Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

COIL TIL JOYETECH

I denne kategori har vi samlet en række originale Joyetech-coils, som passer til din e-cigaret fra Joyetech. Vær opmærksom på at vælge den model der passer til netop din tank – de er hver især skræddersyede, og passer ikke på tværs af modellerne. I beskrivelsen for hver enkelt coil vil det tydeligt fremgå, hvilke modeller den passer til. Flere af coils’ene giver dig desuden mulighed for at vælge mellem flere forskellige ohm-værdier - vær omhyggelig med at vælge rigtig værdi. Jo lavere ohm, des mere damp. Er du i tvivl om kompatibilitet eller ohm-værdi, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig.
Læs mere i bunden af siden.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Pris
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  Joyetech Cubis BF Coil

  Joyetech Cubis BF Coil

  109 kr.
  109

  Hurtigt overblik

  Joyetech coil | 8 - 70W
  0,2 - 1,5Ω coils

  Når du skal vælge mellem de forskellige ohm-værdier på din coil, er det sikre valg selvfølgelig den værdi du plejer at bruge (den kan aflæses på din gamle coil). Men måske har du med tiden fået lidt mere erfaring, og har lyst til at eksperimentere med henblik på at optimere damper-oplevelsen yderligere. Det kan være en rigtig god ide, for den der ikke vover noget, vinder heller ikke noget, som et gammelt ordsprog så rigtigt antyder.

  Oftest er du interesseret i at få mere – eller måske mindre – damp. Tommelfingerreglen er, at desto lavere ohm-værdi du vælger, desto mere damp kan du få ud af din el cigaret. Den slider dog også mere på coilen, og batteriet vil heller ikke kunne holde så længe på en opladning. Det modsatte gør sig selvfølgelig gældende, hvis du i stedet øger ohm-værdien.

  Mulighed for selvbyg af coils med eGrip RBA-base

  Hvis du er den heldige ejer af en Joyetech eGrip-model, har du lidt flere valgmuligheder end andre. Du kan selvfølgelig vælge standard-coilen på 1,5 ohm, og det er et rigtig godt valg, både til nybegynderen og til den, der ikke gider noget besvær.

  Men til netop eGrip fås der desuden en RBA-base, som også kan bruge af sortimentet herover. Den giver dig mulighed for selv at vikle coils – præcist som du vil have dem. Der medfølger både vat og modstandstråd, og derudover endda et par færdiglavede coils, lige til at montere – og så du kan se, hvordan de skal se ud.

  Lad aldrig din coil brænde tør

  Et vigtigt tip, som gælder for alle e-cigaretter er, at du aldrig bør lade en coil arbejde, hvis vægen ikke er gennemvædet af væske. Vægen vil sode til og selve coilen vil også få en forkortet levetid og sandsynligvis få belægninger, som svækker både ydelsen og nydelsen efterfølgende.

  I første omgang vil det give sig udslag i en ubehagelig brændt smag, når du suger – det skal helst undgås. Sørg derfor for, at der altid er fyldt et minimum af væske i tanken. Når der lige er monteret en ny coil, bør du også vente mindst 5-10 minutter, før du damper på den. Så kan vægen kan suge til sig af væske og blive klar til brug.

  Du kan læse mere om mærkerne Joyetech her.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...