Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

STOR RYGESTOPPAKKE

På lager

RYGESTOPPAKKE MED ZELOS KIT

Med vores store rygestoppakke får du et komplet sæt med alt du skal bruge. I pakken får du et Zelos kit fra Aspire, i et design med bløde kanter. Sættet yder et output på op til 50W. Sættet kan oplades samtidigt med at det anvendes, og batteriet har en kapacitet på 2500 mAh. Ligeledes medfølger der to e-juicer fra Sundbygaard, efter eget valg.

Nedenfor finder du en lynguide til hvordan sættet virker, og der er naturligvis også brugervejledninger med i pakken.  

 

STOR RYGESTOPPAKKE INDEHOLDER

 • Zelos 50W Mod med indbygget 2500 mAh batteri
 • Nautilus 2 Tank
 • Coil 1: 0,7 ohm af nyeste BVC-type (præinstalleret)
 • Coil 2: 1,8 ohm af nyeste BVC-type
 • Ekstra glascylinder i Pyrex-glas
 • Ekstra Drip Tip
 • 8 stk. O-ringe
 • Brugermanual
 • USB-kabel til opladning

 

Du kan her læse en mere detaljeret beskrivelse af Zelos kittet fra Aspire.

Læs mere om e-juicerne fra Sundbygaard.

 

Mere info om Stor Rygestoppakke findes herunder.

499 kr
499

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Stor Rygestoppakke (Valgfrit)

Detaljer

STØRRE SUCCESRATE MED E-CIGARETTER

Flere og flere tyer til e-cigaretter når det gælder rygestop, og én af grundene er uden tvivl de forskellige ritualer og rutiner som man kender fra en almindelig cigaret. Der er den velkendte bevægelse op til munden og "røgen", der dog nu er erstattet af damp, så du undgår de skadelige stoffer fra tobaksrøgen helt. E-juicerne kommer med forskellige nikotinstyrker, hvilket giver mulighed for at du langsomt kan trappe ned hvis du ønsker det uden nødvendigvis at skulle dampe mindre. Smagsvarianterne er ligeledes mange og du får herigennem mulighed for at finde lige præcis den eller de smage som passer til dine præferencer.   

 

KOM GODT FRA LAND MED DIN E-CIGARET

Du får nedenfor fire gode råd til at komme i gang med at dampe på. Husk dog også at gennemlæse de medfølgende brugervejledninger.

1. Lad Mod'et op

Mods med indbyggede batterier kommer ofte opladt fra fabrikken, men grundet lagertid og lignende faktorer, er det altså nødvendigt at lade Mod'et helt op før det tages i brug. Sæt det medfølgende USB-kabel i porten på Mod'ets front og tilslut ladekablet til en væglader eller USB-udgang på din computer.

2. Tjek din coil

Nautilus 2 tanken kommer med en forinstalleret coil. Denne kan have løsnet sig under transport eller grundet temperaturpåvirkninger, og skal derfor muligvis efterspændes ind du tager tanken i brug. Skru toppen af tanken, fjern pyrexglasset og stram coilen til, så du er sikret en god elektronisk forbindelse.

 

3. Fyld e-juice i din tank

Når du har spændt coilen efter, kan du ligeså vel fylde e-væske på tanken. Sæt blot pyrexglasset på igen, fyld den ønskede mængde væske i tanken og skru endeligt toppen af tanken på igen. Når dette er gjort gælder det om at væbne sig med lidt tålmodighed, da e-juicen skal have lov til trænge ind i coilen og gennemvæde vægen. Vent minimum 10 minutter og gerne længere. På denne måde undgår du at beskadige vægen ved såkaldte dry hits, hvor den brænder delvist af på grund af varmen fra glødetråden.

4. Klar til at dampe

Når batteriet er opladt og vægen gennemvædet, er du klar til at dampe på din e-cigaret. For at tænde for Zelos Mod'et skal du trykke 5 gange hurtigt på powerknappen. Den samme procedure gælder når du skal slukke Mod'et. Dette er en sikkerhedsinstallation som har til formål at e-cigaretten ikke tænder når den ligger i tasken, i lommen eller hvis små børn skulle få fingrene i den. Sæt drip tip'en til munden og sug ind samtidig med at du holder powerknappen nede, og nyd ellers bare den gode smag og bløde damp fra Sundbygaard e-juicen.

God vind med dit rygestop.    

 

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Batteri-kapacitet: 2500 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Mod-dimensioner: 78 x 23 x 40 mm
 • Tank-dimensioner (diameter x længde): 22 mm x 53 mm
 • Gevindtype: Standard 510
 • Output: 1 - 55 Watt
 • Temperaturområde: 100 - 315 grader
 • Materialer: Aluminium, Pyrex-glas og silikone
 • Farvevarianter: Sort, grå og rød

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: STOR RYGESTOPPAKKE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Erling - (Indsendt den 28/05/2019)
Zelos 50W - En rigtig god e-cigaret, bruger den med 1,6 ohm coil, da jeg syntes 0,7 ohm er for meget men det er jo en smags sag.
Waadde - (Indsendt den 28/07/2018)
Starter kit - Rigtigt godt starter kit, er let at indstille, så den kommer til, at passe efter dit behov.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt