Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

DET SIGER KUNDER DER HAR HANDLET E CIGARETTER HOS OS

Her hos din-ecigaret.dk ønsker vi et tæt sammarbejde med vores kunder. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse med både den service og de produkter vi tilbyder. Vi bliver derfor altid rigtig glade for at få feedback på vores produkter og service. Vi arbejder hele tiden på at få flere spændende indlæg fra vores glade e cigaret dampere. Derfor har vi her dedikeret en hel side i vores webshop, hvor brugerne kan dele deres erfaringer med hinanden. Det er meningen at vi løbende vil lægge brugernes udtalelser op på siden. Sidder du derfor med en historie du gerne vil dele med os, så hører vi meget gerne fra dig!

 

Martin Jæger, Specialarbejder ved Sønderborg Kommune Herlev

Da jeg for 6 -7 uger siden bestilte min første e cigaret startpakke eGo Clear ( jeg har 2 sæt ) fra Din-ecigaret.dk var jeg lidt skeptisk for hvordan det ville gå med det og om det var noget der virkede for mig.

De første 1-2 uger gik med at få forbruget af alm. cigaretter ned ved at bruge E-cigaretten , men nu har jeg været røgfri i 5 uger og er gået 100% over på e-cigretten, som jeg er meget glad for.

Det er hurtigt og nemt at lade e cigaret batteriet op og let at fylde Clearomizerne op som også holder helt tæt og derfor er nem at transportere rundt, altså have den lige ved hånden hele tiden.

Jeg synes også at det er dejligt at der er så mange forskellige e-juice smagsvarianter så finder man hurtigt sine favoritter og bliver så ikke træt af smagen og duften af dem fordi man kan skifte mellem de forskellige.

Efter jeg er begyndt med e-cigaretter har min kone været med på den de sidste 2 uger ( hun fik mit det ene sæt ), og har så skåret sit forbrug ned fra 18 stk. til 4-5 stk om dagen og vil også 100% over på e-cigaretterne.

Med Venlig Hilsen
Martin Jæger

 

Diana, Kontorassistent, Bramming 

Jeg tog en beslutning om at købe en e cigaret, for at nedsætte mit daglige forbrug af cigaretter.. Jeg googlede det, og fandt frem til Din-ecigaret..

Jeg var heldig at købe Egon, (som jeg kalder den) (eGo Clear også kendt som eGo CE4 Kit red.) på tilbud i august. Kan kun sige, det er pengene værd.. Med en clearomizer, kan jeg se hvor meget e-væske jeg har tilbage, og der er intet spild af e-juicen.. Jeg slukker min Egon hver aften, så holder strømmen længere.. Det er en vane, at gå fra cigaretter og over til Egon, som man lige skal vænne sig til..

Har lige været i Kbh. med en ikke-rygende veninde, og jeg kunne ryge på Egon hele vejen derover og hjem igen, uden at hun sagde noget til det, for det er jo bare damp.. Og man skal ikke tømme askebæger ;o).. Det er også dejligt, at man ikke SKAL ryge en hel smøg, men bare kan tage et par hiv af e-cigaretten, når lysten er der.. Jeg har valgt e-juice med jordbærsmag, og det smager af jordbær the.. Kan kun anbefale at købe en e-cigaret ved din-ecigaret (man får jo 2 med i købet).. Man får super god service. De svarer hurtigt på mailen og varerne leveres hurtigt..

Hilsen Diana


 

Rasmus Jensen, Århus, Studerende 

Hej Din eCigaret,

Jeg var i starten meget skeptisk da jeg hørte om de nye e-cigaretter. Min kæreste fik mig for nogle år siden overtalt til at prøve og jeg bestilte et startsæt fra winnersmoke. Produktet var forfærdeligt og jeg kunne lige så godt have smidt pengene ud af vinduet.

