Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

SMOK MICRO ONE R80 TC KIT

SMOK MICRO ONE R80 TC KIT

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

549,00 kr
549,00 kr

Køb passende tilbehør

Fleksibel håndvenlig Sub-ohm Starter Kit fra Smok

Det er helt utroligt, hvad Smoktech har formået at pakke ned i det lille håndvenlige mod med navnet Micro One R80 – både af effekt, batterikapacitet og funktionalitet. I dette starter kit har Smok valgt at fuldende sættet med Micro TFV4-tanken, der er et perfekt match!

En pakke med Smok Micro One R80 TC Starter Kit indeholder følgende:

 • R80 TC mod, 80 Watt
 • Micro TFV4 tank (2,5 eller 3,5 ml)
 • Præinstalleret coil: Micro fused clapton core – 0,3 ohm
 • Ekstra coil: Stainless steel dual core – 0,25 ohm
 • Ekstra XL glascylinder for maximum kapacitet
 • Tank Extension Adapter (til XL-konfiguration)
 • Sort dekorativ Smok-silikonering
 • USB kabel til opladning og softwareopgradering
 • Brugermanual
 • Diverse reservedele

Flot design over hele linjen

Smok følger med dette sæt den vanlige stil, og leverer en e-cigaret, du på alle måder kan være stolt af at vise frem. Den fås endda i fire forskellige farvevarianter: Night Black, Passion Red, Silver og White.

Samtidig har Smok til dette mod udviklet en ny form for coating, som både er mere robust og samtidig mere behagelig at holde om, end traditionelle oxyderede overflader. En lille fiks detalje er i øvrigt den medfølgende silikonering i matchende farve, som kan sættes uden på tanken, hvis du har lyst til lidt designmæssig afveksling.

Kraftig ydelse fra det lille R80 mod

Tiden er for længst løbet fra de elefant-store mods. De fleste dampere foretrækker kompakte enheder, men kræver på den anden side alligevel masser af hestekræfter under motorhjelmen. R80-mod’et fylder kun 85 x 55 x 22 mm, og vejer blot 211 gram inklusive det velvoksne batteri på hele 4000 mAh. Alligevel yder den kompakte sag hele 80 Watt, og det er mere end rigeligt til langt de fleste, selv i forbindelse med Sub-ohm.

Micro TFV4-tanken er specialtilpasset til kit’et

TFV4-tanken blev hurtigt populær med sine revolutionerende funktioner, og det er denne popularitet, der har fået Smok til at tilpasse tanken til dette kit i en ”micro”-version. Den har dog heldigvis bibeholdt de oprindelige smarte features. En af de vigtigste er det børnesikrede topstykke, hvor man både skal trykke og dreje samtidigt, for at få låget af. Det giver adgang til tanken, og topfyldningen er meget bekvem.

Micro TFV4 byder også på en meget fleksibel Air Flow Control, hvor der både kan reguleres i tankens bundstykke og helt oppe ved drip tip’ens base. Med maksimale åbninger kan der trækkes rigtig meget luft gennem systemet, mens en delvis lukning kan give lidt mere modstand. Det er smag og behag.

Smart detalje med variabel tankkapacitet på Micro TFV4-tanken

Hvis man ønsker sættet så småt som muligt, er tanken allerede konfigureret med en kapacitet på 2,5 ml. Det vil i mange tilfælde være nok, og så er der ingen grund til at øge hverken vægt eller dimensioner på tanken.

Men damper du Sub-ohm i større stil, kan det være ønskeligt med lidt mere plads til e-juicen. Det er intet problem med Micro TFV4-tanken, for der medfølger ekstra adapter og glastube, der på få øjeblikke kan udvide tankkapaciteten fra 2,5 til 3,5 ml – ganske smart.

Avanceret indbygget temperaturkontrol med R80 TC

Selvfølgelig tilbyder R80 TC mulighed for at dampe i Temperatur Control-mode, som de fleste andre nyere mods. Det er på alle måder fordelagtigt, da det både sparer strøm, e-juice og slitage på coil’en.

Når der dampes Sub-ohm, er ohmværdierne imidlertid meget lave, og her kan selv små forhindringer i strømvejen ændre den samlede ohmværdi betragteligt. Det kan f.eks. være en dårlig forbindelse, som gradvist opstår i coil, udstyr eller forbindelser imellem disse. Det er der taget højde for i R80 TC, hvor en ekstra finregulering er tilgængelig.

Avanceret elektronik regulerer, beskytter og overvåger

R80 TC fra Smoktech har alt hvad hjertet kan begære af reguleringsmuligheder og features, og software eller firmware kan løbende opdateres via det medfølgende USB-kabel, efterhånden som Smoktech lancerer nye versioner.

En komplet funktionsliste er der på ingen måde plads til her i beskrivelsen. Vi vil blot nøjes med at nævne, at alt omkring det sikkerhedsmæssige selvfølgelig også er på plads, såsom cutoff (12 sekunder), kortslutningssikring og overophedningssikring, for blot at nævne et par stykker.

Et virkeligt sikkert mod!

Tekniske specifikationer

 • Ydelse: 80 Watt
 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Tankkapacitet: 2,5 eller 3,5 ml alt efter konfiguration
 • Dimensioner for mod: 85 x 55 x 22 mm / vægt: 211 gram
 • Dimensioner for tank (diameter x længde): 22 mm x 51 mm / vægt: 69 gram
 • Gevindtype: Standard 510 med fjeder
 • Farvevarianter: Night Black, Passion Red, Silver og White

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

God Ecigaret til rimelig pris
Daniel

(Indsendt den 9. jul. 2016)
Fik den her i dag, og efter at have dampet på den i noget tid, må jeg sige at jeg er rigtig glad for mit køb! Grunden til at jeg ikke giver den 5/5 stjerner, er fordi at jeg ikke kunne udskifte glasset med det der er længere, som gør at den kan holde 1ml mere. Den sidder virkelig godt fast, men det er også sjældent at det sker. Jeg har kun set meget få personer der har det samme problem. Men man kan dog fikse det. Enten skal man putte tanken i fryseren i nogle timer, eller putte glasset i kogende vand, så det udvider sig. Men det at have en lidt mindre tank, er ikke en særlig stor deal breaker for mig. Det kan måske betyde meget for dig, men du skal ikke gå i panik hvis det sker, fordi det kan sagtens fikses :) Set bort fra tanken, er moddet i sig selv rigtig godt! Det er en rigtig god software der er på den (som kan opdateres!), og hvis du er rigtig ind i det tekniske, kan du pille ved de mange ting der kan tilpasses til dit personlige behov.
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(9 af 9 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL