Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

ELEAF HW COIL

Ikke på lager

HW COILS FRA ELEAF

Eleaf har lavet en serie af coils, som de kalder HW. Der er flere forskellige coils, og de giver alle sammen forskellige oplevelser. I HW serien er der HW1, HW2 og HW3. Tallene står for antallet af viklede tråde i coilen, så HW1 har en, HW2 har to og HW3 har tre. Dette giver forskellige niveauer af damp produktion og smagsintensitet.

Se skemaet i billederne for at få et overblik over dem, eller se nedenunder for en længere beskrivelse.

 

HW serien passer til følgende tanke

Eleaf ELLO

119 kr.
119

Detaljer

HW1

Er en single coil, med en modstand på 0,2 ohm. Eleaf siger at den er bedst fra 50 - 65 W, den kan gå højere, men at gå højere vil muligvis få din coil til at skulle skiftes oftere. HW1 er til dig der vægter smag og dampproduktion lige højt, da HW1 er en god blanding af de to.

 

HW2

Er en dual coil. Dens modstand er 0,3 ohm, og Eleaf anbefaler at bruge den fra 45 - 60 W. Dette er seriens bedst coil for smagsintensitet. Man skal dog ikke tro at den ikke giver noget damp, det gør den bestemt, de andre giver mere, men det er mere et cadeau til de andre coils fantastiske dampproduktion, end det er en kritik af HW2.

 

HW3

Er seriens kraftigste coil. Det er en 0,2 ohms triple coil, og den er anbefalet fra 70 - 90 W. Den producerer mere damp end de andre coils i serien, men giver ikke et helt ligeså intens indtryk på dine smagsløg på de andre. Men ligesom HW2 stadig giver en rigtig fin mængde damp, så giver HW3 og stadig en rigtig dejlig smag, den er bare ikke ligeså intens som HW2.

 

HW4

HW4 er en quad-coil, anbefalet til brug ved 60-80W. Dampproduktionen er helt i top, endda mere så end HW3. Dog, ligesom ved HW3, er smagsoplevelsen ikke helt så intens, som ved f.eks. HW2, men du vil stadig få en dejlig smag ud af din væske.

 

HW-N / HW-M

HW-N og HW-M er begge single-coils, men af en lidt anderledes type end du er vant til. Anbefalet til brug ved 65-75W for HW-N og 70-80W for HW-M. I stedet for den traditionelle coil, er der i disse benyttet to forskellige slags net af kanthal, som vattet er viklet rundt om. Dette giver en fantastisk smag samt kæmpe, super tilfredsstillende skyer. Disse coils er primært designet til ELLO Duro tanken, men passer også til andre tanke i ELLO-serien.

 

HW-N / HW-M Dual

De nyeste medlemmer i HW-serien; HW-N og HW-M Dual er, som navnet antyder, begge dual-coils, af samme mesh-type som de forgående HW-N/M coils. Anbefalet til brug ved 25-65W for HW-N og 25-60W for HW-M. Disse coils er primært designet til iStick Nowos Kit'et, men passer også til andre tanke i ELLO-serien.

 

HW-N2 / HW-M2

HW-N og HW-M er begge single-coilsaf samme mesh-type som de forgående HW-N/M coils, men med en antilækagecylinder i midten. Anbefalet til brug ved 40-90W, men fungerer bedst ved 60-70W. Disse coils er primært designet til ELLO Duro tanken, men passer også til andre tanke i ELLO-serien.

 

PAKKEINFO

03491-22-10026 - ELEAF HW-N COIL
03491-22-10027 - ELEAF HW-M COIL

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller