Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

MELLEM RYGESTOPPAKKE

På lager

RYGESTOPPAKKE MED EN E-CIGARET OG TILBEHØR

Mellem rygestoppakke er et sammensat sæt med en e-cigaret og 2 e-væsker. Det er altså præcis det der skal til, hvis du skal bruge et komplet sæt.

E-cigaretten i pakken er af sub-ohm typen, og med et batteri på 1500mAh. Der medfølger en kvik-start brugsanvisning, men læs her nedenfor, for et lynkursus.

DEN MELLEMSTORE RYGESTOPPAKKE INDEHOLDER FØLGENDE:

 • eGo Aio - komplet med batteri og indbygget tank
 • 2 x coils 0,6 ohm, BF SS316
 • Drip tip
 • 2 x 10 ml e-juice fra True Vapor
 • USB lade-kabel
 • Kvik-start brugsanvisning
 • Garantibevis

 

Husk at montere en coil i e-cigaretten, påfyld e-juice, og vent 10 minutter før den tages i brug. 

 

Joyetech Cubis BF Coil - Hvis du ønsker ekstra coils til din eGo Aio, så kan du læse mere om dem her. Vær opmærksom på coil at eGo Aio ikke kan anvende coils under 0,3 ohm, og vi anbefaler derfor at du tager coilen med 0,6 ohms modstandstyrke, da denne virker bedst sammen med eGo Aio.

 

Læs mere om Mellem Rygestoppakke nedenfor.

239 kr
239

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Mellem Rygestoppakke (Valgfrit)

Detaljer

PERFEKT E-CIGARET FOR BEGYNDEREN

Med eGo Aio har Joyetech skabt den perfekte e-cigaret til både nybegynderen og i øvrigt enhver, som ønsker god fyldig damp uden alt for meget teknik involveret. Modellen er utrolig simpel at vedligeholde og bruge, og samtidig er designet flot med flere forskellige valgmuligheder for farve og finish. Du kan læse mere detaljeret om eGo Aio fra Joyetech her.

Sidst, men ikke mindst, er der inkluderet to lækre e-juicer á 10 ml fra True Vapor i startpakken. Du kan frit vælge mellem smagsvarianterne Danish Tobacco, Menthol Sensation og Frugtmix.

HVORFOR ØGER E-CIGARETTER SUCCES-RATEN FOR RYGESTOP?

Praksis har vist, at mange ikke kan gennemføre et rygestop, fordi det er for svært at undvære de mange små hyggelige ting ved cigaretterne. Der er noget at fingerere med, røgen er flot at kigge på, og der er både smag og nikotin. E-cigaretten giver dig fortsat alle fordelene ved rygning, men på en måde, så du undgår den skadelige tobaksrøg.

Det store udvalg af e-juice gør endvidere, at enhver vil kunne finde et udvalg af smage, som tilfredsstiller de personlige præferencer. E-juice fås også med nikotin i forskellige styrker samt helt uden nikotin. Det kan du udnytte, hvis du for eksempel ønsker at trappe langsomt ned på nikotinen, uden at du behøver at reducere antallet af ”ryge”-pauser. Hovedsagen er dog, at du slipper af med den skadelige tobaksrøg - selve nikotinen kan du sagtens bibeholde, hvis du kan li’ effekten.

KOM GODT FRA START MED E-CIGARETTEN

Inden du kan begynde at dampe første gang, skal e-cigaretten lige gøres klar. Vi gennemgår det i fire små trin nedenfor, men du bør selvfølgelig også læse den medfølgende manuel og kvikstartsguide.

 1. Sæt batteriet til opladning
  eGo Aio kommer som en sammenbygget enhed med både batteri og tank i ét. Batteriet er den nederste del af e-cigaretten og alt afhængigt af lagertid og andre faktorer, er batteriet måske allerede helt eller delvist opladet. Men for en sikkerheds skyld bør du sætte den til opladning. På siden af batteriet finder du en lille Micro USB-port. Tilslut ladekablet her, og forbind den til en vægadapter eller andet udstyr med USB-udgang. Så går ladningen automatisk i gang.

