Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E-Cigaret Nybegynder

Som ny bruger af e-cigaretter opstår der hurtigt mange spørgsmål og udvalget af de mange e cigaretter kan være forvirrende at forholde sig til. Der er dog ingen grund til bekymring. En e cigaret er meget enkel at bruge og følger du denne simple vejledning, kommer du helt sikkert godt fra start. E-cigaretter er opbygget af 3 dele: Batteri, clearomizer og coil. For at komme godt fra start er det vigtigt at du forstår hvordan de 3 dele af din el cigaret fungerer og hvordan de anvendes.

Se vores udvalg af begynderpakker her.

E-cigarettens opbygning trin for trin

e-cigaret-batteri

1. BATTERIET

Batteriet leverer strøm til din e-cigaret og aktiveres ved at holde den indbyggede knap inde. Dette vil aktivere clearomizeren som fordamper e-juicen til damp. Batterier kan købes med forskellig kapacitet alt mellem 650 mah til 2200 mah. Jo flere mah batteriet indeholder, des længere tid kan det bruges imellem opladningerne. Når batteriet løber tør for strøm, kan det til enhver tid oplades på 2-3 timer.

Tabel over strømkapacitet

 • 650 mah giver ca. ½ dags forbrug
 • 1100 mah giver ca. 1 dags forbrug
 • 1300 mah giver ca. 1 til 1 ½  dags forbrug
 • 1650 mah giver ca. 1 til 2 dages forbrug 
 • 2200 mah giver ca. 2 dages forbrug

 

e-cigaret-clearomizer

2. Clearomizer

Clearomizeren er tanken hvori e-juicen påfyldes. Clearomizeren leveres uden e-juice og det er derfor vigtigt at tilkøbe. For at påfylde e-juice skal tankens base skrues ud. Herefter kan e-juice påfyldes ned langs indersiden af tankens beholder.

Det er vigtigt ikke at fylde e-juicen ned i det midterste hul. Fyld clearomizeren 2/3del op, så der stadig bevares lidt luft i tanken og skru herefter basen på plads igen. Lad tanken stå påfyldt i 5 minutter inden den tages i brug.

e-juice-refill
e-cigaret-coil

3. COILS

Inde i clearomizeren sidden coilen. Denne kaldes også forstøver, atomizer og brænder. På langt de fleste tanke kan coilen udskiftes, mens enkelte tanke kun er bygget til engangsbrug. Coilens funktion er at fordampe e-juicen og den er placeret midt i basen som kan skrues ud i bunden af clearomizeren.

 

Coils skal skiftes en gang i mellem, og alt afhængig af brug holder den 1-4 uger typisk. Herefter indsættes en ny coil som sælges i løssalg. Coils kan købes i forskellige ohm varianter. Jo lavere ohm der vælges, des mere damp giver den.

UDSKIFTNING AF COIL

 • Skru coilen løs af clearomizeren
 • Tag coilen ud af clearomizeren
 • Skru selve coilen og basen fra hinanden
 • Skru derefter den nye coil i basen og skru dem i clearomizeren igen
replace-coil

SE ET NYBEGYNDER KIT HER

Mellem Rygestoppakke - Dette startsæt er sammensat så du får en e-cigaret med oplader, samt en e-væske. Dermed har du præcis de ting du behøver for at et sådant sæt med en e-cigaret vil fungere.

E-JUICE

I vores nybegynder kits medfølger e-juice, men kunne du tænke dig at prøve flere forskellige smagsvarianter, har vi et bredt udvalg af de bedste certificerede og godkendte e-juice på markedet. E-juice kan vælges i forskellige nikotinstyrker alt efter dit nikotinbehov.

TABEL OVER NIKOTINSTYRKER

 • 0 mg – Nikotinfri. Indeholder PG og VG og aroma
 • 6 mg  – Mild nikotin. Du ryger ca. 0-10 cigaretter/dagligt.
 • 12 mg  – Moderat nikotin. Du ryger ca. 10-15 cigaretter/dagligt.
 • 18 mg  – Stærk nikotin. Du ryger ca. 20 cigaretter/dagligt.
e-juice

VIDEOGUIDE. E-CIGARETTER FRA A TIL Z

Hvis du stadig ikke føler at du har helt styr på det og har brug for yderligere vejledning, så brug 10 minutter på at se vores ekspert Peter, introducere dig for e-cigaretter. I videoen giver Peter en målrettet gennemgang af e cigaretter for nybegynderen plus tips og tricks som er rare at kende til i starten.

Rigtig god fornøjelse…

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller