Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

LILLE JOYETECH/TRUE VAPOR PAKKE

På lager

EGO AIO + TRUE VAPOR JUICE KIT

Med den lille Joyetech/True Vapor pakke får du en e-cigaret med oplader, samt en e-væske. Der er tale om eGo Aio fra Joyetech samt en e-juice fra True Vapor med den nikotinstyrke du ønsker. Nedenfor kan du finde en lynhurtig introduktion til e-cigaretten, så du ved hvordan den fungerer. Ellers medfølger også en lille brugermanual.

 

LILLE JOYETECH/TRUE VAPOR PAKKE 

 • eGo Aio batteri på 1500 mAh med indbygget tank
 • 2 x coils 0,6 ohm (BF SS316)
 • Drip tip
 • USB lade-kabel
 • Brugsanvisning
 • Garantibevis
 • E-juice fra True Vapor med valgfri smag og nikotinstyrke

 

Joyetech Cubis BF Coil - Her kan du finde ekstra coils, der passer til eGo Aio. Vi anbefaler at du vælger varianten med 0,6 ohms modstandstyrke, da denne er standardcoilen til eGo Aio. Vær venligst opmærksom på at eGo Aio ikke kan anvende coils under 0,3 ohm.

 

Læs mere mere om den lille Joyetech/True Vapor pakke i nedenståene, og bliv klogere på hvordan dette sæt med Joyetech eGo Aio fungerer.

not 219 kr
219

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Lille Joyetech/true Vapor Pakke (Valgfrit)

 • Joyetech Cubis BF Coil
  Joyetech Cubis BF Coil
  109 kr.
  109

Detaljer

SIMPEL PAKKE

eGo Aio e-cigaretten fra Joyetech er det simple valg, uden for mange tekniske justeringer. Det er en all-in-one unit, og så er den simpel at bruge såvel som at vedligholde. Du kan læse en uddybet beskrivelse af Joyetech's eGo Aio lige her. Med i pakken får du ligeledes en e-juice á 10ml fra True Vapor, hvor du har mulighed for at vælge mellem smagsvarianterne Danish Tobacco og Menthol Sensation

 

HVORDAN FUNGERER E-CIGARETTER?

E-cigaretten fungerer ved at du påfylder e-væske i tanken, og så sørger batteriet for at levere strøm til et lille varmelegeme som fordamper væsken. Mange e-cigaretter fungerer ved at man holder en knap inde, mens man suger i mundstykket. På den måde styrer man hvornår den aktiveres (og at den derved kun aktiveres når der suges i den). For at opnå den ønskede effekt er det nødvendigt at tage stilling til nikotinstyrken i e-væsken. De fleste færdigblandede væsker fås med og uden nikotin, og her kan du typisk vælge mellem 0mg, 6mg, 12mg og 18mg, alt efter behov.

 

SÅDAN TAGES E-CIGARETTEN I BRUG

Nedenfor får du en opsummeret genenmgang af hvordan e-cigaretten tages i brug, men vi anbefaler naturligvis også at du bruger noget tid på at læse manualen, der følger med i pakken.

 1. Lad batteriet op
  Først og fremmest skal batteriet lades op. eGo Aio kommer som én enhed bestående af batteri og tank, og du finder på siden af batteriet en micro USB-port, hvori du kan tilslutte den medfølgende ladekabel. Forbind herefter ledningen til enten en vægadapter eller USB-udgangen på din computer, og så er opladningen ellers i gang.
 2. Klargør din coil Der følger to coils med i rygestoppakken - én som er monteret på forhånd og én i reserve. Det er vigtigt at du efterspænder den allerede monterede coil, da eventuelle rystelser og temperaturpåvirkninger kan have løsnet den under transport. For at få adgang til coilen skal du trykke ned på låget og dreje samtidig. Coilen sidder fast i selve topstykket og den kan du nu løsne og spænde efter igen. Det er vigtigt at den er skruet ordentligt fast, så der er god forbindelse igennem til batteriet.
 3. Fyld e-væske på din tank Når du, som i forrige trin, har skruet låget af, så har du ligeledes fået adgang til tanken, hvori du skal fylde din e-juice. Fyld en passende mængde e-juice på tanken, skru låget på igen og lad derefter e-cigaretten stå i minimum 10 minutter. Dette giver e-væsken mulighed for at trænge ind i coilen og gennemvæde vægen, hvilket forhindrer at coilen forkulles når du damper. Derfor er det vigtigt at gentage denne proces hver gang du skifter coil.
 4. Klar til at dampe Når batteriet er fuldt opladt og coilen gennemvædet, så er du klar til at dampe. Du tænder e-cigaretten ved at trykke 5 gange hurtigt på powerknappen. Dette kan virke lidt besværligt, men det er ganske enkelt en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer dig imod at e-cigaretten tænder i f.eks. i tasken eller lommen samt hvis småbørn skulle få fingrene i den. Tag mundstykket (Drip Tip'en) op til munden og sug ind samtidig med at du trykker ned på powerknappen, og så bør batteriet aktiveres, og varmelegemet indeni fordamper væsken.      

 

 

 

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner (diameter x længde): 19 mm x 118,05 mm
 • Indbygget batterikapacitet: 1500 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Coil-resistans: 0,6 ohm
 • Gevindtype: Børnesikret specialgevind i lågetPAKKEINFO

00219-16-04333 - JOYETECH EGO AIO
00409-16-20371 - TRUE VAPOR Danish Tobacco - 6mg
00409-16-20372 - TRUE VAPOR Danish Tobacco - 12mg
00409-16-20373 - TRUE VAPOR Danish Tobacco - 18mg
00409-16-20361 - TRUE VAPOR Menthol Sensation - 6 mg
00409-16-20362 - TRUE VAPOR Menthol Sensation - 12 mg
00409-16-20363 - TRUE VAPOR Menthol Sensation - 18 mg
00409-16-20171 - TRUE VAPOR Frugt Mix - 6mg
00409-16-20172 - TRUE VAPOR Frugt Mix - 12mg
00409-16-20173 - TRUE VAPOR Frugt Mix - 18mg

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller