Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY

På lager

Menthol Sensation

Kraftig mentholsmag med en afbalanceret menthol. Menthol Sensation er menthol udgaven af vores Premium Quality e-juice serie, hvor den anden i serien, Danish Tobacco er udgaven med tobakssmag. Der sættes høje standarder for, hvordan e-væsken produceres og hvilke ingredienser der benyttes, og denne væske er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Menthol Sensation har et PG indhold på 70% og et VG indhold på 30%. Dette gør at væsken kan benyttes i stort set alle e-cigaretter. Menthol Sensation findes i 0mg, 6mg, 12mg og 18mg nikotin.

 

Andre alternativer med mentholsmag:

Sundbygaard Menthol - Mentholsmag fra danske Sundbygaard.
(Fås op til 18 mg)

Liqua Two Mints - Spearmint og pebermyntesmag fra Liqua.
(Fås op til 18mg)

35 kr.
35

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Menthol Sensation Premium Quality (Valgfrit)

  • MENTHOL
    MENTHOL
    25 kr.
    25

Detaljer

Find flere e væsker her i topkategorien: E væske

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Gustav - (Indsendt den 21/02/2018)
Meget intens, men god - Meget intens menthol smag. Er man syg/snottet er den helt fantastisk, den frisker godt op. Men til alm hverdag, vil jeg mene den er for intens, men sikkert god at blande op i nogen af de andre
Søren - (Indsendt den 16/07/2017)
Super - Bruger den til at give de andre smage et ekstra puff så man får den der halskrads fornemmelse som en cigaret.
Putte - (Indsendt den 12/01/2017)
endelig fandt jeg noget jeg kan lide - Mentol sensation premium Det er den eneste jeg kan lide ( andre syntes jeg smager syntetisk) men den er lidt stærk så jeg blander lidt mint classic ca 1/3 i så er den super bruger 12 nicotin og 6 af mint rigtig god blanding for mig
Stefan - (Indsendt den 23/12/2016)
Overraskende - Jeg forventede virkelig noget andet med denne smag, de andre menthols jeg har smagt er denne nok den absolut bedste!

Kan anbefales!!
Birgitte - (Indsendt den 20/07/2016)
fantastisk - er stoppet for 2½ år siden med at ryge, startede med 18 mg. nu på 6 mg, næste trin er 3 mg. jeg har prøvet rigtig mange forskellige smage men damper nu kun sensation, er vild med den smag.
Dorthe - (Indsendt den 07/06/2016)
Super god og frisk menthol smag - Super god og frisk menthol smag.
Gitte - (Indsendt den 29/04/2016)
Rigtig god smag - Jeg ryger ikke andet, den er frisk og selvom jeg har 0 mg, så smager den godt og jeg mangler ikke nikotinen. Har været storryger i 40 år og det er først med denne smag at jeg helt er stoppet med cigaretter.
Nicolai Paw - (Indsendt den 31/03/2016)
Ikke min kop te. - Den her smag er helt klart menthol, men den smager simpelthen alt for meget af menthol, forstået på den måde at den er alt for skarp i smagen. Jeg har røget menthol cigaretter i flere år, og har aldrig kunnet få dem stærke nok, den her smag er stærkere end cigaretterne, og så bliver den lige toppet med ekstra stærk på.
Kurt vidar - (Indsendt den 16/11/2015)
Sensation - Meget behagelig.
Anbefales.. Har prøvd mange forskjelige sorter olje. For meg syntes jeg Menthol Sensation er mitt valg.
Mads - (Indsendt den 21/10/2015)
Frisk smag - Første menthol jeg har prøvet. men er ikke skuffet. har en på 18mg og kan slet ikke mærke styrken af det. (kun et godt tegn) kan kun give 4/5 da jeg ikke har andre mint smage at sammenligne med.
Preben Nilsen - (Indsendt den 06/07/2015)
God menthol mix - Jeg har prøvet mange mentolsmage. Nogle er lidt søde eller bliver bare lidt kvalm i længden. Denne har en fantastisk god balance og jeg har kunne bruge denne fast i over 1 år nu. Menthol Sensation er mit mærke og virkelig en frisk fornøjelse at dampe :)

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller