• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

MODS FRA JOYETECH

Selvom producenten Joyetech også leverer enkelte simple batterier, ligger deres store styrke helt klart inden for avancerede mods, hvor udvalget er rigtig stort. Vi har samlet de mange avancerede mods fra Joyetech i denne kategori.

Joyetech er en af de producenter, der gør allermest ud af designdelen. De fleste mods fås i forskellige farvevarianter, så der er mulighed for at kombinere den ønskede ydeevne med dine egne præferencer i forhold til farver og finish. Læs videre om produkterne nederst på siden.

17 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

17 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

De lækre mods fra Joyetech hører til blandt vores mest solgte produkter, og det er der flere gode grunde til. Ud over de mange muligheder for at vælge design efter personlig smag, tilbyder de også et alsidigt udvalg mht. pris og ydelse.  Alle mods er kasseformede, så de ikke ruller og falder ned, men stadig med afrundede former, så de er behagelige at holde på. Alle batterier er integrerede.

Overvej Sub-ohm, når du køber nyt

Mange dampere skifter for tiden over til Sub-ohm, og det bør absolut være med i dine overvejelser, når du køber nyt udstyr – om ikke andet så som en fremtidssikring, hvis du senere skulle få lyst til at eksperimentere på dette spændende område. Det smarte ved produkterne fra Joyetech er, at størrelsen ikke behøver afgøre dit valg. Hvis du foretrækker din e-cigaret lille og diskret, er der f.eks. Egrip-kittet, der kun måler ca. 2 x 4,5 x 10 cm – og det er endda inklusive mundstykke, tank og muligheden for Sub-ohm!

Ønsker du på den anden side lidt højere batterikapacitet, bliver mod’et naturligvis lidt større, men generelt er alle produkterne utrolig kompakte, fordi Joyetech konsekvent bruger integrerede batterier. På den måde kan de pakke tingene endnu tættere, og du slipper samtidig for udskiftning og opladning af løse batterier.

Bedre reguleringsmulighed og økonomi med temperaturstyring

Du kan også overveje temperaturstyring. Det giver først og fremmest en bedre mulighed for at regulere dampen, så den er præcist som du ønsker den. Men derudover er temperaturstyringen også godt nyt for din coil, der kan holde i meget længere tid, før den skal udskiftes. Som en ekstra bonus giver temperaturstigningen også andre fordele: Dels vil batteriet holde væsentlig længere på en opladning, og dels vil dit forbrug af e juice typisk også reduceres markant.

Du kan læse mere om mærket Joyetech her. 

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv