflæsning i Watt.

Det hele bliver måske en smule teknisk, men konklusionen er, at du ikke behøver bekymre dig så meget om, hvorvidt der tilbydes Variabel Volt eller Variabel Watt. Uanset hvilken løsning du vælger, vil du have mulighed for at variere outputtet fra batteriet eller mod’et, og dermed mulighed for at eksperimentere og justere ind efter dine personlige præferencer.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...