 2. Efterspænd og klargør coilen
  Der medfølger to coils i sættet – en som reserve, og en, som allerede er monteret. Monteringen skal dog lige efterses, for rystelser og temperatursvingerne under transporten kan have bevirket, at den måske sidder løst. Tryk låget af e-cigaretten ned og drej rundt samtidigt, for at skrue den af. Selve coilen sidder fast i topstykket, og du kan lige skrue den løs og derefter skrue den fast igen. Coilen skal skrues solidt fast, så der er god elektrisk forbindelse, men du skal naturligvis ikke bruge voldsom kraft.
  Når du alligevel har coilen fremme, kan du med fordel præparere den ved at dryppe et par dråber e-juice ind i hullet i coilen. Det hjælper vægen til at optage e-juicen bedre. Gør dette, hver gang du skifter coil.
 3. Fyld e-juice på tanken

Da du i forrige step skruede låget af, fik du samtidig adgang til tanken, som skal indeholde din e-juice. Fyld en passende mængde i, og skru låget på igen. Fra tanken trækker e-juicen nu langsomt ind i coilen og gennemvæder vægen. Det er en proces, som ikke sker fra det ene minut til det næste. Lad derfor setup’et stå og trække i mindst 10 minutter og gerne i længere tid, inden du tænder for e-cigaretten. Så kan batteriet samtidig lige blive ladet helt op.
Når e-cigaretten senere tændes, vil glødetråden i coilen bliver rødglødende, og hvis ikke vægen er gennemvædet med e-juice, vil den forkulle. Det giver en grim brændt smag, som hænger ved, så coilen bliver mere eller mindre ubrugelig, hvis det sker.

 1. Nu er du klar til at dampe

Når vægen har haft tid til at trække og batteriet er ladet op, er du klar til at dampe. For at tænde (og slukke) e-cigaretten, skal der trykkes 5 gange i sekvens på fireknappen. Det kan synes lidt besværligt, men det er en sikkerhedsfunktion som forhindrer, at e-cigaretten tænder ved et uheld. Det er smart, hvis små børn får fat på den, eller hvis den ligger og rumler rundt i en lomme eller taske.
Tag drip tip’en op til munden, og sug, samtidig med at du holder fireknappen inde. Nyd den bløde damp og smagen af True Vapor. Dit rygestop er i gang - held og lykke med projektet.

Tekniske specifikationer

 • Dimensioner (diameter x længde): 19 mm x 118,05 mm
 • Indbygget batterikapacitet: 1500 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Coil-resistans: 0,6 ohm
 • Gevindtype: Børnesikret specialgevind I låget
 • Farvemuligheder: Sort, sølv, sort/hvid, sort/grå eller rød/hvid 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: MELLEM RYGESTOPPAKKE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Morten jepsen - (Indsendt den 07/08/2019)
Perfekt - Hurtigt køb hurtigt levering alt perfekt
Glennie Luckow - (Indsendt den 20/07/2019)
Oversteg både håb og forventning. - Jeg har røget en pakke smøger om dagen siden jeg var 15 år. Jeg er nu 39 år og for 4 dage siden modtog jeg pakken med min eGo Aio, efter lidt øvelse fandt jeg en god rytme. Jeg må sige at jeg er overrasket over hvor nemt det er, hvor godt det smager (jeg er menthol ryger, købte menthol sensation), udover min morgensmøg og den efter aftensmaden, så har jeg slet ikke rørt mine smøger. - Jeg er ovenud tilfreds.! :D
S.S - (Indsendt den 18/07/2017)
Perfekt - Stoppede med at ryge efter 2 dages opstart, skulle lige lære det hele. Har bu ik røget i 4 dage fuldt ud og har ik behov for det, har slet ik lyst
Steen - (Indsendt den 25/04/2017)
Regner med, at der er damer i det :-) - Super hurtig levering. Alt i orden. Kvalitetsbedømmelsen og udbyttet følger senere :-)
Lise - (Indsendt den 24/01/2017)
Røykestopp - Svarer til mine forventninger,sluttet å røyke med denne pakken..Enkel i bruk
Erik - (Indsendt den 23/01/2017)
Røykeslutt - Røykestoppakken fungerer 100% Allt man trenger er i pakken, enkelt å komme igang! Angrer nå på at jeg ikke fant denne løsningen tidligere!! Løp og kjøp hvis man ønsker å slutte å røyke!
Anette Korsgaard - (Indsendt den 30/10/2016)
Rigtig god pakke - Det hele er med i pakken - også væske. En fin måde at få prøvet sub-ohm uden at det bliver dyrt. Jeg er absolut tilfreds - og nok også lidt forelsket i designet af Ego-AIO.....med lys, der kan skifte farve. Det kan en pakke Prince ikke, og jeg savner ikke at ryge!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt