Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E cigaret mærker og producenter

I takt med at e cigaret verdenen udvikler sig, har forskellige mærker specialiseret sig i forskellige retninger, og nogle også i samme områder. Der kommer hele tiden nye spændende produkter og udviklingen af e cigaret markedet er konstant. Her på siden har vi samlet nogle af de største producenter, og gennemgår dem hver for sig og fortæller om deres historie, udvalgte produkter og designs.


 

KANGERTECH – firmaet som alle holdet et vågent øje med

Virksomheden Kanger Technology Company, er nok bedre kendt som KangerTech eller i daglig tale blot Kanger – kært barn har som bekendt mange navne. De er nok især kendt for deres fantastiske tanke! 
Kangertech er en af de tunge drenge i flokken af e cigaret producenter. De overrasker gang på gang og introducerer ofte nye spændende produkter. For et par år tilbage blev de verdenskendt for evod modellen, som var videreudvikling af eGo modellen som rigtig mange kender. Produktet tilbød muligehed for at udskifte coils, hvilket var helt nyt dengang. Evod modellen er stadig populær, men for dem som efterlyser variabel volt og større batterikapacitet er Kangers Emow et godt valg. Sidenhen har Kanger fokuseret meget på at udvikle fantastiske tanke. Gennem tiden har de lanceret Protank som stadig hitter blandt mange dampere i dag. Det sidste nye er Subtank, som kommer i flere forskellige størrelser og modeller. Subtank modellerne benytter ny teknologi, som virkelig forbedre smagen på dampen og udskillelsen af nikotin. Både Aspire og Joytech følger efter med lignende kvalitetstanke, men Subtank har placeret sig tungt på tronen med denne vidunderlige tank. Der er ikke noget at sige til at både producenter, forhandlere og kunder holder et vågent øje dem og deres produkter. 

 

ASPIRE – historien om det visionære sorte får 

aspire

Aspire er en raising star inden for e-cigaretter og seriøst damper-udstyr.
Hvad mange ikke ved er, at Aspire blev stiftet af én af de 3 topchefer fra Kangertech grundet indbyrdes uenigheder. Firmaet er 10 år gammelt og er i dag blandt de førende i verden indenfor e cigaretter. Virksomheden har masser a know-how og bruger meget energi på innovation og kvalitetskontrol. Det har skabt en portefolio af virkelig gode produkter og har gjort dette mærke yderst populært. Det er ikke en hemmelighed at én af Aspire’s største konkurrenter er Kangertech. Sammen har de en forhistorie og nu kæmper de indbyrdes mod hinanden hver for sig. Aspire er kendt for mange gode produkter gennem tiden, men især har de fået stor ros for deres bvc coils der passer til en lang række af deres lidt billigere tanke (bla. Aspire CE5). De har allerede gjort sig bemærket med deres SubOhm produktserie og Nautilus-tanke, der har fået fantastiske anmeldelser verden over. Det var netop, da de lancerede Nautilus tanken, som i dag stadig er en meget populær tank blandt mange, at de for alvor blev kendte. 

SMOKTECH 

smok

SmokTech er blandt frontløberne inden for udviklingen af ny damper-teknologi. Dual-coils, teleskopfunktioen i mekanisk mods, Bluetooth-overvågning og andre trendy innovationer, stammer fra dem. Det rå udtryk i deres produkter og den gedigne kvalitet er et sikkert kendetegn på, at du har fået et SmokTech-produkt i hænderne. Med et produkt fra SmokTech kan du være sikker på høj brugervenlighed og et lækkrert råt design.Hos Din eCigaret sælger vi primært mekaniske mods og bluetooth styrede modeller fra producenten.

 

JOYETECH

joyetech 

Joyetech har produceret e-cigaretter og tilbehør siden 2007, og er dermed en af de mere garvede spillere på markedet. Virksomheden arbejder meget målrettet med forskning og udvikling af nye og bedre produkter: Det har gjort brandet både kendt og respekteret verden over. Firmaet Joyetech er et firmaer der har været kendt for god kvalitet helt fra begyndelsen. Senere hen lancerede de undermærket iSmoka og Eleaf. Uanset navn, produceres de er Joytech. Producenten er kendt for en lang række produkter, men senest er de især blevet kendt for Eleaf iStick, som er et kompakt Mod i god kvalitet og til en rigtig fornuftig pris. Vi forhandler den i fire varianter. Den første hedder iStick Mini. Den yder 10W eller tilsvarende i volt 5,0. Batteriet er lille og kompakt med en kapacitet på 1050 mah. iStick på 20 og 30W er identiske i størrelsen, men yder forskellig watt. Udgaven på 30W er kompatibel med subohm, hvilket betyder at coils ned til 0,4 ohm kan anvendes. Dette er ikke muligt med iStick 20W, som kun kan benytte coils over 1,0 ohm. Der er lavet en del andre forbedringer på 30W udgaven og grundet den mindre prisforskel, anbefaler vi 30W udgaven fremfor den på 20W. Begge modeller har en batterikapacitet på 2200 mah. Den sidste model er en potent 50W’s udgave med en stort batteri på 4400 mah. Den er noget større end de andre modeller og vi anbefaler primært denne model til de lidt mere erfarne brugere. Den er kompatibel med coils ned til 0,2 ohm og så holder batteriet rigtig længe hvilket tiltaler mange dampere. Ønsker du læse en uddybende gennemgang af alle iSticks kan du læse dette indlæg som går i dybden med alle modellerne.

EFEST

efest 

Markedet for batterier er temmelig broget, og kvaliteten meget svingende. Det gælder derfor om at vælge batteri med omhu, og gerne fra anerkendte producenter. Med Efest går du ikke galt i byen.

 

VISION

vision 

Vision hører til blandt de mindre producenter, men til gengæld er de om nogen frontrunneren inden for batteriteknologi til e-cigaretter. Deres batterier er nytænkning, flotte farver og lækkert design i en og samme pakke, der tilmed ikke er voldsomt dyr. Vision udviklede Vivi Nova, som mange nok husker. I dag er mest kendt for deres Spinner batterier og især Spinner 2, som mange godt kan lide pga af dets flotte design, høje batterikapacitet og variabel volt styring.

 

Andre gode mærker som fortjener at blive nævnt

Innokin har en sjov historie med en chef som er krigsfanatiker og har ladet dette inspirere de udviklede produkter. Bla. har Innokin udviklet et Mod der er udformet som en granat! Vores erfaring er, at det bliver lidt for voldsomt for det generelle marked i Danmark, hvorfor vi kun har udvalgt de produkter der passer eller tiltaler de danske forbrugere. Innokin har en serie som hedder iTaste, som er virkelig godt batteri i et firkantet design. Batteriet ruller ingen steder og modellen hedder VV4.

True Vapor producerer gode e væsker til en billig pris i mange smage og nikotinstyrker. Smagsvarianterne er opdelt i Tobak, Mentol, Frugt og Søde smage. Enkelte smage har vi selv været med til at udvikle, herunder salmiak lakrids. E væskerne kommer også i en Premium udgave, hvor der er kræset ekstra meget med gode ingredienser. Dansk tobak og Menthol Sensation er de to mest populære valg overhovedet. Alle væskerne er certificeret og produceres under farmaceutisk godkendte forhold. E-juicen fra True Vapor kommer med 80% PG og 20% VG indhold, hvilket fremhæver smagen, giver mere halskrads, men til gengæld udvikler en smule mindre damp.?

House of Liquid er eksklusive e juice der produceres i England. Vi har mødt ejeren bag, en karismatisk person med passion for kvalitet og eksklusivitet. Her er kun det bedste godt nok. Væskerne produceres på økologisk koncentrat fra den originale kilde til smagen. Eksempelvis produceres tobakvæsker på udtræk fra tobaksblade der steepes i minimum 30 dage. Frugtsmagene består af super koncentrater fra økologiske frugter. I tobaksvarianten Puros Dark finder du også autentisk kaffe og mørk chokolade tilsat. Firmaet har oplevet en stigende efterspørgsel over tid og producere dagligt 5000 flasker, der distribueres ud i hele verden.  E væskerne fra House of Liquid kommer med 40% VG og 60% PG indhold, hvilket gør dampen tykkere, men til gengæld går en smule på kompromis med smag og halskrads.

De omtalte mærker er blandt de mest populære og fælles for dem alle er, at de konstant arbejder på at udvikle produkterne. Hos Din eCigaret forsøger vi at udbyde de fleste af producenternes varer i shoppen. Der vil være undtagelser hvor vi undlader det. Det kan fx skyldes at kvaliteten i forhold til prisen ikke leverer op til forventningerne.

E cigaret mærker

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller