Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

PABLO snus (nikotinposer)

PABLO er et nyere brand, der er kendt for at byde på nikotinposer med et højt nikotinindhold og forskellige smagsvarianter. På kort tid er PABLO blevet et af de førende brands herhjemme, så naturligvis er det også et brand, vi fører hos Din eCigaret.

Vi har samlet vores udvalg af produkter fra PABLO på denne side, så du kan skabe dig et godt og overskueligt overblik. På produktsiderne kan du læse mere om de enkelte varianter, hvad angår smag, nikotinstyrke m.v.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

4 vare(r)

pr. side

Sorter efter: Sortering
PABLO ICE COLD STRONG NIKOTINPOSER

PABLO ICE COLD STRONG NIKOTINPOSER

55 kr.
55

Hurtigt overblik

20 stk. Nikotinposer
Mint
Nikotinstyrke: 30mg.
PABLO X-ICE COLD STRONG NIKOTINPOSER

PABLO X-ICE COLD STRONG NIKOTINPOSER

55 kr.
55

Hurtigt overblik

20 stk. Nikotinposer
Tobak og mint
Nikotinstyrke: 24 mg.
PABLO RED STRONG NIKOTINPOSER

PABLO RED STRONG NIKOTINPOSER

55 kr.
55

Hurtigt overblik

20 stk. Nikotinposer
Mint
Nikotinstyrke: 24 mg.
PABLO ICE COLD DRY STRONG NIKOTINPOSER

PABLO ICE COLD DRY STRONG NIKOTINPOSER

55 kr.
55

Hurtigt overblik

20 stk. Nikotinposer
Mint
Nikotinstyrke: 24 mg.

Hvem er PABLO?

PABLO er – ligesom KILLA – et brand under N.G.P. Tobacco ApS, der er en større producent af nikotinposer. Producenten har base i Aalborg, hvor udviklingen og produktionen foregår. At nikotinprodukterne er danskproducerede er i sig selv et kvalitetsstempel, og PABLO er da netop også kendt for sin høje kvalitet. PABLO snus, som du måske også kender under navnet PABLO Escobar snus, (nikotinposer) er kendt for mange ting, men det er særligt den høje nikotinstyrke, der får produkterne til at skille sig ud.

PABLO nikotinposer, der også går under navne som white pouches, nicotine pouches og nicopods, købes i bøtter indeholdende 20 stk. nikotinposer.

PABLO snus mg. (nikotinposer) – blandt de stærkeste nikotinposer på markedet

PABLO minder på mange parametre om de fleste andre nikotinposer på markedet. En bestemt ting får dog dette mærke til at skille sig ud, og det omhandler nikotinstyrken.

PABLO snus (nikotinposer) indeholder nemlig hele 24 mg. nikotin, hvor de fleste andre nikotinposer til sammenligning indeholder mellem 11 og 20 mg. nikotin. PABLO har tidligere indeholdt 50 mg. nikotin, men nikotinstyrken er blevet reduceret.

Nikotinindholdet i PABLO befinder sig i den høje ende af skalaen og er faktisk blandt de højeste på markedet. PABLO snus eller PABLO Escobar snus (nikotinposer) er grundet det høje nikotinindhold ikke velegnet til nybegyndere eller personer, der er sensitive over for nikotin.

Hurtig udløsning af nikotin

PABLO er et ideelt valg af mærke for forbrugeren, der ønsker at købe nikotinposer med en ekstra høj nikotinstyrke. Det er dog ikke kun den høje nikotinstyrke, som nikotinposerne er kendt for. PABLO nikotinposer giver også en hurtig udløsning af nikotin, hvilket betyder, at brugeren hurtigt opnår den ønskede effekt.

Vælg mellem flere smagsvarianter

PABLO snus (nikotinposer) findes både med forskellige nikotinstyrker og i forskellige smagsvarianter. I forhold til valg af smagsvariant skal du lytte til dine personlige præferencer.

Der kan vælges mellem følgende smagsvarianter:

  • PABLO Ice Cold
  • PABLO Red
  • PABLO X Ice Cold

Hver smagsvariant har sin egen produktside, som du kan klikke dig ind på for at læse mere.

Værd at vide om brug af snus (nikotinposer) fra PABLO

PABLO er lige så simpelt at tage som alle andre nikotinposer.

Først skal du åbne låget på pakken og tage fat i hjørnet af en nikotinpose. Derefter skal du placere nikotinposen mellem din overlæbe og dine gummer. Ret herefter til, så posen kommer til at sidde diskret og komfortabelt. Efter kort tid vil nikotinen og aromaen frigives. Det sker, når nikotinposen kommer i kontakt med dit spyt. Lad nikotinposen sidde i 5-30 minutter, eller så længe effekten varer ved.

PABLO er tobaksfrie nikotinposer og ikke snus

PABLO snus bliver efterspurgt af rigtig mange forbrugere, selvom PABLO i virkeligheden er nikotinposer. Årsagen til den hyppige forveksling af snus og nikotinposer er, at de to produkter har mange ligheder. Den afgørende forskel er, at nikotinposer ikke indeholder tobak, men det gør snus til gengæld. Begge produkter indeholder nikotin, og produkterne anvendes på samme måde.

Køb nikotinposer fra PABLO hos Din eCigaret

Hos Din eCigaret fører vi et bredt udvalg af nikotinposer af høj kvalitet. Blandt de repræsenterede mærker i udvalget finder du bl.a. PABLO, der byder på mange smagsvarianter. Alle produkterne står i Sikkerhedsstyrelsens register. Du kan dermed trygt handle PABLO Escobar snus (nikotinposer) hos Din eCigaret.

Vi tilbyder dag-til-dag levering af samtlige nikotinposer fra PABLO og byder på alle de gængse betalingsmetoder.

Pablo snus

Bestil PABLO Escobar snus uden tobak med få klik

Hos Din eCigaret kan du med ganske få klik bestille PABLO Escobar snus uden tobak med den ønskede smag og nikotinstyrke. Dan dig et overblik over vores udvalg, læg din foretrukne variant i din digitale indkøbskurv og fortsæt til checkout-fasen. Her kan du vælge mellem alle de gængse betalingsmuligheder og kan desuden frit vælge din foretrukne leveringsmetode.  

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...