Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

MELLEM JOYETECH/TRUE VAPOR PAKKE

På lager

EGO AIO + 2X TRUE VAPOR JUICE KIT

Mellem Joyetech/True Vapor pakke er et sæt med en e-cigaret og 2 e-væsker. Det er altså præcis det der skal til, hvis du skal bruge et komplet sæt.

E-cigaretten i pakken er af sub-ohm typen, og med et batteri på 1500mAh. Der medfølger en kvik-start brugsanvisning, men læs her nedenfor, for et lynkursus.

DEN MELLEMSTORE JOYETECH/TRUE VAPOR PAKKE INDEHOLDER FØLGENDE:

 • eGo Aio - komplet med batteri og indbygget tank
 • 2 x coils 0,6 ohm, BF SS316
 • Drip tip
 • 2 x 10 ml e-juice fra True Vapor
 • USB lade-kabel
 • Kvik-start brugsanvisning
 • Garantibevis

 

Husk at montere en coil i e-cigaretten, påfyld e-juice, og vent 10 minutter før den tages i brug. 

 

Joyetech Cubis BF Coil - Hvis du ønsker ekstra coils til din eGo Aio, så kan du læse mere om dem her. Vær opmærksom på coil at eGo Aio ikke kan anvende coils under 0,3 ohm. Coilen på 0,6 ohm er standard til eGo Aio.

 

Læs mere om Mellem Joyetech/True Vapor pakken nedenfor.

not 249 kr
249

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Mellem Joyetech/true Vapor Pakke (Valgfrit)

 • Joyetech Cubis BF Coil
  Joyetech Cubis BF Coil
  109 kr.
  109

Detaljer

SIMPEL E-CIGARET UDEN JUSTERINGER

Joyetech eGo Aio har kun én knap. Der er ikke mulighed for at indstille noget, der sørger e-cigaretten selv for. All-in-one udførelsen gør at der ikke er for mange forskellige dele. Når den skal renses eller tørres af, så skruer man bare låget af, og så er der frit udsyn til tanken. Du kan læse mere detaljeret om eGo Aio fra Joyetech her.

Sidst, men ikke mindst, er der inkluderet to e-juicer á 10 ml fra True Vapor i startpakken. Du kan frit vælge mellem smagsvarianterne Danish Tobacco, Menthol Sensation og Frugtmix.

SÅDAN TAGES E-CIGARETTEN I BRUG

Inden du kan begynde at dampe på e-cigaretten, skal e-cigaretten lige gøres klar. Vi gennemgår det i fire små trin nedenfor, men du bør selvfølgelig også læse den medfølgende manuel og kvikstartsguide.

 1. Sæt batteriet til opladning

  eGo Aio kommer som en sammenbygget enhed med både batteri og tank i ét. Batteriet er den nederste del af e-cigaretten og alt afhængigt af lagertid og andre faktorer, er batteriet måske allerede helt eller delvist opladet. Men for en sikkerheds skyld bør du sætte den til opladning. På siden af batteriet finder du en lille Micro USB-port. Tilslut ladekablet her, og forbind den til en vægadapter eller andet udstyr med USB-udgang. Så går ladningen automatisk i gang.

 2. Efterspænd og klargør coilen

  Der medfølger to coils i sættet – en som reserve, og en, som allerede er monteret. Monteringen skal dog lige efterses, for rystelser og temperatursvingerne under transporten kan have bevirket, at den måske sidder løst. Tryk låget af e-cigaretten ned og drej rundt samtidigt, for at skrue den af. Selve coilen sidder fast i topstykket, og du kan lige skrue den løs og derefter skrue den fast igen. Coilen skal skrues solidt fast, så der er god elektrisk forbindelse, men du skal naturligvis ikke bruge voldsom kraft.
  Når du alligevel har coilen fremme, kan du med fordel præparere den ved at dryppe et par dråber e-juice ind i hullet i coilen. Det hjælper vægen til at optage e-juicen bedre. Gør dette, hver gang du skifter coil.

 3. Fyld e-juice på tanken

  Da du i forrige step skruede låget af, fik du samtidig adgang til tanken, som skal indeholde din e-juice. Fyld en passende mængde i, og skru låget på igen. Fra tanken trækker e-juicen nu langsomt ind i coilen og gennemvæder vægen. Det er en proces, som ikke sker fra det ene minut til det næste. Lad derfor setup’et stå og trække i mindst 10 minutter og gerne i længere tid, inden du tænder for e-cigaretten. Så kan batteriet samtidig lige blive ladet helt op.
  Når e-cigaretten senere tændes, vil glødetråden i coilen bliver rødglødende, og hvis ikke vægen er gennemvædet med e-juice, vil den forkulle. Det giver en grim brændt smag, som hænger ved, så coilen bliver mere eller mindre ubrugelig, hvis det sker.

 4. Nu er e-cigaretten klar til at tages i brug

  Når vægen har haft tid til at trække og batteriet er ladet op, er den klar. For at tænde (og slukke) e-cigaretten, skal der trykkes 5 gange i sekvens på fireknappen. Det kan synes lidt besværligt, men det er en sikkerhedsfunktion som forhindrer, at e-cigaretten tænder ved et uheld. Det er for, hvis små børn får fat på den, eller hvis den ligger og rumler rundt i en lomme eller taske.
  Tag drip tip’en op til munden, og sug, samtidig med at du holder knappen inde. Husk at slippe knappen når du er færdig med at suge i den.

Tekniske specifikationer

 • Dimensioner (diameter x længde): 19 mm x 118,05 mm
 • Indbygget batterikapacitet: 1500 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Coil-resistans: 0,6 ohm
 • Gevindtype: Børnesikret specialgevind I låget
 • Farvemuligheder: Sort, sølv, sort/hvid, sort/grå eller rød/hvid
   

  PAKKEINFO

  00219-16-04333 - JOYETECH EGO AIO
  00409-16-20371 - TRUE VAPOR Danish Tobacco - 6mg
  00409-16-20372 - TRUE VAPOR Danish Tobacco - 12mg
  00409-16-20373 - TRUE VAPOR Danish Tobacco - 18mg
  00409-16-20361 - TRUE VAPOR Menthol Sensation - 6 mg
  00409-16-20362 - TRUE VAPOR Menthol Sensation - 12 mg
  00409-16-20363 - TRUE VAPOR Menthol Sensation - 18 mg
  00409-16-20171 - TRUE VAPOR Frugt Mix - 6mg
  00409-16-20172 - TRUE VAPOR Frugt Mix - 12mg
  00409-16-20173 - TRUE VAPOR Frugt Mix - 18mg

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller