Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Nikotin base 1 liter

Her finder du alle vores store og budgetvenlige selvblander-nikotinbase sæts, som kommer i pakker på 1 liter. Uanset om du vil anvende dem til selvblander væske, hvor du selv tilføjer din favorit aroma, eller du vil anvende dem som nikotinboosters til din Shake N Vape e-væske, er der masser at penge at spare.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Køb stort ind: e-væsker 1 liters budget kits

Vil du gerne købe stort ind, når det kommer til e-væsker? Her på siden finder du store, 1 liters-sæt med baser til selvblanding – og her kan du også få mængderabat og spare penge ved at købe stort ind.

Ved at købe stort ind kan du få en mindre pris på din dampning, og hvis du damper meget, vil du måske kunne mærke det på budgettet i det lange løb.

Selvblander e-væske

Selvblander e-væske kan være en budgetvenlig løsning, hvis du alligevel ved, du kommer til at dampe i den mængde alligevel.

Her på siden finder du store sæt med smagsløs e-væske i forskellige blandingsforhold mellem VG/PG og nikotin, så du kan få den base, der matcher dig og din dampning.

De store 1 liters sæt med smagsløs e-væske kan du både bruge, hvis du selvblander på den klassiske måde eller hvis du vil give din shake’n’vape et ekstra skud nikotin.

Her på siden finder du både:

  • Baser med 50/50 PG/VG
  • Baser med nikotin – lige fra 3 mg til 18 mg.

På den måde kan du finde det sæt, der passer beds – så du kan spare penge på din e-væske.

Bestil din budgetvenlige e-væske online i dag

Er du ved at løbe tør for base til din e-væske, eller kan du bare se logikken i at købe stort, så du sparer penge på din e-væske?

Uanset hvad, skal vi nok sørge for en lynhurtig levering, når du bestiller hos os – i de fleste tilfælde har du allerede din vare dagen efter, så du kan komme i gang med at selvblande og dampe.

Husk, at du også skal bruge aroma og de rette redskaber for at blande dine egne e-væsker.

Du finder aroma og grej til selvblanding her >>

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...