Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

COIL TIL INNOKIN

I denne kategori har vi samlet de originale coils, der passer til Innokin-tankene i vores sortiment. Vær opmærksom på at vælge den rigtige coil – de er som regel skræddersyet til den specifikke model. Vi har gjort meget ud af at specificere kompatibiliteten under varebeskrivelsen ved den enkelte coil, men er du i tvivl, står vi klar til at vejlede dig.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Coiltype
 • Pris
 • Andre Egenskaber
 • 4 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  INNOKIN ENDURA T18E COIL

  INNOKIN ENDURA T18E COIL

  26 kr.
  26

  Hurtigt overblik

  ORIGINAL PRISM COIL TIL INNOKIN ENDURA T18E


  De originale coils til Endura T18E er lidt specielle i opbygningen: Meget aflange og forsynet med mange huller langs siden. Hullerne er dog netop det, der giver disse coils den høje ydelse. De 24 præcisionsborede huller giver nemlig et optimalt flow af e-juice ind til vægen, som på den måde aldrig kommer i nærheden af dry hits og deraf følgende brændt smag.


  Selve vægen er fremstillet i økologisk japansk bomuld, som af de fleste anses som værende det ultimative vægemateriale. Den økologiske dyrkning sikrer, at du ikke kommer til at indtage pesticidrester eller andet uhensigtsmæssigt, og den rene bomuld formidler også e-juicens smagsnuancer helt neutralt.


   


  Denne coil passer til


  Innokin Endura T18E


  Innokin Endura T20 1000 Kit


  Innokin Endura T20 1500 Kit


  Innokin Endura T18E Prism Tank


   

  INNOKIN SLIPSTREAM COIL

  INNOKIN SLIPSTREAM COIL

  29 kr.
  29

  Hurtigt overblik

  COIL TIL DIN SLIPSTREAM RDA


  Her finder du coils til Innokins SlipStream tank. Der findes to coils til SlipStream. Herunder finde du en beskrivelse af hver af dem, så du kan få den coil der passer bedst til dig.


   


  SlipStream 0,8 ohm Kanthal


  Kanthal er det materiale coilen er lavet er, og det er det mest normale i coils. Med en modstand på 0,8 ohm vil coilen her give en fin mængde damp, men stadig ikke for overvældende. Den er bedst ved 20 - 35 W.


   


  SlipStream 0,5 ohm Stainless Steel


  Coilen her er lavet af rustfri stål/stainless steel/SS, hvilket gør at du både kan bruge den ved normal watt, men også ved tempereaturstyring (husk at checke om dit mod understøtter SS temperaturstyring). Modstanden er 0,5 ohm, og det vil give mere damp end 0,8 ohms. Coilen er bedst ved 30 - 40 W.


   


  Husk at vores anbefalinger, for watt/effekt, bare er vores præference, hvis du bedre kan lide en anden indstilling, så brug endelig den.

  INNOKIN PRISM S COIL FOR T20S

  INNOKIN PRISM S COIL FOR T20S

  22 kr.
  22

  Hurtigt overblik

  ORIGINAL PRISM COIL TIL INNOKIN ENDURA T20S


  Coils til Innokins Prism T20S tank. Selve vægen i disse coils er fremstillet i økologisk japansk bomuld, som af de fleste anses som værende det ultimative vægemateriale. Den økologiske dyrkning sikrer, at du ikke kommer til at indtage pesticidrester eller andet uhensigtsmæssigt, og den rene bomuld formidler også e-juicens smagsnuancer helt neutralt.


   

  INNOKIN ZENITH REPLACEMENT COIL

  INNOKIN ZENITH REPLACEMENT COIL

  22 kr.
  22

  Hurtigt overblik

  COILS TIL ZENITH OG ZLIDE TANKENE


  Dette er kanthal coils, der passer til Innokins Zenith og Zlide tanke. Coilsne er en mesh type, der både giver bedre smag samt mere damp, end standard coils.


   


  PAKKEN INDEHOLDER  • 1stk Zenith Coil


   


   

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt
  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...