Fra en måned siden fik jeg så et e cigaret kit fra Din eCigaret i gave. Min første tanke var ”åh nej, nu sådan noget lort igen”. Den glade giver ville dog se mig åbne pakken og prøve den. Jeg blev meget overrasket. Lige fra den lækre indpakning til den kvalitet man fornemmer når man sidder med den el cigaret i hånden. Alt var klasser over det jeg tidligere havde prøvet. Efter det første sug var jeg ved at falde bagover af begejstring. Der kom utroligt meget røg og smagen var ekstremt god. Jeg ryger nu stort set ikke almindelige cigaretter.

Min kæreste er glad for at jeg ikke lugter af ulækre cigaretter mere og min pengepung er glad for den store besparelse jeg oplever med e cigaretter. Jeg vil varmt anbefale eGo Clear fra Din eCigaret til alle rygere.

Hilsen Rasmus

 

David P, København N, Tømrer 

Hej Din eCigaret!

Jeg har gennem mange år som håndværker røget mellem 20-30 cigaretter om dagen. Som så mange andre har jeg prøvet at holde op ad flere omgange. Tror jeg har prøvet stort set alt på markedet, nikotintyggegummi og plastre har jeg måtte opgive flere gange.

For et par uger siden faldt jeg over din-ecigaret.dk's annonce på Google og jeg bestilte et et e-cigaret startsæt og lidt e-juice. Jeg har været ret imponeret over hvor meget det rent faktisk har hjulpet mig.

Jeg startede med at gå ned på 15 cigaretter om dagen som jeg røg på arbejdet. Derhjemme røg jeg på en el cigaret og det har virkelig været en god løsning, det var så bekvemt og der var ingen røglugt der generede hverken min kone eller mine børn. Jeg ryger nu 10 cigaretter om dagen, men jeg har også kun haft el smøgen i 1 mdr så selvfølgelig håber jeg på at nå endnu længere ned, måske helt stoppe en dag - ja hvem ved?!

Jeg føler mig meget bedre tilpas nu, både pga helbredet, men også pga alle de penge som jeg sparer. Har også indgået et forlig med familien om at så længe jeg ikke ryger opsparer vi de sparede penge til familierejser

Efter første måned er der gået 1150 kr ind på kontoen og det er endda med startpakken fratrukket som jo er en engangs investering. Så det har skabt stor popularitet :) Kan absolut anbefale andre at gå samme vej..

 


 

Camilla Agersted, København


Forrygende! 

Her til aften er det præcis 6 uger siden jeg røg min sidste 'konventionelle' cigaret! Og jeg er megastolt af det! 

De første uger oplevede jeg, at jeg 'røg' langt mere e-cig end jeg havde røget almindelige cigs i de forudgående måneder: Faktisk boede e-cig'en i hånden forholdsvis konstant hjemme. På arbejde kunne jeg derimod udsætte ja, ligefrem glemme (!) min rygepause ud på eftermiddagen igennem en lang periode. 

Min smagssans øges nu tydeligt dag for dag og igennem de sidste uger er min lugtesans ved at vende tilbage i en grad så jeg skal vogte mig for ikke at blive røgintolerant - og dermed én af de møgirriterende pernitne eksrygere! Vi kender dem nemlig godt, gør vi! Øv! 

Men en forbedret kondition (og økonomi - det bør man altså medregne), øget smags- og lugtesans og ISÆR fraværet af askebægre, cigaret-tung-lugt der hænger fast i tøj og hår og en noget nær ny-hellig samvittighed overfor mig selv - og særligt mine omgivelser (!) indebærer, at jeg ALDRIG går tilbage til den fuser, jeg efterhånden betragter min førhen så elskede cigaret som!

Lyder noget helligt - jep, jeg ved det! Men for en mangeårig ryger er det sgu' en halvreligiøs oplevelse at virkelig TRO på at der også er liv uden røg...og på den baggrund 'ryger' jeg min e-cig med rank ryg.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller